HR Business – Inrichten duurzame organisaties

Impactvol HR in de Praktijk: van nieuwe EU rapportages tot aan invullen van de Human Capital Agenda

Voor wie

Ben jij een HR professionals die bij (ver)duurzame)nde werkgever werkt of gaat/wil werken? Wat kan en gaat de HR Business Partner als rol spelen in de duurzame vraagstukken in de maatschappij? En hoe meten investeerders en andere grote stakeholders duurzaam leiderschap?

  • Duurzame wet- en regelgeving vragen om nieuwe performance cijfers en daarbij wordt ook de rol van de HR business partner expliciet aangesproken.
  • Wat betekent dit voor jou?
  • Hoe kan je jouw visie op duurzame transities toepasbaar maken voor de organisatie? 
.

Programma

Impactvol HR in de Praktijk: van nieuwe EU rapportages tot aan invullen van de Human Capital Agenda.
HR professionals met strategische blik (2 tot 5 jarenplannen)

1. Wat zijn de grote sustainabiltiy drivers (extern en intern) op de HR/People/Human Capital agenda als business partner?
2. Hoe geef je sturing aan deze thema’s, voor zowel je interne als externe belanghebbenden?
3. Hoe maak je deze sturing toepasbaar in je huidige situatie? Wat verandert er aan je Strategische Personeels Planning? Hoe pas je DEI toe? Aan je Employer Value Proposition? Aan je Employee Engagement?
4. Wat kan je leren van andere organisaties?
5. Community: je blijft leren van elkaar, want na de training heb je (online) intervisie sessies.

Reviews

Esther Kruiper
Manager Duurzaamheid & Circulariteit / Donker Groep

Donker Groep

Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!

Robert Dresen
Marketing Director / Dayes

Dayes

Sustainable Talent is voor ons het juiste specialistisch duurzame matchingsbureau geweest. Na eerst doorgevraagd te zijn over onze duurzaamheidsstrategie en wanneer deze tot bloei komt in onze business, wierf het bureau voor ons een uitstekende Sustainability Manager, die heel goed bij ons past. We zijn nu stappen aan het zetten met onze duurzaamheidsambities. Binnen een aantal maanden hebben we daarna de Sustainable MBA in One Day gevolgd om de duurzame doelen te verdelen over Management en leiders. Op deze manier maken we een boost met onze duurzaamheidsstrategie.

Rene Koop
Programma Manager & Teamleider Circulaire Economie

Gemeente Amsterdam

We zochten een juridische beleidsexpert circulaire economie. De rol zoals wij hem in willen vullen bestaat nog nergens. We waren dan ook bang dat geschikte kandidaten bijna onmogelijk te vinden zijn. Sustainable Talent heeft ons positief verrast door niet één kandidaat te leveren, maar zelfs keuze uit een aantal goede kandidaten. Belangrijk onderdeel van het uiteindelijke succes is dat ons contact bij Sustainable Talent veel moeite heeft gedaan om echt te begrijpen wat we nu precies vroegen. Het heeft onze kijk op de vacature ook verscherpt. Heel waardevol.

Een aanrader: Sustainable Talent is in staat om op een prettige manier de vacaturevraag scherp te zetten en te combineren met effectieve inzet van een waardevol netwerk.

 

Sandra Beerepoot
HR Business Partner

Koninklijke Vezet

“Sustainable Talent is voor ons een waardevol duurzaam matchingsbureau geweest voor het werven van een duurzaamheidsmanager. Sustainable Talent heeft een divers aanbod van kandidaten voorgedragen met zorgvuldigheid en diepgang. Ik heb nog nooit een matchingsbureau meegemaakt wat zo uitgebreid werk maakt van de voorselectie en begeleiding van de kandidaten. Wij bevelen Sustainable Talent van harte aan als je een matchingsbureau zoekt voor de werving van duurzaam talent.”

 

Sjoerd van Kempen

Route Circulair

“Sustainable Talent is als duurzaam matchingsbureau voor ons een belangrijke partner in het laten groeien van onze organisatie. Ze bieden een divers aanbod van kandidaten, een persoonlijke doch snelle manier van werken, en een gedeelde mindset om de wereld een beetje beter achter te laten. Door het matchen van de juiste mensen helpen ze ons met het bereiken van onze circulaire missie om 10.000 bedrijven te helpen met circulariteit.”

 

Wopke Geurts
Head of Advisory BeNeLux Anthesis - Climate Neutral Group / Anthesis | Climate Neutral Group

Climate Neutral Group

“Wegens onze snelle groei hebben we Sustainable Talent afgelopen jaren regelmatig ingeschakeld voor het werven van nieuwe sustainability consultants (zowel junioren, medioren en seniors). Op dit moment komt 80% uit ons huidige consultancyteam via Sustainable Talent. Sustainable Talent snapt onze organisatie goed, werkt oplossingsgericht en kan snel schakelen. Wij bevelen Sustainable Talent van harte aan als je op zoek bent naar een samenwerkingspartner voor het matchen van kandidaten in een snelgroeiende organisatie zoals Climate Neutral Group.”

 

Praktische info & aanmelden

1-daagse training, vervolg met online intervisie en toegang tot community
Data op aanvraag.

Tijden: 9.00-17.00 uur

Locatie: Sustainable Talent, Niasstraat 6b, 3531 WP Utrecht.

Groepsgrootte: 4 tot 12 deelnemers. 

Kosten: € 997,- (excl. BTW) incl. bio lunch, lespakket (met online werkboek en invulbare tools). Boek Impactvol Ondernemen in de Praktijk en incl. 3 online groepsintervisie sessies na afloop.

Taal: Nederlands

Aanmelden of meer informatie? stuur een e-mail naar info@sustainabletalent.nl