Circular Economy Officer / Accountmanager -Milgro (open) (1 gematcht, 1 positie open)

Circular Economy Officer / Accountmanager -Milgro (open) (1 gematcht, 1 positie open)

Geplaatst op: 2 januari 2023

Hours:
32-40hr per  week

Location:

Rotterdam

Keywords:

Accountmanager, natuurlijk kapitaal, datadriven, scale-up, afvalmanagement, food, verpakkingen, logistiek

Starting date:
ASAP.

Information:

 info@sustainabletalent.nl

030-8882050 

Voor Milgro zoeken wij per direct een enthousiaste collega voor de functie van:

Circular Economy Officer (CEO) / Accountmanager

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Functieomschrijving

De Circular Economy Officer is als accountmanager eindverantwoordelijk voor de relatie die Milgro onderhoudt met specifieke opdrachtgevers, voor de resultaten die Milgro ten behoeve van deze opdrachtgevers behaalt en het rendement dat daarmee voor Milgro wordt gerealiseerd.

Als Circular Economy Officer houd je je bezig met het ontwikkelen, beheren en uitbouwen van relaties met (stakeholders bij) opdrachtgevers, om daarmee de positie van Milgro te versterken en ambassadeurs voor Milgro te creëren.

Dit doe je door de drivers van de diverse (stakeholders bij) opdrachtgevers te identificeren op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement en hiernaar intern en extern te handelen. Je bent daarin ook verantwoordelijk voor de tariefafspraken en bewaakt daar de marktconformiteit van. Je stuurt op het maximaal benutten van de meervoudige waardecreatie. 

Je stimuleert op de juiste momenten draagvlak en betrokkenheid bij de opdrachtgever om de transitie naar duurzaam afvalmanagement te versterken. Daarnaast ondersteun je Business Development.

De ideale kandidaat

  • Heeft een voltooide HBO- of academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante ervaring als bijvoorbeeld consultant of project-, lijn- of key-accountmanager;
  • Heeft ervaring met en is aantoonbaar effectief in projectmanagement,  plannen en organiseren;
  • Beschikt over sterke analytische vaardigheden; is in staat om situaties, data en cijfers te analyseren en interpreteren;
  • Beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden;
  • Beschikt over uitstekende en adviesvaardigheden, een hoog probleemoplossend vermogen en is relatiegericht;
  • Heeft het vermogen tot conceptueel en strategisch denken;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Engels is een pre;
  • Krijgt energie van een dynamische en ondernemende cultuur binnen een groeiende organisatie.
  • Een pré is ervaring in het afvalmanagement. Tevens is een pré ervaring in de food/verpakkingen/logistieke sector.

Wat kan je van Milgro verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is een scale-up en is de verbinder tussen bedrijven die zich willen ontdoen van afval (“ontdoeners”) en ontvangers en verwerkers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer, werken in een circulair pand én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Je komt te werken in een team van 12 Circular Economy Officers en ruim 110 indirecte collega’s.

Zie hier een dag uit het leven van zo’n CEO.

Informatie en sollicitatie procedure

Reageren: graag je CV met beknopte motivatie z.s.m. naar info@sustainabletalent.nl, recruiter voor Milgro.

De tweede gespreksronde zal plaatsvinden bij Milgro. Optioneel vindt er een 3e gesprek plaats. In overleg kunnen er referenties opgevraagd worden.

Startdatum: zo snel mogelijk.