HR Strategy

Sustainable Talent jouw HR partner

 Sustainable Talent is hét talent development bureau die professionals in duurzaamheid traint, matcht en coacht in carrièrestappen ten bate van de verduurzaming (TripleP) van organisaties in onze samenleving.   

Er is een transitie nodig naar verduurzaming van onze economie. Er is veel animo van ambitieuze professionals (van allerlei leeftijden en achtergronden) die bij willen dragen aan deze transitie.  

Ook in deze tijd van War on Talent  is inrichting van een goede Sustainability Talent Journey essentieel: van preboarding, tot mentoring gesprekken, van intervisie tot transformationeel leiderschap. De coaches van Sustainable Talent hebben hiervoor een programma ontwikkeld en zijn dit ook bij enkele werkgevers aan het uitvoeren. Interesse? Neem contact met ons op via  info@sustainabletalent.nl  of telefoonummer: 030-8882050.

Sustainable Talent draagt bij door het talent op de juiste plek te krijgen. Wij richten ons zowel op het eigen personeel van de organisatie als eventueel het aandragen van nieuw personeel.  

Door professionals stil te laten staan bij hun talenten en valkuilen en hen focus te geven op waar ze aan willen bijdragen binnen duurzaamheidhelpen wij talenten op de juiste plek te krijgen. 

We geven ze kennis over duurzaamheidsstrategieën en –modellen, we geven ze inzicht in de gevraagde competenties opdat ze zich een visie kunnen vormen over welke rol ze kunnen spelen. We geven ze tools om beter een sterke waardepropositie of business case te maken voor eigen groeistappen. Daarnaast linkt Sustainable Talent professionals aan relevante netwerken in duurzaamheid. 

Aan de andere kant van de medaille helpt Sustainable Talent op deze manier organisaties met het binden en boeien van sustainable talents binnen of aan de organisatie. Dat kan door instroom van nieuwe professionals maar ook door doorstroom van eigen professionals.  Als laatste kan Sustainable Talent een (onderdeel van een) outplacement traject zijn voor professionals die door moeten groeien naar een nieuwe baan met impact in duurzaamheid.

Download hieronder onze nieuwste whitepaper: ‘Inzicht in behoeften duurzaam gedreven professionals’

Sustainable Talent coacht, traint en matcht al meer dan 10 jaar duurzaam gedreven professionals aan duurzame banen. Door deze ervaringen kennen wij de behoeften van professionals die werken of willen werken in duurzaamheid. Deze behoeften veranderen met de tijd mee, maar tegelijkertijd zijn veel van deze behoeften als het gaat om duurzaam werk nagenoeg hetzelfde gebleven. Wij onderscheiden drie typen professionals met elk eigen behoeften. In deze whitepaper nemen we je graag mee in wat deze behoeften zijn en hoe organisaties hierop kunnen inspelen om duurzaam gedreven professionals hierin te voorzien.

.

Vragen over deze whitepaper?

Neem dan contact op met Sustainable Talent via info@sustainabletalent.nl of bel 030-8882050

Reviews

Esther Kruiper
Duurzaamheid Manager

Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!

Robert Dresen

Dayes

Sustainable Talent is voor ons het juiste specialistisch duurzame matchingsbureau geweest. Na eerst doorgevraagd te zijn over onze duurzaamheidsstrategie en wanneer deze tot bloei komt in onze business, wierf het bureau voor ons een uitstekende Sustainability Manager, die heel goed bij ons past. We zijn nu stappen aan het zetten met onze duurzaamheidsambities. Binnen een aantal maanden hebben we daarna de Sustainable MBA in One Day gevolgd om de duurzame doelen te verdelen over Management en leiders. Op deze manier maken we een boost met onze duurzaamheidsstrategie.

Rene Koop

Gemeente Amsterdam

We zochten een juridische beleidsexpert circulaire economie. De rol zoals wij hem in willen vullen bestaat nog nergens. We waren dan ook bang dat geschikte kandidaten bijna onmogelijk te vinden zijn. Sustainable Talent heeft ons positief verrast door niet één kandidaat te leveren, maar zelfs keuze uit een aantal goede kandidaten. Belangrijk onderdeel van het uiteindelijke succes is dat ons contact bij Sustainable Talent veel moeite heeft gedaan om echt te begrijpen wat we nu precies vroegen. Het heeft onze kijk op de vacature ook verscherpt. Heel waardevol.

Een aanrader: Sustainable Talent is in staat om op een prettige manier de vacaturevraag scherp te zetten en te combineren met effectieve inzet van een waardevol netwerk.