Adviseur Duurzaamheid | KuiperCompagnons

Adviseur Duurzaamheid (Medior/Senior)
Locatie: Rotterdam | Hybride | 32-40 uur | 5.000-6.000

 
Keywords:  Fysieke leefomgeving, Projectteams, Verbinder, Energietransitie, Klimaatadaptie, Duurzaam bouwen, ESG

Wat ga je doen?
 

Als adviseur duurzaamheid ben je een essentiële schakel binnen ons team van duurzaamheidsadviseurs. Wij zoeken een ervaren professional die nauw samenwerkt met onze specialisten aan diverse projecten. Je adviseert over uiteenlopende duurzaamheidstoepassingen zoals klimaatadaptatie, duurzaam bouwen, ESG, en Regionale Energie Strategie (RES), en werkt zelfstandig aan projecten binnen deze onderwerpen. 

Je werkzaamheden beslaan de gehele breedte van ons bureau: van de afdeling Advies (omgevingsvisies, -plannen en programma’s), de afdeling Stedenbouw en Landschap (stedenbouwkundige plannen, gebiedsvisies en landschapsplannen), de afdeling Woningbouw (architectuur en bouwkundige uitwerking van woningbouwprojecten) tot de afdeling Healthcare (ontwikkeling van laboratoria en ziekenhuizen). De focus ligt met name op de eerste twee afdelingen. Als adviseur vervul je een verbindende en stimulerende rol om onze duurzaamheidsadvisering te versterken en te professionaliseren. Hierbij krijg je veel vrijheid om vanuit jouw expertise invulling te geven aan deze rol, voortbouwend op wat wij de afgelopen jaren hebben bereikt. Ook het versterken van onze marktpositie behoort tot jouw taken; van een senior verwachten wij dat je kansen kunt omzetten in nieuwe opdrachten. 

Je werkt zowel vanuit huis, ons kantoor in Rotterdam, als bij de opdrachtgever, wat zorgt voor een dynamische werkweek. 

Wie zijn wij? 

Geluk als grootste goed 

Bij KuiperCompagnons bouwen we elke dag aan de toekomst van Nederland. Gedreven door onze liefde voor het Nederlandse landschap dragen wij bij aan een gelukkig, gezond en duurzaam leven, wonen en werken. Een duurzame leefomgeving is klaar voor de toekomst, wat betekent dat de mensen die er gebruik van maken zich nu en in de toekomst gelukkig en gezond voelen. Het bijdragen aan het geluk van mensen, nu en straks, is een belangrijke drijfveer voor ons hele team en staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Vanuit deze motivatie zoeken we constant naar nieuwe manieren om dit te vertalen naar de fysieke leefomgeving. 

KuiperCompagnons is onafhankelijk, eigendom van zichzelf en haar medewerkers. Dit stelt ons in staat onafhankelijk te adviseren en hechten wij grote waarde aan werkplezier. 

Met zo’n 100 collega’s zijn we groot genoeg om multidisciplinair te werken, maar klein genoeg om een persoonlijke en huiselijke sfeer te waarborgen in ons kantoor in het Werelderfgoed De Van Nelle fabriek te Rotterdam. Samen lunchen is gebruikelijk en we organiseren regelmatig borrels, excursies en andere sociale evenementen, van een volleybaltoernooi tot het meelopen in de marathon van Amsterdam. 

Koploper 

Met onze unieke combinatie van multidisciplinair advies en ontwerp werken wij met een hecht team van stedenbouwers, (landschaps-)architecten, planologen, juristen en andere specialisten aan de ruimtelijke uitdagingen van morgen. Als adviseur duurzaamheid adviseer je over de gehele breedte van ons bureau, en je wordt onderdeel van de afdeling Advies/thema Omgevingswet. Hier werken we aan tientallen omgevingsvisies, -plannen, bestemmingsplannen en milieuonderzoeken voor onder andere gemeentes en ontwikkelaars door heel Nederland. 

Wij zoeken een adviseur met: 

  • HBO- of academische opleiding; 
  • Brede kennis van duurzaamheidstoepassingen in de ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling, met specifieke kennis van energietransitie; 
  • Minimaal 5/10 jaar relevante werkervaring (medior/senior); 
  • Een proactieve houding en een verbindende en stimulerende rol, zowel intern als extern; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Brede betrokkenheid bij de fysieke leefomgeving. 

Wij bieden jou: 

Bij ons werk je in wisselende projectteams en disciplines aan een grote diversiteit van projecten. KuiperCompagnons is een bedrijf waar je veel vrijheid krijgt en in hoge mate zelf kunt bepalen hoe je je dag invult en waar je aan werkt. Naast een prettige werksfeer, waar we de sociale aspecten belangrijk vinden, bieden wij een passend salaris (indicatie: €5.000,- / €6.000,- (medior/senior)) en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een ruim opleidingsbudget voor professionele en persoonlijke groei. Ook stimuleren we duurzaam vervoer en hebben we daarvoor mooie regelingen. De functie heeft een omvang van 32-40 uur. 

Kom jij KuiperCompagnons versterken? 

Stuur ons je motivatiebrief en CV. De werving en selectie verloopt via Sustainable Talent. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lina Baranowski van Sustainable Talent via mail@sustainabletalent.nl of 06-46853248. De eerste gespreksronde vindt plaats met Sustainable Talent; de overige twee gespreksrondes vinden plaats met en bij KuiperCompagnons. 

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.






Meer informatie?

Lina Baranowski | Sustainable Talent | Matchmaker

mail@sustainabletalent.nl
030-8882050