Manager Duurzaamheid FNLI

Manager Duurzaamheid FNLI

FNLI is per heden op zoek naar:
Manager Duurzaamheid
Start zsm , fulltime, Den Haag

Sustainable Talent is gevraagd om kandidaten te vinden voor de vacature van Manager Duurzaamheid bij de Federatie van Nederlandse Levensmiddelen Industrie.

De branchevereniging wil een slag maken met de MVO dossiers IMVO (internationaal MVO) en Klimaat. De 500 leden (die verschillend aard zijn) zijn actief in werk- en expertgroepen en de Manager Duurzaamheid is trekker van de dossiers.

Context

De strategie is al ontwikkeld, en FNLI heeft het IMVO convenant getekend. Het doel van de manager duurzaamheid is dat er écht vorderingen zijn bij de leden en samenwerking met externe stakeholders. Om dit te kunnen doen is goed project- en stakeholdermanagement nodig, en dossierkennis ter inspiratie. Er is, binnen de FNLI, ondersteuning op het gebied van communicatie en operationeel projectmanagement.

Hiervoor is nodig:

  • WO en 5-10 jaar werkervaring
  • ervaring in de FMCG
  • projectmanagement skills
  • goede ervaring met stakeholdermanagement van zowel interne als externe stakeholders
  • kennis over IMVO en klimaat
  • ervaring met woordvoerderschap is een pré.

Interesse?

Mail je motivatiebrief en CV voor woensdag 24 oktober naar info@sustainabletalent.nl met als onderwerp “Manager Duurzaamheid FNLI”. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sustainable Talent via 06-54392115

Meer informatie is ook te vinden via de vacature op de site van FNLI

Vacature Manager Duurzaamheid