Match met de Markt

Match met de Markt

Een haarscherpe pitch van jouw toegevoegde waarde

Weet jij al hoe jouw droombaan in duurzaamheid er uit ziet? En waar jouw talenten liggen? Maar word je toch niet uitgenodigd op gesprek? Sustainable Talent weet door haar kennis, ervaring en netwerk precies wàt er speelt binnen de duurzame arbeidsmarkt en wáár werkgevers op dit moment behoefte aan hebben. In de training Match met de Markt formuleren we samen een haarscherpe pitch over waar jóuw toegevoegde waarde ligt. Schrijf je in en vergroot jouw kansen om te worden uitgenodigd op sollicitatiegesprek!

Eerstvolgende datum: dinsdag 17 april 2018

Meld je nu aan!

Voor wie?

Ben jij al een aantal jaar werkzaam, ambieer jij een carrière in duurzaamheid en:

 • Weet je al waar jouw talenten liggen en wat jij zou willen doen binnen duurzaamheid?
 • Heb je ook al een idee bij welke werkgever je over een baan zou willen praten?
 • Is er al een vacature? Of beoog je een netwerkgesprek?

Maar...:

 • Bij sollicitaties kom je er toch niet tussen?
 • Na netwerk gesprekken is er geen follow-up?
 • Merk je dat je potentiële werkgevers niet weet te overtuigen?

Dan is de training ‘Match met de Markt’ echt wat jou!

Wat levert het je op?

Na deze ééndaagse training (met volgend 1 skype gesprek):

 • Heb jij inzage in waar werkgevers op dít moment behoefte aan hebben en hoe jij daar bij aan kunt sluiten.
 • Heb jij een korte en krachtige pitch ontwikkeld hoe jij van toegevoegde waarde bent voor de werkgever.
 • Weet je deze pitch te vertalen naar een ijzersterke sollicitatiebrief, C.V. én mondelinge pitch.
 • Heb je feedback op je sollicitatiebrief én je mondelinge pitch geoefend.
 • Heb je a.d.h.v. een tool geleerd hoe jij je pitch ook in de toekomst kunt aanpassen op vacatures en werkgevers.
 • Weet je door de unieke kennis èn het netwerk van Sustainable Talent hoe jij aan tafel kunt komen bij voor jou relevante werkgevers.

Kortom, na deze dag maak jij veel meer kans om daadwerkelijk uitgenodigd te worden op gesprek!

Programma

We gaan in deze training a.d.h.v. een tool heel concreet aan de slag met een korte en krachtige pitch, je C.V., sollicitatiebrief en LinkedIn profiel waarbij je direct feedback krijgt van Sustainable Talent én van de andere deelnemers. Je oefent deze dag ook je mondelinge pitch in de groep. Na de dag volgt een individueel skypegesprek waarin we e.e.a. nog verder aanscherpen en waarin je tips krijgt hoe je in contact kunt komen met voor jou relevante werkgevers.

Praktische info

Datum: dinsdag 17 april (deadline aanmelden: woensdag 11 april)
Duur: 1 dag (09.30-17.00) + daarna nog een individueel skype gesprek van 45 min.
Groepsgrootte: 2 - 4 deelnemers
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten: € 297,- (excl. b.t.w.). Incl. biologisch-vegetarische lunch en materiaal.
Voorbereiding: Graag ontvangen we vooraf je C.V. en laatste sollicitatiebrief.

Aanmelden

Wil jij de stap zetten naar een carrière met meer maatschappelijke impact? Weet je wilt en wat je kunt maar wordt je niet uitgenodigd op gesprek? Meld je dan aan voor onze training Match met de Markt! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik meld me aan!

Reacties van deelnemers


Kim van Gameren,
Strategisch communicatie- en organisatieadviseur
"Wie in zijn zoektocht naar een MVO-baan nog zoekende is naar scherpte in zijn propositie is bij Annick aan het goede adres. Door haar ervaring en netwerk weet ze wat er speelt op MVO-vlak en door het stellen van de juiste vragen zet ze je aan het denken. Vooral het praktische deel van de workshop vond ik heel bruikbaar. Aan het eind van de dag was mijn verhaal niet alleen concreter maar had ik ook een paar concrete tools waarmee ik carrièrekansen nu op een andere manier bekijk."
2017-05-10T12:39:10+00:00
Kim van Gameren, Strategisch communicatie- en organisatieadviseur "Wie in zijn zoektocht naar een MVO-baan nog zoekende is naar scherpte in zijn propositie is bij Annick aan het goede adres. Door haar ervaring en netwerk weet ze wat er speelt op MVO-vlak en door het stellen van de juiste vragen zet ze je aan het denken. Vooral het praktische deel van de workshop vond ik heel bruikbaar. Aan het eind van de dag was mijn verhaal niet alleen concreter maar had ik ook een paar concrete tools waarmee ik carrièrekansen nu op een andere manier bekijk."


Bas Verheugt,
Siemens Windenergie
"Ik zou het iedereen aanraden die zoekende is, naar formulering eigen doelen of meer concreet naar aan nieuwe functie. Ik ben zelf getriggerd om aan de slag te gaan met het concretiseren van mijn eigen doelen. Ik denk verder dat er mogelijk in de toekomst nog wel vruchten van elkaar worden geplukt binnen de groep, sparren, ideeën uitwisselen etc."
2017-03-22T08:49:09+00:00
Bas Verheugt, Siemens Windenergie "Ik zou het iedereen aanraden die zoekende is, naar formulering eigen doelen of meer concreet naar aan nieuwe functie. Ik ben zelf getriggerd om aan de slag te gaan met het concretiseren van mijn eigen doelen. Ik denk verder dat er mogelijk in de toekomst nog wel vruchten van elkaar worden geplukt binnen de groep, sparren, ideeën uitwisselen etc."


Maike van Grootel,
Projectmanager Sustainability p2
"Ongeveer 3 jaar geleden liep ik uit het kantoor van Sustainable Talent. Een drietal goede zinnen rijker over hoe m'n volgende job eruit moest gaan zien. Op dat moment drong de waarde van een goede pitch nog niet 100% tot me door. Nu terugkijkend heb ik veel aan deze pitch gehad. Voor mijn stichting Sunny Side Up heb ik hem gebruikt voor het verkrijgen van opdrachten voor zonne-energie in Afrika en Azië. En tijdens mijn sollicitatie bij p2 kon ik precies zeggen wat ik zocht en hoppa: daar was een match! Ik ben ervan overtuigd: als je precies weet wat je zoekt en dat kort en bondig kan vertellen, dan zal je het vinden!"
2017-03-22T08:24:37+00:00
Maike van Grootel, Projectmanager Sustainability p2 "Ongeveer 3 jaar geleden liep ik uit het kantoor van Sustainable Talent. Een drietal goede zinnen rijker over hoe m'n volgende job eruit moest gaan zien. Op dat moment drong de waarde van een goede pitch nog niet 100% tot me door. Nu terugkijkend heb ik veel aan deze pitch gehad. Voor mijn stichting Sunny Side Up heb ik hem gebruikt voor het verkrijgen van opdrachten voor zonne-energie in Afrika en Azië. En tijdens mijn sollicitatie bij p2 kon ik precies zeggen wat ik zocht en hoppa: daar was een match! Ik ben ervan overtuigd: als je precies weet wat je zoekt en dat kort en bondig kan vertellen, dan zal je het vinden!"

Nog vragen?

Heb je interesse in deze training maar heb je nog vragen? Stel hier direct je vraag, we antwoorden je zo snel mogelijk!Gelieve dit veld leeg te laten.

Print Friendly, PDF & Email