Introductieworkshops & Webinars

Introductieworkshops & Webinars

Hoe vind jij die baan in duurzaamheid? Zet de eerste stap!

In het bedrijfsleven is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. Sta jij wel eens stil bij welke stappen je zelf wilt maken in je carrière? Volg dan een introductieworkshop of webinar; dè uitgelezen kans om kennis te maken met Sustainable Talent en jouw carrière in duurzaamheid direct al een boost te geven!

Ja, ik meld me aan voor de introductieworkshop op donderdag 12 april

Voor wie?

De introductieworkshops en webinars zijn geschikt voor zowel professionals die al werkzaam zijn in duurzaamheid als voor mensen die een carrièreswitch willen maken naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact.

  • Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures?
  • Wil je concreet advies van dé expert in de duurzame arbeidsmarkt?
  • Wil je weten hoe je je kansen kunt vergroten op jouw droombaan in duurzaamheid?
  • Of wil je vrijblijvend kennismaken met Sustainable Talent?

Meld je dan aan voor één van onze introductieworkshops of webinars!

Wat levert het je op?

Het volgen van een introductieworkshop of webinar:

  • Levert concrete focus op wat je moet doen.
  • Maakt je pro-actief in plaats van reactief, zoekende naar vacatures.
  • Geeft je veel advies en feedback m.b.t. wat je al doet en wat je nog kunt verbeteren.
  • Levert je inspiratie op en je breidt direct al je netwerk in duurzaamheid uit!

Kortom, met het volgen van een introductieworkshop of webinar heb jij de eerste stap gezet naar een carrière in duurzaamheid!

Programma

Workshops
De workshops worden georganiseerd in samenwerking met een bedrijf dat actief is op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben wij introductieworkshops gegeven i.s.m. Urgenda en Unilever. Tijdens een introductieworkshop presenteert Sustainable Talent zichzelf maar laat je ook zien wat de trends en wensen van duurzame werkgevers zijn en wat jij kan doen om jouw kansen te vergroten. Je gaat ook meteen oefenen. Daarnaast deelt het desbetreffende bedrijf of organisatie informatie over hoe zíj naar professionals zoeken en tips geven wat jij kan doen om jouw kansen te vergroten. Ook is er veel ruimte om te netwerken.

 

Webinars
De introductiewebinars zijn live en interactief. Sustainable Talent presenteert zichzelf maar laat je ook zien wat de trends en wensen van duurzame werkgevers zijn en wat jij kan doen om jouw kansen te vergroten. Je gaat ook meteen oefenen, je krijgt kansen om live jouw vragen te stellen en je hoort de verhalen van andere webinar deelnemers. Je ziet de andere deelnemers niet maar je hoort ze wel en zij kunnen jou horen.

Praktische info & Aanmelden

Eerstvolgende live workshop:
Datum: donderdag 12 april  (15.30 - 17.30)
Lokatie: Unilever, Nassaukade 5, Rotterdam
Deadline aanmelden: vrijdag 6 april
Kosten: gratis!

Ja, ik meld mij aan

 

 

Eerstvolgend Webinar:

Datum: dinsdag 5 juni 2018 (20.00 - 21.15)
Lokatie: online vanuit je luie stoel!
Deadline aanmelden: woensdag 31 mei 2018
Kosten: gratis!

Ja, ik meld mij aan

Reacties van deelnemers

Pytsje Bakker

Pytsje Bakker

De workshop bij Heineken heb ik zeker wat aan gehad. Het heeft me aan het denken gezet over de functie MVO manager binnen grote food bedrijven.. dit was voor mijn gevoel altijd mijn droombaan, maar na het verhaal van Esther was ik daar niet helemaal meer zeker van. Het lijkt me nog steeds leuk, maar misschien niet meer een droombaan. Daarnaast waren het voorbereiden van een pitch en meer focus aanbrengen binnen mijn zoektocht goede tips. Bedankt daarvoor! Groeten, Pytsje
2017-07-06T08:00:17+00:00
Pytsje Bakker De workshop bij Heineken heb ik zeker wat aan gehad. Het heeft me aan het denken gezet over de functie MVO manager binnen grote food bedrijven.. dit was voor mijn gevoel altijd mijn droombaan, maar na het verhaal van Esther was ik daar niet helemaal meer zeker van. Het lijkt me nog steeds leuk, maar misschien niet meer een droombaan. Daarnaast waren het voorbereiden van een pitch en meer focus aanbrengen binnen mijn zoektocht goede tips. Bedankt daarvoor! Groeten, Pytsje

Maaike Snijder

Maaike Snijder

Ja zeker! Een goed advies was om te kijken of je binnen de eigen organisatie een stap kan maken richting duurzaamheid. Ik heb dat besproken en krijg daar support voor. Groet, maaike
2017-07-06T08:10:43+00:00
Maaike Snijder Ja zeker! Een goed advies was om te kijken of je binnen de eigen organisatie een stap kan maken richting duurzaamheid. Ik heb dat besproken en krijg daar support voor. Groet, maaike


Marleen Kuyt,
Karma in Business
"Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in hoe ik meer focus kan aanbrengen in de rol die ik wil vervullen op het gebied van duurzaamheid en de vervolgstappen die ik hierin kan nemen. Geïnspireerd en met nieuwe zin ben ik aan het einde van de dag naar huis gegaan."
2017-04-04T07:30:20+00:00
Marleen Kuyt, Karma in Business "Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in hoe ik meer focus kan aanbrengen in de rol die ik wil vervullen op het gebied van duurzaamheid en de vervolgstappen die ik hierin kan nemen. Geïnspireerd en met nieuwe zin ben ik aan het einde van de dag naar huis gegaan."


Anoniem,
deelnemer webinar
“De inhoud van het webinar was boven verwachting. Ik heb erg veel gehad aan de oefening over de persoonlijk pitch en het ‘scoping en focus’ schema. Ook was het interessant om de verhalen van de andere webinarvolgers te horen. Ik raad een ieder die de ‘duurzaamheidsmarkt’ wil opgaan, om deze webinar te volgen. Het geeft je concrete handvatten voor een snelle en gedegen start.”
2017-03-24T08:42:02+00:00
Anoniem, deelnemer webinar “De inhoud van het webinar was boven verwachting. Ik heb erg veel gehad aan de oefening over de persoonlijk pitch en het ‘scoping en focus’ schema. Ook was het interessant om de verhalen van de andere webinarvolgers te horen. Ik raad een ieder die de ‘duurzaamheidsmarkt’ wil opgaan, om deze webinar te volgen. Het geeft je concrete handvatten voor een snelle en gedegen start.”


Wouter Fransen,
Eventmanager
"De introductieworkshop was voor mij een mooie kickstarter voor mijn zoektocht naar een baan in de duurzaamheidssector."
2017-04-04T07:29:16+00:00
Wouter Fransen, Eventmanager "De introductieworkshop was voor mij een mooie kickstarter voor mijn zoektocht naar een baan in de duurzaamheidssector."

1 op 1 persoonlijk advies?

Doe een Strategische Sessie!

Heb je nog vragen over welke volgende stap je moet zetten voor jouw carrière in duurzaamheid? Meld je dan aan voor een Strategische Sessie en ontvang direct persoonlijk advies op maat!

Lees meer >>
Print Friendly, PDF & Email