Nieuws & agenda

Agenda

Community Netwerkborrel | 14 september 2023 | Utrecht

Community Netwerkborrel – 14 september 2023 Kom naar onze Community Borrel op donderdag 14 september van 17:00 tot 20:00, bij Metro City Kitchen op het jaarbeursplein in Utrecht om je duurzame carrière meer impact te geven. Ontmoet Sustainable Talent en andere professionals die in duurzaamheid (willen) werken. Er is ruimte om je eigen duurzame vraagstuk in te brengen. We hebben al veel aanmeldingen gevonden en daarmee is deze community borrel vol. >>Aanmelden voor de volgende borrel op 14 december kan hier.

Lees verder »

Community Netwerkborrel | 14 december 2023 | Utrecht

Community Netwerkborrel – 14 december 2023 Kom naar onze Community Borrel op donderdag 14 september van 17:00 tot 20:00, bij (locatie volgt) in Utrecht om je duurzame carrière meer impact te geven. Ontmoet Sustainable Talent en andere professionals die in duurzaamheid (willen) werken. Aanmelden kan binnenkort!

Lees verder »

Nieuws

Sustainable Talent at Work | Niels van Geenhuizen nieuwe Manager Duurzaamheid bij Total Care B.V.

Niels van Geenhuizen is op 13 februari 2023 benoemd tot Manager Duurzaamheid bij Total Care B.V. Deze nieuwe functie sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsambities van CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (particuliere schoonmaak- en gemaksdiensten), de drie bedrijven die onder Total Care B.V. vallen. De bedrijven willen bijdragen aan een schonere en gelukkigere toekomst. Duurzaamheid is daarbij van het grootste belang. 

Lees verder »

Duurzaam talent is broodnodig, in alle sectoren – met Annick Schmeddes

Duurzaam talent is broodnodig, in alle sectoren. Luister de podcast met Annick Schmeddes hier.  Annick Schmeddes, oprichter van Sustainable Talent voor carrière coaching, advies en werving en selectie in ”de duurzame sector”. Zij heeft het aantal mensen dat op zoek is naar zinvoller werk in de afgelopen jaren structureel zien groeien. Het aanbod van dergelijke banen groeide eveneens maar een goede match vraagt meer dan een volle database. ESG spreekt met Annick over haar drijfveren en die van haar ‘matches’ en wat zij werkgever en werknemer in deze zou adviseren. Luister hier via Spotify Luister hier via Apple Podcasts

Lees verder »

Duurzame kalender 2023

Duurzame kalender 2023 Blijf op de hoogte van alle duurzame events, belangrijke data en groene weetjes van 2023.  Download de duurzame kalender 2023  hier Hang deze kalender op je prikbord of koelkast!

Lees verder »

Blogs

Van marketeer naar Adviseur Duurzaamheid

Chantal Eschbach 🌿 merkte dat ze in haar baan een bijdrage wilde leveren aan de transitie naar duurzaamheid. Na het volgen van onze Your Future Proof Career training lukte het haar om die switch te maken. Lees meer over wat haar heeft geholpen in deze zoektocht en over haar huidige rol als Adviseur Duurzaamheid. #carrièreswitch #duurzaamheid #sustainable #talent

Lees verder »