HR Strategy

HR Strategy

Sustainable Talent HR partner

Sustainable Talent is hét talent development bureau die professionals in duurzaamheid traint, matcht en coacht in carrièrestappen ten bate van de verduurzaming (TripleP) van organisaties in onze samenleving.   

Er is een transitie nodig naar verduurzaming van onze economie. Er is veel animo van ambitieuze professionals (van allerlei leeftijden en achtergronden) die bij willen dragen aan deze transitie.  

Ook in deze tijd van War on Talent  is inrichting van een goede Sustainability Talent Journey essentieel: van preboarding, tot mentoring gesprekken, van intervisie tot transformationeel leiderschap. De coaches van Sustainable Talent hebben hiervoor een programma ontwikkeld en zijn dit ook bij enkele werkgevers aan het uitvoeren. Interesse? Neem contact met ons op via  info@sustainabletalent.nl  of telefoonummer: 030-8882050.

Sustainable Talent draagt bij door het talent op de juiste plek te krijgen. Wij richten ons zowel op het eigen personeel van de organisatie als eventueel het aandragen van nieuw personeel.  

Door professionals stil te laten staan bij hun talenten en valkuilen en hen focus te geven op waar ze aan willen bijdragen binnen duurzaamheidhelpen wij talenten op de juiste plek te krijgen.  

We geven ze kennis over duurzaamheidsstrategieën en –modellen, we geven ze inzicht in de gevraagde competenties opdat ze zich een visie kunnen vormen over welke rol ze kunnen spelen. We geven ze tools om beter een sterke waardepropositie of business case te maken voor eigen groeistappen. Daarnaast linkt Sustainable Talent professionals aan relevante netwerken in duurzaamheid.  

Aan de andere kant van de medaille helpt Sustainable Talent op deze manier organisaties met het binden en boeien van sustainable talents binnen of aan de organisatie. Dat kan door instroom van nieuwe professionals maar ook door doorstroom van eigen professionals.  Als laatste kan Sustainable Talent een (onderdeel van een) outplacement traject zijn voor professionals die door moeten groeien naar een nieuwe baan met impact in duurzaamheid. 

Lees hier onze laatste E-zine over het vergroten van duurzaam leiderschap in de organisatie.

Meld je aan voor onze e-zine over het bouwen van Transitie Teams

Voor professionals die bijdragen aan de Sustainability Human Capital

.