Duurzame vacatures

Hulp nodig?

Nog niet gevonden wat je zoekt, ga dan naar onze keuzehulp:

Voor nóg meer duurzame vacatures, van andere duurzame werkgevers en andere recruiters:  meld je aan voor onze LinkedIn groep of volg ons op Facebook en Instagram. Daar plaatsen we alle vacatures die we zien.

Regelmatig is Sustainable Talent ook zelf recruiter. De vacatures waar wij voor werven vind je hier op onze duurzame vacaturepagina.

Duurzame vacatures

SoLow Senior Manager Duurzaamheid (closed)

Gedreven professional, die zich realiseert dat kleine stappen bij de grote groepen mensen meer impact maakt dat grote stappen bij kleine groepen. Activistisch aan de ene kant maar de ogen niet sluit voor de overige bedrijfsbelangen. Energie haalt uit het samenwerken met mensen en het bouwen van een (nieuw) bedrijf. Vijf tot tien jaar ervaring in een professionele consumer products omgeving. Minimaal 32 uur, marktconforme & eigentijdse arbeidsvoorwaarden. Standplaats Culemborg (net onder Utrecht).

Lees verder »

ESG Analyst/Associate INREV Real Estate (closed)

INREV – the European Association in non-listed real estate vehicles – is looking for an ESG
Analyst/Associate to support in the next development stage of ESG integration and decarbonisation
journey for the real estate industry.
This role will allow the suitable candidate to make an impact on the industry by supporting leading real
estate organisations in achieving their sustainability goals, and by gaining knowledge and experience
in different areas of institutional real estate investment.

Lees verder »

HR Adviseur en (team) coach (32 uur) (open)

Wegens groei zoekt Sustainable Talent een: Recruiter /matchmakingsadviseur (freelance).
We zoeken iemand met ervaring en met plezier in het recruitment/matchmakingsvak. Het liefst heb je al 2-5 jaar ervaring als recruiter, evt ook als intercedent of als communitymanager.

Je begrijpt dat organisaties duurzame innovaties ambiëren en dat hun mensen het verschil maken. De juiste mensen op de juiste plek zetten, om duurzaamheid te bereiken: dat is onze missie. En om dát goed te doen moeten we weten wat de duurzame professionals kunnen én ambiëren.

Lees verder »

Doorlopende vacature: Sustainability consultants

Voor meerdere consultancy bureaus met wie we werken zijn we voortdurend op zoek naar: Junior, Medior en Senior sustainabilty adviseurs en transitiemanagement consultants.

We bedoelen hier professionals mee met >3 jaar ervaring als duurzaamheidsconsultant, waarbij je verantwoordelijk was voor bijvoorbeeld MVO verslaglegging/Integrated Reporting/circulaire analyse/transitieprocessen.

Lees verder »

ESG manager reporting bij Domino’s Pizza (closed)

Domino’s Pizza is the largest pizza delivery and takeaway company in the world. Our expertise and passion for making and delivering fresh hot pizzas has won us numerous awards, but more than that we have the loyalty of millions of pizza lovers around the world.

Lees verder »

Innovatie en duurzaamheid projectmanager (closed)

VanDerVelden is een afvalwater (riool) beheerbedrijf en is hierdoor een elementaire speler in de circulaire economie. Zij zoeken een innovatie en duurzaamheid projectmanager, met interesse in het aanjagen van slimme en technische toepassingen voor zowel hun productieproces als hun infrastructuur. Die innovatie realiseren ze zowel met interne collega’s als met externe partners.

Lees verder »

Waste Engineer / Data Analist – Milgro (open)

Milgro is de verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Lees verder »

Medior Sustainability Consultant België (closed)

CNG is een scale up met een duidelijke missie: bedrijven begeleiden van A naar Net Zero. Onze medewerkers zijn sterk intrinsiek gedreven om zoveel mogelijk bedrijven te ondersteunen en op deze manier écht grote impact te maken. We groeien enorm, mede daardoor is het mogelijk je functie en verantwoordelijkheden vorm te geven naar eigen inzicht passende binnen de strategie van CNG.

Lees verder »

Junior Carbon Portfolio Analyst (gesloten)

Climate Neutral Group (CNG) is a fast-growing organization with a clear purpose: to enhance the Net Zero journey to combat climate change. Since its foundation in 2002, Climate Neutral Group has been stimulating organizations in Climate-Neutral entrepreneurship: from A to Zero CO2 emissions. Very recently, CNG merged with Anthesis Group.

Lees verder »