Impact at Work Event

Impact at Work Event

Jouw eerste stap naar een duurzame carrière met impact

Wil jij leren hoe je meer impact kunt maken met je werk en je talenten in kunt zetten voor een duurzamere wereld? Kom dan op 22 september naar het Impact at Work event van Sustainable Talent en NewForesight.

De energietransitie, voedseltransitie, een circulaire economie, biodiversiteit, klimaatverandering, het zijn allemaal grote, complexe duurzaamheidsproblemen. Wat betekenen deze problemen voor jouw sector en jouw organisatie? Is het een recept voor chaos, of is het een proces wat gemanaged kan worden met de juiste kennis en kunde? En welke rol kun jij als professional spelen om transities te versnellen en te verbeteren?

Al deze vragen komen aan bod tijdens het Impact at Work event op 22 september. Drie gastsprekers gaan jou inzicht geven in het proces en de theorie achter duurzame transities, het werken met duurzame transities en hoe jij jouw talenten optimaal kan toepassen. Wil jij weten hoe jij je rol kunt pakken in duurzame verandering? Koop dan nu een ticket!

Wat levert het je op

Tijdens dit event maak je kennis met Duurzame Markttransformatie Theorie, de toonaangevende theorie ten aanzien van het managen van duurzame transities. Keynote speaker Lucas Simons, co-auteur van het toonaangevende boek ‘Changing the Game’ en CEO van NewForesight neemt je mee in de wereld van duurzame transities en laat zien hoe jij het spel kunt veranderen.

Vervolgens zal ingegaan worden op de verschillende rollen die jij als professional kunt spelen binnen duurzame transities. Joost Backer, strategy consultant bij NewForesight, deelt hoe duurzame markttransformatie wordt toegepast in de praktijk, welke stakeholders op welke manier betrokken zijn en wat dit voor jou als professional betekent.

Nadat we duurzaamheid hebben geduid en hebben laten zien hoe daar mee gewerkt wordt, maak je kennis met de inzichten van Annick Schmeddes oprichter van Sustainable Talent, over hoe jij je kansen in een duurzame carrière kunt vergroten en hoe je (meer) regie kunt pakken op duurzaamheid in je werk. Je wordt uitgedaagd om na te denken over jouw talenten en de toegevoegde waarde die je kunt geven als duurzame leider.

We zijn er zeker van dat dit evenement jou een nieuwe reeks ideeën en inzichten zal geven. Aan het einde van de dag hopen we jou te hebben geïnspireerd om een ​​leider op het gebied van duurzaamheid te worden. Daar kunnen er nooit genoeg van zijn in de wereld!

Programma


15.00 uur
Ontvangst en inloop
15.30 uur Introductie van het programma
15.45 uur Keynote speech ‘Changing the Game’ – Lucas Simons
16.15 uur  Duurzame markttransformatie en de rol van de professional – Joost Backer
16.45 uur Pauze
17.00 uur Vergroot je kansen op de duurzame arbeidsmarkt – Annick Schmeddes
18.00 uur Netwerken, borrel en meet the team of NewForesight
19.00 uur Einde

Keynote speaker Lucas Simons - CEO NewForesight

Lucas is een international thought leader op het gebied van markt transformatie en
systeemverandering. Hij is regelmatig spreker, moderator en dagvoorzitter op evenementen, geeft les op business schools en universiteiten en is auteur van de succesvolle boeken “Changing the Food Game” (2014) en “Changing the Game” (2021).

In 2009 richtte Lucas Simons NewForesight op. Een strategisch consultancybedrijf dat frontrunners in verschillende sectoren helpt om een duurzame transitie door te maken. Lucas neemt je tijdens dit evenement mee in de wereld van duurzame transities en laat zien hoe jij het spel kunt veranderen.

Spreker Joost Backer - Strategy Consultant NewForesight

Joost Backer, strategy consultant bij NewForesight, deelt hoe duurzame markt transformatie wordt toegepast in de praktijk. Hij legt uit welke rollen en verantwoordelijkheden verschillende actoren op zich kunnen nemen in de vier fases van de Markt Transformatie Theorie en waarom juist samenwerking in de praktijk zo belangrijk is. 

Joost schetst een beeld van de type functies die nodig zijn in diverse sectoren om de weg naar een duurzamere wereld te ondersteunen. Weet jij al waar en hoe jij jouw talenten en ambities het beste kan toepassen? Joost geeft je inzicht in de verschillende mogelijkheden!

Spreker Annick Schmeddes - Directeur Sustainable Talent

Annick Schmeddes, oprichter van Sustainable Talent, vertelt over hoe jij je kansen binnen een duurzame carrière kunt vergroten en hoe je (meer) regie kunt pakken op duurzaamheid in je werk. Je wordt uitgedaagd om na te denken over jouw talenten en de toegevoegde waarde die je kunt geven als leider binnen duurzaamheid.

Annick werkte ruim 15 jaar binnen de werving en selectie van professionals die werken met duurzaamheid en heeft een enorm netwerk opgebouwd binnen dit interdisciplinaire vakgebied. In de afgelopen jaren heeft ze al vele professionals gecoacht en gematcht. Ze is onder andere co-auteur van het boek “Impactvol Ondernemen in de Praktijk”, een thema dat ook tijdens haar sessie aan bod zal komen!

Praktische informatie

Data: donderdag 22 september 2022.

Tijden: 15.00 – 19.00 uur

Locatie:
Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 84-94
3534 AR Utrecht 

Bereikbaarheid:

Voor de navigatie kun je het beste de hoofdentree invoeren: Het Hof van Cartesius Vlampijpstraat 94, 3534 AR Utrecht.

Er is voldoende parkeergelegenheid. Met het OV reis je naar Station Zuilen, je ziet Het Hof al vanaf het perron.

Taal: Nederlands

Aanmelden

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten en de toekomstige leider in duurzaamheid in jou te ontwaken!

Kosten

Normale prijs
€ 59,- (inclusief btw) inclusief koffie en thee

Early bird
€ 39,- (inclusief btw) 
inclusief koffie en thee
Beperkt aantal kaarten, wees er snel bij.