Keuzehulp

Keuzehulp

Sustainable Talent krijgt veel aanvragen van Sustainable Talents voor kennismakingsgesprekken. Helaas kunnen we niet met iedereen een afzonderlijk kennismakingsgesprek voeren. Om aan de behoefte tegemoet te komen, hebben we een aantal diensten waarin je alvast kan kennismaken met Sustainable Talent.

Ben je een duurzame werkgever en wil je kennismaken? Neem dan contact met ons.

Gratis Introductiewebinar
Regelmatig geven we live introductiewebinars waar we je van harte voor uitnodigen. Het webinar is gratis en vrijblijvend en is een hele goede manier om kennis te maken met Sustainable Talent. We gaan meteen aan de slag met de mogelijkheden voor jouw carrière(groei) en met netwerken!
Lees meer >>

Online academy
Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid? Maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap eruit zou moeten zien en wat de mogelijkheden zijn? Meld je dan aan bij onze academy. In ons blended programma nemen wij je mee op reis naar jouw duurzame baan. 
Lees meer >>

Ben jij al een stapje verder en gericht op zoek naar een training of coaching? We hebben een keuzehulp ontwikkeld om je te helpen de te kiezen!

Let op vanwege de huidige Corona regelgeving zijn onze klassikale trainingen voorlopig uitgesteld.  In plaats hiervan bieden wij onze online academie aan. Dit is in combinatie met loopbaancoaching en begeleid je én route naar jouw baan in duurzaamheid. 

Beantwoord hieronder de vragen van onze Keuzehulp: