Nieuws & agenda

Agenda

Live introductiewebinar – 23 juni

Introductie Webinar Hoor alles over de laatste trends op de duurzame arbeidsmarkt en stel direct je vragen! In het bedrijfsleven is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. 

Lees verder »

Netwerkevent Duurzame Markttransformatie – 16 juni 2022

Hét event georganiseerd door NewForesight en Sustainable Talent waarin je inzichten opdoet wat duurzame markttransformatie is en hoe jij je kansen op de duurzame arbeidsmarkt vergroot.  Datum: 16 juni, 15.00-19.00 uur, Utrecht Dit netwerkevent is geschikt voor alle professionals met een aantal jaar werkervaring. Ben jij klaar om de regie te pakken in de duurzame sector en sta je ervoor open om gelijkgestemden met verschillende achtergronden te ontmoeten? Dan is dit even beslist iets voor jou! Lees hier meer: www.sustainabletalent.nl/job-exploring/netwerkevent-duurzame-markttransformatie/

Lees verder »

Nieuws

Impactvol ondernemen in de praktijk

Samen met  (Sustainable MBA in One Day compagnon) Paul van Ruiten (redactie) en co-auteurs Elise Vonk, Hanneke Oude Elberink-Schieving, Ton Bastein, Anouk Brack en Jan Selen schreef Annick Schmeddes mee aan het boek Impactvol Ondernemen in de Praktijk.

Lees verder »

Blogs

Mentorschap in duurzaamheid

Januari 2022 | Juultje de Groot | Sustainable Talent De eerste maand van 2022 is achter de rug, een maand waarin we met z’n alle werkten aan de versnelling naar een nieuwe, groenere, economie.

Lees verder »