Doorlopende vacature: Sustainability consultants

Uren:
32 – 40 per week

Locatie:
Nederland

Start datum:
In overleg

Informatie:

Annick Schmeddes

030-8882020

Voor meerdere consultancy bureaus met wie we werken zijn we voortdurend op zoek naar:  JuniorMedior en Senior sustainabilty adviseurs en transitiemanagement consultants.

We bedoelen hier professionals mee met >3 jaar ervaring als duurzaamheidsconsultant, waarbij je verantwoordelijk was voor bijvoorbeeld  MVO verslaglegging/Integrated Reporting/circulaire analyse/transitieprocessen.

Dit heb je wellicht bij klanten gedaan als eerste stap voor de duurzaamheidsstrategie. Je kunt de data verzamelen, deze data duiden, de klanten met informatie en sessies begeleiden in het opstellen van een strategische aanpak omtrent hun duurzame impact.

Wellicht heb je Sustainability Assessments of ESG/Impact assessment uitgevoerd, al dan niet in samenwerking met investeerders.

Of wellicht heb je ervaring in het opstellen van een duurzaam transitieplan, rekening houdend met verschillen externe partijen, om ze betrokken te maken en te houden. 

De bureaus met wie we werken zijn NIET de “big 4”,  het zijn kleinere organisaties waardoor je sneller een eigen portfolio kunt bouwen.

Als harde eisen vragen wij:

  • >3 jaar ervaring als sustainability consultant
  • Ervaring met laatste rapportage- en/of  ESGcriteria
  • Ervaring in commerciële omgeving
  • Ervaring in klantmanagement.

Wil je meer informatie over kansen en de concrete vacatures? Stuur je CV of Linkedin naar info@sustainabletalent.nl