HR Strategy

HR Strategy

Sustainable Talent HR partner

Sustainable Talent is hét talent development bureau die professionals in duurzaamheid traint, matcht en coacht in carrièrestappen ten bate van de verduurzaming (TripleP) van organisaties in onze samenleving.   

Er is een transitie nodig naar verduurzaming van onze economie. Er is veel animo van ambitieuze professionals (van allerlei leeftijden en achtergronden) die bij willen dragen aan deze transitie.  

Sustainable Talent draagt bij door het talent op de juiste plek te krijgen. Wij richten ons zowel op het eigen personeel van de organisatie als eventueel het aandragen van nieuw personeel.  

Door professionals stil te laten staan bij hun talenten, hun valkuilen en focus te geven waaraan ze willen bijdragen binnen duurzaamheid helpen wij talenten op de juiste plek te krijgen.  

We geven ze kennis over duurzaamheidsstrategieën en –modellen, we geven ze inzicht in de gevraagde competenties opdat ze zich een visie kunnen vormen over welke rol ze kunnen spelen. We geven ze tools om beter een sterke waardepropositie of business case te maken voor eigen groeistappen. Daarnaast linkt Sustainable Talent professionals aan relevante netwerken in duurzaamheid.  

Aan de andere kant van de medaille helpt Sustainable Talent op deze manier organisaties met het binden en boeien van sustainable talents binnen of aan de organisatie. Dat kan door instroom van nieuwe professionals maar ook door doorstroom van eigen professionals.  Als laatste kan Sustainable Talent een (onderdeel van een) outplacement traject zijn voor professionals die door moeten groeien naar een nieuwe baan met impact in duurzaamheid. 

Op de website www.sustainabletalent.nl is meer te vinden over ons team, programma’s en ervaringen van deelnemers.