Nieuws & agenda

Agenda

Community Netwerkborrel | 14 december 2023 | Utrecht

Community Netwerkborrel – 14 december 2023 Kom naar onze Community Borrel van 16.30 tot 19.00 uur. We starten om 16.30 uur op Utrecht Centraal met een ‘Weeting Wandeling” naar Café Kanaalzicht, Keulsekade 23, in Utrecht. Tussen 17.00 en 19.00 uur kun je hier volop netwerken om je duurzame carrière meer impact te geven. Ontmoet Sustainable Talent en andere professionals die in duurzaamheid (willen) werken. Klik hier om je aan te melden

Lees verder »

Nieuws

Sustainable Talent at Work | Niels van Geenhuizen nieuwe Manager Duurzaamheid bij Total Care B.V.

Niels van Geenhuizen is op 13 februari 2023 benoemd tot Manager Duurzaamheid bij Total Care B.V. Deze nieuwe functie sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsambities van CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (particuliere schoonmaak- en gemaksdiensten), de drie bedrijven die onder Total Care B.V. vallen. De bedrijven willen bijdragen aan een schonere en gelukkigere toekomst. Duurzaamheid is daarbij van het grootste belang. 

Lees verder »

Blogs

Jouw duurzame loopbaan: geen hogesnelheidslijn, maar een boemeltrein

De volgende stap in je duurzame loopbaan is spannend. Veel professionals denken al snel aan een complete life changing stap bij een nieuwe werkgever én in een andere rol. Daarna volgen er ook nog allerlei cruciale vragen zoals; bij welke werkgevers zou ik passen? Welke rol kan ik vervullen? Én natuurlijk de vraag, wil ik wel echt weg bij mijn huidige werkgever? Deze vragen, twijfels en keuzes begrijpen wij bij Sustainable Talent helemaal.

Lees verder »

Verandering start van binnenuit

Het begin van het nieuwe jaar is een goed moment om even bij jezelf naar binnen te gaan met behulp van deze Inner Development Goals. Stil te staan bij wat je het afgelopen jaar hebt gedaan en waar je komend jaar naar toe wil. Om zo persoonlijk leiderschap te kunnen nemen over je eigen proces en sturing te geven aan jouw persoonlijke ontwikkelingsplan voor 2024.

Lees verder »

Van marketeer naar Adviseur Duurzaamheid

Chantal Eschbach 🌿 merkte dat ze in haar baan een bijdrage wilde leveren aan de transitie naar duurzaamheid. Na het volgen van onze Your Future Proof Career training lukte het haar om die switch te maken. Lees meer over wat haar heeft geholpen in deze zoektocht en over haar huidige rol als Adviseur Duurzaamheid. #carrièreswitch #duurzaamheid #sustainable #talent

Lees verder »