loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Stappen zetten in jouw carrière in duurzaamheid

Wil jij een baan met meer duurzame en maatschappelijke impact? Maar weet je niet hoe je jouw talenten en vakkennis kunt koppelen aan zo’n baan? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures? Sustainable Talent laat je zien waar jóuw duurzame talenten liggen en hoe je die in kunt zetten binnen de duurzame arbeidsmarkt. Door onze jarenlange ervaring, groot netwerk en persoonlijke betrokkenheid besparen we je veel tijd en afwijzingen en vergroten wij je kans op het vinden èn krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid!

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten. Twijfel je over welke stappen je moet nemen en wil je direct 1 op 1 persoonlijk advies? Meld je dan aan voor een Strategische Sessie van 45 minuten. Of volg een Introductieworkshop of -webinar. Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Trainingen

Introductieworkshops & Webinars

Hoe vind jij die baan in duurzaamheid? Zet de eerste stap!

In het bedrijfsleven is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. Welke invloed heeft duurzame ontwikkeling op de arbeidsmarkt van de toekomst? Sta je wel eens stil bij welke stappen je zelf wilt maken in je carrière? Volg dan een introductieworkshop of webinar; dè uitgelezen kans om kennis te maken met Sustainable Talent en jouw carrière in duurzaamheid direct al een boost te geven!

Meer informatie & aanmelden

Strategische Sessie

1 op 1 persoonlijk advies voor een volgende stap in jouw carrière

Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid? Maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er uit zou moeten zien en wat de mogelijkheden zijn? In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kansen maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn. Je krijgt advies van dè loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt en inzicht in hoe jij een volgende stap kan zetten in jouw carrière in duurzaamheid!

Meer informatie & aanmelden

Koers en Kompas

Stap 1: Wéét wat je wilt en waar jouw kansen liggen in duurzaamheid

Wil jij een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid maar wil je een volgende stap zetten in jouw carrière? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures maar kom je er niet uit wat je precies wilt of wat jouw mogelijkheden zijn? Zonde, want dan laat je veel kansen liggen! Meld je aan voor onze ééndaagse training Koers en Kompas in Duurzaamheid! Na slechts 1 dag weet jij wat je wilt én waar jouw kansen liggen op de duurzame arbeidsmarkt.

Meer informatie & aanmelden

Sustainable MBA in 1 Day

Stap 2: Je kennis over duurzaamheid up to date

Professionals in duurzaamheid zijn continu op zoek naar best practices. De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan echter ontzettend snel en het is bijna onmogelijk om dit allemaal bij te houden. Wil jij je kennis over de duurzame sector in slechts 1 dag weer helemaal up to date brengen én je opgedane kennis meteen toepassen op je eigen werk en organisatie? En daarnaast je netwerk uitbreiden? Meld je dan aan voor Sustainable MBA in 1 Day, dè elementaire opfrisdag voor MVO professionals!

Meer informatie & aanmelden

Match met de Markt

Stap 3. Een haarscherpe pitch van jouw toegevoegde waarde

Weet jij al hoe jouw droombaan in duurzaamheid er uit ziet? En waar jouw talenten liggen? Maar word je toch niet uitgenodigd op gesprek? Sustainable Talent weet door haar kennis, ervaring en netwerk precies wàt er speelt binnen de duurzame arbeidsmarkt en wáár werkgevers op dit moment behoefte aan hebben. In de training Match met de Markt formuleren we samen een haarscherpe pitch over waar jóuw toegevoegde waarde ligt. Schrijf je in en vergroot jouw kansen om te worden uitgenodigd op sollicitatiegesprek!

Meer informatie & aanmelden

Personal Branding

Stap 4: Onderscheid je en word zichtbaar voor potentiële werkgevers

Werkgevers zijn altijd op zoek naar de juiste talenten voor hun organisatie. Daarom is het belangrijk dat je jouw toegevoegde waarde weet over te brengen. Maar daarnaast moet je je persoonlijke motivatie en visie duidelijk kunnen maken. Je wéét dat je heel graag bij een bepaalde organisatie wilt werken. Je weet ook hóe je het verschil kunt maken. Maar hoe kan je jouw motivatie overbrengen en hoe overtuig je de werkgever dat het je menens is? En hoe word je nu zichtbaar? Je leert er alles over in onze training Personal Branding!

Meer informatie & aanmelden

Netwerken in Duurzaamheid

Stap 5: Netwerken: leuk èn onmisbaar voor je carrière!

Netwerken is dé sleutel naar banen en opdrachten, zéker in het MVO landschap in Nederland. De duurzame arbeidsmarkt is informeel en een groot deel van de banen wordt informeel gematcht, zeker voor medior en senior posities. Kortom, netwerken is onmisbaar voor je carrière! Weet jij echter niet goed hóe je kunt netwerken, heb je zelfs een aversie tegen netwerken of weet je niet wat de juiste netwerken zijn binnen de duurzame sector? Meld je dan aan voor deze ééndaagse training en ontdek dat netwerken leuk én nuttig is!

Meer informatie & aanmelden

Programma’s

Your Future Proof Career

Hèt loopbaantraject voor een carrière in duurzaamheid

Sustainable Talent gelooft in de kracht van talenten. Veel talenten van mensen worden echter niet benut en veel mensen halen te weinig voldoening uit hun werk. Wil jij meer voldoening halen uit je werk en ben je op zoek naar meer duurzame of maatschappelijke impact? Maar weet je niet hoe je aan zo’n baan komt of hoe dat je kan inpassen binnen je huidige baan? Volg dan het Your Future Proof Careerprogramma bij Sustainable Talent met gegarandeerd minimaal 3 gesprekken met relevante duurzame werkgevers!

Meer informatie & aanmelden

Intervisiedag 'MVO doe je ZO!'

Met collega MVO managers reflecteren op jóuw effectiviteit

Laat je inspireren door de besten uit het vak! Aan de hand van het boek 'MVO doe je ZO' van Carola Wijdoogen (MVO manager van het jaar 2014), ga je met collega's uit het vak aan de slag met zaken waar jij als MVO manager tegenaan loopt. Aan de hand van de 7 rollen uit het boek scherpen we elkaar's geesten via intervisie. De organisatie ligt in handen van MVO managers Carola Wijdoogen, Anniek Mauser, Annette van Waning, Birgitta Kramer, Anneke Sipkens, Elfrieke van Galen, Geanne van Arkel en Annick Schmeddes.

Meer informatie & aanmelden

Intervisie MVO professionals

Groeien in je vak door te sparren met collega’s uit de sector

De problemen die professionals in duurzaamheid tegenkomen, zijn vaak voor iedereen herkenbaar en toch kijkt iedereen er anders naar. Dat is de sleutel. Door in groepsverband te bespreken waar je tegen aanloopt, breng je elkaar op nieuwe ideeën, krijg je nieuwe inspiratie, doorbreek je je eigen gedachtencirkel en kan je effectiever zijn. Werk jij al geruime tijd in duurzaamheid, loop je tegen bepaalde zaken aan en wil je graag sparren met en leren van vakgenoten? Meld je dan aan voor het programma Intervisie MVO professionals!

Meer informatie & aanmelden

Individuele Loopbaanbegeleiding

VIP Individueel Programma

Één op één coaching voor jouw carrière in duurzaamheid!

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Weet je ongeveer wat je wilt, maar kom je er bij je zoektocht naar vacatures niet precies uit wát je wilt of hóe je bij de juiste werkgevers aan tafel komt? En wil je snel stappen zetten met ruimte voor maatwerk? Meld je dan aan voor het VIP Individueel Programma en word één op één begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt. Met onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk helpen we je op weg naar jouw droombaan in duurzaamheid!

Meer informatie & aanmelden

Rittenkaart Loopbaanbegeleiding

Maatwerk begeleiding van dè loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt

Heb jij een specifieke vraag of behoefte binnen jouw carrière in duurzaamheid waar je graag maatwerk loopbaanbegeleiding voor wilt? En wil je dat doen met dé loopbaancoach voor de duurzame arbeidsmarkt in Nederland? Met een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding ga je op tijden dat het jou uitkomt, aan de slag met jouw specifieke vraag onder begeleiding van coach Annick Schmeddes. Annick staat jou terzijde met coachingsinstrumenten, up to date kennis van de duurzame arbeidsmarkt én een enorm netwerk!

Meer informatie & aanmelden
Print Friendly, PDF & Email