HR Adviseur en (team) coach (32 uur) (open)

HR Adviseur en (team) coach (32 uur) (open)

Uren:
32 uur.

Locatie:

Utrecht

Start datum:

1 nov/ 1 dec

Informatie:

Annick Schmeddes

030-8882050

HR Adviseur en (team)coach

Sustainable Talent is hét loopbaanadviesbureau die professionals in duurzaamheid traint, matcht en coacht in carrièrestappen ten bate van de verduurzaming van onze samenleving. Dit doen we in open progamma’s en In-Company.

Sustainable Talent draagt bij door aan de ene kant professionals in duurzaamheid te laten groeien in hun rol en aan de andere kant organisatie(team)s te verbinden met professionals in duurzaamheid.

Dat doen we door professionals stil te laten staan bij hun talenten, hun valkuilen en focus te geven waaraan ze willen bijdragen binnen duurzaamheid. We geven ze kennis over duurzaamheidsstrategieën en –modellen, we geven ze inzicht in de gevraagde competenties opdat ze zich een visie kunnen vormen over welke rol ze kunnen spelen. We geven ze tools om de markt beter in kaart te brengen en tools om een sterke waardepropositie of business case te maken voor eigen groeistappen. Daarnaast linkt Sustainable Talent professionals aan relevante netwerken in duurzaamheid.

Ook helpt Sustainable Talent organisaties met het binden en boeien van sustainable talents aan de organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door het voeren van jaarlijkse Intervisiegesprekken op het gebied van duurzaamheidskennis, –visie en –waardepropositie als onderdeel van het persoonlijke ontwikkelingsplan. Sustainable Talent kan ook helpen in het verbinden van Sustainable Talents aan een organisatie door middel van Recruitment, en Talent Development Programma’s en Sustainability Trainings.

Wegens groei zoekt Sustainable Talent een:

HR Adviseur en (team)coach (32 uur)

De ideale kandidaat

We zoeken een allround HR professional die bij wil dragen aan de sustainability workforce van de toekomst.

Aan de ene kant coach je professionals die duurzame impact in hun werk willen bouwen en verkrijgen. Aan de andere kant help je onze verduurzamende werkgevers en de HR managers hoe zij hun Talent Journeys meer impactvol kunnen maken, zodat zij de sustainabiltiy workforce van de toekomst bouwen en houden. 

Je vindt het leuk om deze verschillende activiteiten af te wisselen. 

Het liefst heb je al 2-5 jaar ervaring als HR adviseur en heb je ook coachingservaring opgedaan. Je begrijpt dat organisaties duurzame innovaties ambiëren en dat hun mensen het verschil maken. De juiste mensen op de juiste plek  zetten, om duurzaamheid te bereiken: dat is onze missie. En om dát goed te doen moeten we weten wat de duurzame professionals kunnen én ambiëren. 

We werken alleen met professionals en werkgevers met duurzame ambities; kwaliteit in relatiemanagement is essentieel.

Dankzij jouw werk kunnen we de groei van duurzame professionals en werkgevers versnellen. Sustainable Talent voegt waarde toe met (leiderschaps)coaching, inhoudelijke trainingen en matchmaking.

Een werkweek bij ons kan bestaan uit het analyseren van de instroom-, doorstroom- en uitstroommogelijkheden bij een duurzame werkgever, afgewisseld met een coachingsessie van gedreven professionals die juist hun leiderschap op hun duurzame rol willen nemen.

Sleutelwoorden zijn:

 • HR processen; 
 • gedreven om duurzame sociale innovatie te creëren;
 • coaching

Als adviseur breng je ook een commerciële antenne mee, je zorgt dat klanten bij je terug komen. 

Jouw werkervaring:

 • Het liefst heb je al 2-5 jaar werkervaring als HR advsieur/ recruitment/talentsourcing. 
 • Ook heb je al ervaring als (team)coach op het gebied van loopbaancoaching.
 • Accountmanagement en projectmanagement
 • Ervaring met bouwen van  trainingsprogramma’s is een pré.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
 • Je hebt universitaire opleiding, bent analytisch
 • Je hebt aantoonbare motivatie op het gebied van duurzaamheid, bijv je hebt traningen op dit gebied gevolgd of je bent actief bij een duurzaam netwerk.
 • Je bent proactief
 • Je houdt van variatie in jouw werkzaamheden
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend.

Wegens groei zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Je komt te werken in een team waarbij persoonlijke ontplooiing en leiderschap centraal staat. Samen met het team werken we aan de missie: een wereld waarbij professionals zelf regie kunnen nemen op hun duurzame ambities.  De ambities zijn groot, de resultaten zijn concreet.  Je werk bestaat uit leren van, bij en mét  duurzame innovatieve organisaties. 

Zie hier Annick’s TED Talk die onze Strategie vertelt.

En zie hier ons team

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Reageer naar annick@sustainabletalent.nl, wij zijn geïnteresseerd naar je ervaring.
Gesprekken worden gepland na analyse van je CV én motivatie voor de rol. 
Start november 2022