Job exploring (kopie)

Job exploring (kopie)

Stappen zetten in jouw carrière in duurzaamheid

Wil jij een baan met meer duurzame en maatschappelijke impact? Maar weet je niet hoe je jouw talenten en vakkennis kunt koppelen aan zo’n baan? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures?

Sustainable Talent laat je kennismaken met het banenlandschap bij duurzame werkgevers in Nederland. Daarnaast helpen we jou met de vertaling van jouw ervaring naar een passende inzet in deze duurzame arbeidsmarkt. Door meer dan 10 jaar ervaring, groot netwerk en persoonlijke betrokkenheid besparen we je veel tijd en afwijzingen en vergroten wij je kans op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid! Hieronder vind je een overzicht van onze diensten. Twijfel je nog over welke training het beste aansluit bij jouw behoefte? TEST 

Bekijk de keuzehulp.

SustainabilityCareerGuide

Blended trainingsprogramma om zelf te plannen, mét maatwerk gesprekken.

Sustainable Talent heeft een nieuw, blended trainingsprogramma mét 1 op 1 ondersteuning van coaches en ook de mogelijkheid om met andere Sustainable Talents de samenwerking op te zoeken. HUHHHh

VIP Programma

Eén op één coaching voor jouw carrière in duurzaamheid!

 

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Weet je ongeveer wat je wilt, maar kom je er bij je zoektocht naar vacatures niet over uit wát je precies wilt of hóe je bij de juiste werkgevers aan tafel komt? En wil je snel stappen zetten met ruimte voor maatwerk? Meld je dan aan voor het VIP Individueel Programma en word één-op-één begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt!

Strategische sessie


Direct maatwerkadvies voor de volgende stap in jouw carrière

 

Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid? Maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er uit zou moeten zien en wat de mogelijkheden zijn?

In een Strategische Sessie of Quick scan van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kansen maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn.

Your Future Proof Career

Écht werk maken van jouw droombaan in duurzaamheid!

Wil jij een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Zit je al ávonden te googlen maar weet je nog niet precies wat je wilt of bij welke organisaties je zou willen werken? Of ben je al aan het netwerken of solliciteren maar kom je er niet tussen? En wil jij écht werk maken van jouw droombaan in duurzaamheid? Volg dan het Your Future Proof Careerprogramma! In een kort maar krachtig traject van 3 maanden vergroot je je kansen enorm op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid! Slagingspercentage 85%!

Introductiewebinar

Hoe vind jij jouw droombaan in duurzaamheid? Zet de eerste stap!

In het bedrijfsleven is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. Welke invloed heeft duurzame ontwikkeling op de arbeidsmarkt van de toekomst? Sta je weleens stil bij welke stappen je zelf wilt maken in je carrière? Volg dan ons gratis introductiewebinar; dé uitgelezen kans om kennis te maken met Sustainable Talent en jouw carrière in duurzaamheid direct al een boost te geven!

Module: Koers en Kompas

Wéét wat je wilt en waar jouw kansen liggen in duurzaamheid

Wil jij een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid maar wil je een volgende stap zetten in jouw carrière? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures maar kom je er niet uit wat je precies wilt of wat jouw mogelijkheden zijn? Zonde, want dan laat je veel kansen liggen! Meld je aan voor onze ééndaagse training Koers & Kompas in Duurzaamheid! Na slechts 1 dag weet jij wat je wilt én waar jouw kansen liggen op de duurzame arbeidsmarkt

Module: Match met de Markt

Leer om écht raak te schieten op jouw droomorganisatie!

Weet jij al hoe jouw droombaan in duurzaamheid eruit ziet en bij welke organisatie je zou willen werken? Of ben je zelfs al een sollicitatie- of netwerkgesprek aan het voeren bij deze organisatie? In de module Match met de Markt leer je om écht raak te schieten op de organisatie die jij voor ogen hebt. In slechts 1 dag vergroot je hiermee je kansen enorm om jouw droombaan te bemachtigen. Immers, degene die de baan krijgt, is de kandidaat die het beste weet wat díe organisatie PRECIES nodig heeft!

Partner, moderator, spreker / Food Cabinet

Helen Kranstauber

Sustainable Talent heeft mij geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met de enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geven ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Niels Hazekamp

“Na een reis van een paar jaar van campagnevoeren bij Milieudefensie Jong, schoolpleinen vergroenen bij IVN, Instituut voor natuureducatie en telefoons recyclen bij Closing the Loop vond ik met hulp van Annick Schmeddes uiteindelijk de ultieme baan voor mij bij Both ENDS. Dat werk doe ik al 7,5 jaar met veel plezier. Zo is het me samen met vele internationale partners gelukt om de exportsteun van Nederland en andere overheden aan olie en gasprojecten te verminderen, kaart ik met lokale gemeenschappen zorgen en impacten op hun dagelijkse leven aan en prijs ik me gelukkig met collega's die zich met veel liefde inzetten voor een mooiere wereld.”  

Felix Faassen

Het is heel erg fijn om te kunnen spiegelen met mensen die ook vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring je kunnen coachen. Annick heeft mij fantastisch geholpen. Haar open en persoonlijke benadering en kritische vragen, gecombineerd met een solide proces hielpen mij om op zoek te gaan naar mijn kernwaarden.

Chantal Eschbach

De investering in de training is het meer dan waard geweest om een switch te maken naar een baan met duurzame impact. Het heeft mij inzicht gegeven in de markt voor duurzame banen; welke organisaties bij mij passen en waar ik het verschil kan maken; de functies waar ik energie van krijg; en welke competenties ik daarvoor in huis heb. Het groepsproces stimuleert je stappen te zetten en de nazorg houdt je enthousiast. Ik werk nu met veel plezier als Adviseur duurzaamheid bij een gemeente.

Lorea Bron

Als starter op de arbeidsmarkt zonder veel werkervaring heeft Your Future Proof Career mij heldere handvaten gegeven om gericht te kunnen solliciteren; de juiste vragen te stellen en mijzelf goed te kunnen presenteren. Als jongste in de groep kon ik goed meekomen en werd ik serieus genomen. Annick heeft mij goed geholpen en creëerde een veilige omgeving om meer zicht te krijgen in wat ik nu echt wil en in mijn eigen kwaliteiten. Zodat ik met meer zelfinzicht en zelfvertrouwen snel de baan vond die goed bij mij past. Van alle skills die ik tijdens de training heb geleerd is zelfvertrouwen de belangrijkste geweest: mijn sollicitatiegesprekken verliepen opeens veel soepeler omdat ik mij zelfverzekerd en voorbereid voelde!  Ik werk nu als Beleidsadviseur Toerisme & Recreatie bij de gemeente Rhenen. In deze baan kan ik veel leren, mijn ambities verder ontwikkelen en echt duurzame impact maken!

Jasper

Sustainable Talent coach Yvette kan goed snel doordringen tot de kern van het probleem. Mijn vraagstelling was in het begin wat vaag, ook voor mezelf, maar Yvette wist daar snel de kern uit te halen. Via verschillende oefeningen heeft ze me mezelf in slechts een paar sessies echt beter laten leren kennen. Hiermee heb ik nu meer regie in zowel m’n werk als daarbuiten.

Nanda Slikkerveer

Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!

Marjolijn Vendrig

Sustainable Talents Koers en Kompasdag heeft me gestimuleerd om echt aan de slag te gaan om een baan in de duurzame sector te vinden. Het heeft richting gegeven aan mijn zoektocht en mij gedwongen om uit te spreken voor wat soort organisatie ik wil werken en wat ik meebreng aan ervaring/skills en competenties.

Désirée de la Fuente – Van Baal

“Sustainable Talent heeft me geholpen om mijn zoektocht naar een baan in de duurzaamheid concreter te maken. Door tools aan te reiken en ook te sparren met medecursisten werd het me steeds duidelijker waar ik naar op zoek was en ook wat ik bedrijven te bieden heb. Annick leidt de workshop Koers & Kompas heel energiek, stelt uitdagende vragen en is zeer motiverend; zowel in de groepssessies als in het 1-op-1 overleg. Ik raad Sustainable Talent zeker aan als je op zoek bent naar een duurzame carrièreswitch.”

Liesbeth Willemsen

Ik was al werkzaam bij een duurzame koploper in het buitenland. Wegens mijn terugkeer naar Nederland wilde ik het Nederlandse landschap in kaart krijgen van duurzame werkgevers die aan échte systeemtransities werken. Dankzij gesprekken met Karin en Annick als carrièrecoaches met duurzame netwerken is het mij gelukt en kan ik aan de slag bij een innovatieve transitiespeler in de bouw.