Netwerkevent Duurzame Markttransformatie

Netwerkevent Duurzame Markttransformatie

Jouw eerste stap naar een duurzame carrière met impact

Hét event georganiseerd door NewForesight en Sustainable Talent waarin je inzichten opdoet wat duurzame markttransformatie is en hoe jij je kansen op de duurzame arbeidsmarkt vergroot.

Klimaatverandering, de circulaire economie, de energietransitie; de weg naar een duurzamere samenleving is hét onderwerp waar de kranten vol van staan. Maar wat houdt duurzaamheid in? Hoe kun je hier als professional een bijdrage aan leveren? En hoe kun je de stap maken naar een carrière met impact?

 

Het Netwerk event Duurzame Markttransformatie van Sustainable Talent en NewForesight geeft antwoord op deze vragen.

Wat levert het je op

Tijdens dit event maak je kennis met Duurzame Markttransformatie Theorie, de toonaangevende theorie ten aanzien van het managen van duurzame transities. Keynote speaker Lucas Simons, co-auteur van het toonaangevende boek ‘Changing the Game’ en CEO van NewForesight neemt je mee in de wereld van duurzame transities en laat zien hoe jij het spel kunt veranderen.

Vervolgens zal ingegaan worden op de verschillende rollen die jij als professional kunt spelen binnen duurzame transities. Joost Backer, strategy consultant bij NewForesight, deelt hoe duurzame markttransformatie wordt toegepast in de praktijk, welke stakeholders op welke manier betrokken zijn en wat dit voor jou als professional betekent.

Nadat we duurzaamheid hebben geduid en hebben laten zien hoe daar mee gewerkt wordt, maak je kennis met de inzichten van Annick Schmeddes oprichter van Sustainable Talent, over hoe jij je kansen in een duurzame carrière kunt vergroten en hoe je (meer) regie kunt pakken op duurzaamheid in je werk. Je wordt uitgedaagd om na te denken over jouw talenten en de toegevoegde waarde die je kunt geven als duurzame leider.

We zijn er zeker van dat dit evenement jou een nieuwe reeks ideeën en inzichten zal geven. Aan het einde van de dag hopen we jou te hebben geïnspireerd om een ​​leider op het gebied van duurzaamheid te worden. Daar kunnen er nooit genoeg van zijn in de wereld!

Programma


15.00 uur
Ontvangst en inloop
15.30 uur Introductie van het programma
15.45 uur Keynote speech ‘Changing the Game’ – Lucas Simons
16.15 uur  Duurzame markttransformatie en de rol van de professional – Joost Backer
16.45 uur Pauze
17.00 uur Vergroot je kansen op de duurzame arbeidsmarkt – Annick Schmeddes
18.00 uur Netwerken, borrel en meet the team of NewForesight
19.00 uur Einde

Keynote speaker Lucas Simons - CEO NewForesight

Lucas is een internationale thought leader op het gebied van markttransformatie en systeemverandering. Hij is regelmatig spreker, moderator en dagvoorzitter op evenementen, geeft les op business schools en universiteiten en is auteur van het succesvolle boek ‘Changing the Food Game’ (2014) en ‘Changing the Game’ (2021)

Vanwege zijn baanbrekende en impactvolle werk is hij zowel nationaal als International erkend als Young Global Leader door het World Economic Forum, als Change Maker door Ashoka en hij is zesmaal benoemd binnen de top 100 van duurzame leiders in Nederland.

Spreker Annick Schmeddes - Directeur Sustainable Talent

Annick werkte ruim 15 jaar binnen de werving en selectie van duurzame professionals en heeft een enorm netwerk opgebouwd binnen de duurzame wereld. Oprichtster van Sustainable Talent voor talentvolle leiders met duurzame ambities.  Sustainable Talent werkt met zowel grootzakelijk als MKB om professionals regie te laten nemen op duurzaamheid. In de afgelopen jaren heeft ze reeds vele professionals gecoacht en gematcht, o.a. naar Ahold, Bugaboo, MVO Nederland, BDR Thermea, Burg Group, Climate Neutral Group, etc.

In 2017 kwam ze binnen op nummer 50 in de Trouw Duurzame Top 100. Zij is inmiddels Jurylid van de MVO Manager van het Jaar verkiezing, en co-auteur van het boek “Impactvol Ondernemen in de Praktijk”.

Praktische informatie

Data: donderdag 22 september 2022.

Tijden: 15.00 – 19.00 uur

Locatie:
Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 84-94
3534 AR Utrecht 

Bereikbaarheid:

Voor de navigatie kun je het beste de hoofdentree invoeren: Het Hof van Cartesius Vlampijpstraat 94, 3534 AR Utrecht.

Er is voldoende parkeergelegenheid. Met het OV reis je naar Station Zuilen, je ziet Het Hof al vanaf het perron.

Taal: Nederlands

Aanmelden

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten en de toekomstige leider in duurzaamheid in jou te ontwaken!

Kosten

Normale prijs
€ 59,- (exclusief btw) inclusief koffie en thee

Early bird
€ 39,- (exclusief btw) 
inclusief koffie en thee
Beperkt aantal kaarten, wees er snel bij.