Your Future Proof Career

Your Future Proof Career

Hèt loopbaantraject voor een carrière in duurzaamheid

Sustainable Talent gelooft in de kracht van talenten. Veel talenten van mensen worden echter niet benut en veel mensen halen te weinig voldoening uit hun werk. Wil jij meer voldoening halen uit je werk en ben je op zoek naar meer duurzame of maatschappelijke impact? Maar weet je niet hoe je aan zo’n baan komt of hoe dat je kan inpassen binnen je huidige baan? Volg dan het Your Future Proof Careerprogramma bij Sustainable Talent met gegarandeerd minimaal 3 gesprekken met relevante duurzame werkgevers!

Startdatum: dinsdag 20 maart 2018, met eerste training Koers & Kompas

Voor wie?

Heb jij meerdere jaren werkervaring, al enige affiniteit met duurzaamheid maar wil je een carrière met (meer) duurzame of maatschappelijke impact? En heb jij nú de kans en mogelijkheden om werk te maken van een carrière met impact op people, planet en profit? Maar...:

 

 • Weet jij nog niet wat je precies wil en kan in dit vakgebied?
 • Of weet je niet hoe je duurzaamheid in je huidige baan in zou kunnen passen?
 • Heb je nog onvoldoende kennis van de duurzame sector en de duurzame arbeidsmarkt?
 • Ken je onvoldoende organisaties?
 • En besef je dat netwerk bouwen en je verdiepen nodig is?

Dan is Your Future Proof Career hét loopbaantraject voor jou!

Wat levert het je op?

Your Future Proof Career is hèt loopbaantraject voor een carrière in duurzaamheid waarbij je:

 

 • Focus krijgt in wat jij precies wilt in duurzaamheid. Wil je iets met duurzame energie doen, met duurzame voeding, of met sociale innovatie? Focus is belangrijk om meer kennis op te kunnen doen, je te kunnen verdiepen en een netwerk op te bouwen.
 • Leert wat jouw talenten zijn en waar jouw toegevoegde waarde ligt binnen het werkveld van duurzaamheid.
 • Qua kennis up to date wordt gebracht over de laatste ontwikkelingen binnen de duurzame sector.
 • Inzicht krijgt in de duurzame arbeidsmarkt en waar duurzame werkgevers behoefte aan hebben.
 • Een match maakt tussen jouw talenten en de behoeften op de duurzame arbeidsmarkt.
 • Leert hoe je jezelf als persoon kunt onderscheiden en hoe je zichtbaar wordt voor potentiële werkgevers.
 • Leert hoe en waar je kunt netwerken, leert hoe je de juiste organisaties kunt bereiken en je je netwerk direct al enorm uitbreidt.
 • Concreet met minimaal 3 relevante organisaties een netwerk- of sollicitatiegesprek hebt gevoerd!

Kortom, na dit traject ben je helemaal klaar voor jouw droombaan in duurzaamheid. We garanderen je bovendien minimaal 3 gesprekken met relevante werkgevers!

Programma

Tijdens het Your Future Proof Careerprogramma volg je 5 ééndaagse groepstrainingen*. Daarnaast word je tijdens dit traject intensief begeleid d.m.v. individuele loopbaanbegeleiding in de vorm van 5 gesprekken van 2 uur met dé loopbaancoach op het gebied van duurzaamheid, Annick Schmeddes. Ook krijg je bij het Your Future Proof Careerprogramma een Sustainable Talent Community Lidmaatschap van één jaar.

 

* Te weten:

Praktische info

Startdatum: dinsdag 20 maart 2018 met groepstraining Koers & Kompas

(deadline aanmelden: dinsdag 6 maart 2018)
Duur: 5 dagen groepstraining
- Koers & Kompas (20 maart 2018, 9:30-17:00)
- Sustainable MBA in 1 Day (15 maart 2018, 9:30-17:00)
- Match met de Markt (17 april 2018, 9:30-17:00)
- Personal Branding (15 mei, 10:00-17:00)
- Netwerken in Duurzaamheid (29 mei 2018, 10:00-16:30)
Daarnaast 5 individuele coachingsgesprekken van 2 uur. Deze worden individueel ingepland. Het gehele traject duurt gemiddeld zo’n 4 á 5 maanden.
Groepsgrootte: Groepstrainingen gem. 4 - 8 deelnemers. De coachingsgesprekken zijn één op één.
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten: € 1997,- (excl. b.t.w.). Incl. biologisch-vegetarische lunches en diverse werkmaterialen.
Voorbereiding: Voorafgaand nemen we een Strategische Sessie bij je af, zie ook hieronder. Voor het eerste één-op-één gesprek van het Your Future Proof Careerprogramma krijg je een werkboek en persoonlijkheidstesten, die samen ongeveer 3 uur in beslag nemen. Dit gesprek kan voor of na de eerste groepstraining plaatsvinden.

Aanmelden

Om je aan te melden voor het Your Future Proof Careerprogramma, meld je je eerst aan voor een Strategische Sessie t.w.v. € 57,-. Tijdens deze telefonische (of Skype) sessie van 45 minuten bespreken we jouw vraag en behoeften, geven we je direct al gedegen advies en checken we of het Your Future Proof Careerprogramma inderdaad een geschikt traject voor je is. Indien je je daarna aanmeldt voor het Your Future Proof Careerprogramma, worden de kosten voor de Strategische Sessie in mindering gebracht. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik meld me aan!

Reacties van deelnemers


Erica Zwaan,
Walk & Talk Women

“Sustainable Talent helpt je inzicht te krijgen in je waarden en vaardigheden, helpt focus aanbrengen en tips en tools om je goed te kunnen presenteren op een manier die dicht bij jezelf blijft, terwijl je je weet te verplaatsen in een potentiële werkgever. Ook biedt het een netwerk, klankbord en begeleiding (zowel van coach als groep) die niet ophoudt bij de einddatum van de cursus.”
2017-03-02T13:21:34+00:00
Erica Zwaan, Walk & Talk Women “Sustainable Talent helpt je inzicht te krijgen in je waarden en vaardigheden, helpt focus aanbrengen en tips en tools om je goed te kunnen presenteren op een manier die dicht bij jezelf blijft, terwijl je je weet te verplaatsen in een potentiële werkgever. Ook biedt het een netwerk, klankbord en begeleiding (zowel van coach als groep) die niet ophoudt bij de einddatum van de cursus.”


Hanneke van Biegstraaten,

Touche Tout
"Annick, je bent een vakvrouw met een enorm veel kennis van en netwerk in duurzaamheid/MVO. Je weet veel van organisaties en fase waarin ze verkeren. Je kent de actualiteiten of weet ze snel te achterhalen. Je bent ambitieus gedreven, reageert adequaat en bent in staat snel te schakelen. Waar ik vragen heb of twijfel ben je direct te bereiken en beschikbaar om met me mee te denken, spiegelen, je netwerk in te zetten of zaken te achterhalen. Je zet een uniek programma neer waar behoefte aan is voor meer vervulling als werknemer in organisaties die werken aan een betere wereld."
2017-03-22T11:18:22+00:00
Hanneke van Biegstraaten, Touche Tout "Annick, je bent een vakvrouw met een enorm veel kennis van en netwerk in duurzaamheid/MVO. Je weet veel van organisaties en fase waarin ze verkeren. Je kent de actualiteiten of weet ze snel te achterhalen. Je bent ambitieus gedreven, reageert adequaat en bent in staat snel te schakelen. Waar ik vragen heb of twijfel ben je direct te bereiken en beschikbaar om met me mee te denken, spiegelen, je netwerk in te zetten of zaken te achterhalen. Je zet een uniek programma neer waar behoefte aan is voor meer vervulling als werknemer in organisaties die werken aan een betere wereld."


Muriel Stokhuyzen,

HR Advisor War Child
"Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"
2017-03-22T11:21:23+00:00
Muriel Stokhuyzen, HR Advisor War Child "Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"


Agnes Otten,

Coördinator Duurzaamheid
Fontys Hogescholen

"Je wordt meegenomen in de juiste energiestroom voor het zoeken naar werk. Mede door het enthousiasme en de MVO kennis van Annick is het inspirerend om je eigen carrièreperspectief in Duurzaamheid te (her)ontdekken. Het voelde alsof ik een nieuwe duurzame snelweg op rijdt die betrouwbaar en overzichtelijk is, en een prachtig uitzicht geeft. Vanuit deze MVO weg zie ik allerlei zijwegen die naar nieuwe banen leiden."
2017-03-22T12:25:20+00:00
Agnes Otten, Coördinator Duurzaamheid Fontys Hogescholen "Je wordt meegenomen in de juiste energiestroom voor het zoeken naar werk. Mede door het enthousiasme en de MVO kennis van Annick is het inspirerend om je eigen carrièreperspectief in Duurzaamheid te (her)ontdekken. Het voelde alsof ik een nieuwe duurzame snelweg op rijdt die betrouwbaar en overzichtelijk is, en een prachtig uitzicht geeft. Vanuit deze MVO weg zie ik allerlei zijwegen die naar nieuwe banen leiden."

Nog vragen?

Heb je interesse in dit programma maar heb je nog vragen? Stel hier direct je vraag, we antwoorden je zo snel mogelijk!Gelieve dit veld leeg te laten.

Print Friendly, PDF & Email