Duurzame vacatures

Hulp nodig?

Nog niet gevonden wat je zoekt, ga dan naar onze keuzehulp:

Voor nóg meer duurzame vacatures, van andere duurzame werkgevers en andere recruiters:  meld je aan voor onze LinkedIn groep of volg ons op Facebook en Instagram. Daar plaatsen we alle vacatures die we zien.

Regelmatig is Sustainable Talent ook zelf recruiter. De vacatures waar wij voor werven vind je hier op onze duurzame vacaturepagina.

Duurzame vacatures

Stagiair sustainable talent (arbeids- en organisatiepsychologie)

Met plezier verwelkomt Sustainable Talent een
Stagiair sustainable talent (arbeids- en organisatiepsychologie) (3 of 4 dagen per week)
Bij Sustainable Talent werkt het team met professionals, vaak uit bedrijfsleven, die een weg zoeken om duurzame impact in hun werk te integreren. Dit zijn vaak ambitieuze en talentvolle professionals die focus nodig hebben, en overzicht van de arbeidsmarkt bij duurzame werkgevers.

Lees verder »

FNLI – Manager Duurzaamheid (Klimaatakkoord en IMVO)-gesloten

De Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) is op zoek naar een krachtige en gedreven Manager Duurzaamheid, die met en voor levensmiddelenfabrikanten invulling en uitvoering kan geven aan het duurzaamheidsbeleid van de FNLI.

De functie behelst veel aspecten zoals standpuntontwikkeling met de leden van de FNLI, contact onderhouden met ministeries en andere stakeholders, en kansen signaleren in het ontwikkelende duurzaamheidsveld.

Lees verder »

Projectmanager Onshore en Offshore Windenergie Blix (open)

BLIX zoekt een projectmanager op medior en/of senior niveau met ervaring in bijvoorbeeld development projecten, tendermanagement, contractmanagement, due diligences, strategisch advies, constructiemanagement en/of advisering over beheer en onderhoud van windturbines. Je hebt brede ervaring met project management, in meerdere van bovengenoemde type projecten. Ervaring in de windenergie is een pre.

Lees verder »