Your Future Proof Career

 Naast onze fysieke trainingen heeft Sustainable Talent heeft een nieuw, online, programma mét ondersteuning van coaches en ook de mogelijkheid om met andere Sustainable Talents de samenwerking op te zoeken.  Na aanmelden kan je direct van start met een van onze modules. Meer informatie op onze site: 

Nanda Slikkerveer

Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!

Partner, moderator, spreker / Food Cabinet

Helen Kranstauber

Sustainable Talent heeft mij geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met de enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geven ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Marjolijn Vendrig

Sustainable Talents Koers en Kompasdag heeft me gestimuleerd om echt aan de slag te gaan om een baan in de duurzame sector te vinden. Het heeft richting gegeven aan mijn zoektocht en mij gedwongen om uit te spreken voor wat soort organisatie ik wil werken en wat ik meebreng aan ervaring/skills en competenties.

Duurzaamheid Manager / Heineken

Esther Kruiper

Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!

Your Future Proof Career

Écht werk maken van jouw droombaan in duurzaamheid!

Wil jij een baan in duurzaamheid of een baan met meer maatschappelijke impact? Zit je al ávonden te googlen maar weet je nog niet precies wat je wilt of bij welke organisaties je zou willen werken? 

Of ben je al aan het netwerken of solliciteren maar kom je er niet tussen? Volg dan Your Future Proof Career bij Sustainable Talent!

In een kort maar krachtig traject van 3 maanden, begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt, vergroot je je kansen enorm op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid!

Het slagingspercentage van dit programma is maar liefst 85%!*

Voor wie?

Ben jij al een aantal jaar werkzaam, ambieer jij een carrière in duurzaamheid of met meer maatschappelijke impact en:

 • Weet jij nog niet precies wat je wilt doen of bij welke organisaties je zou willen werken?
 • Weet jij niet goed waar jouw talenten liggen of hoe je die kunt inzetten voor duurzaamheid?
 • Of weet jij niet hoe je duurzaamheid in je huidige baan in zou kunnen passen?
 • Heb jij nog onvoldoende kennis van de duurzame sector en de duurzame arbeidsmarkt?
 • Ben jij al aan het solliciteren of netwerken maar lukt het je niet om die droombaan te bemachtigen?
 • Wil jij je netwerk uitbreiden en écht kans maken op jouw droombaan in duurzaamheid?

Dan is Your Future Proof Career écht wat voor jou!

Wat levert het je op

Your Future Proof Career is een kort maar krachtig programma van zo’n 3 maanden waarbij je:

 • Focus krijgt en kiest wat jij precies wilt in duurzaamheid. Wil je iets met duurzame energie doen, met duurzame voeding, of met sociale innovatie? Focus is belangrijk om meer kennis op te kunnen doen, je te kunnen verdiepen en een netwerk op te bouwen.
 • Leert wat jouw talenten zijn en waar jouw toegevoegde waarde ligt binnen het werkveld van duurzaamheid.
 • Inzicht krijgt in de duurzame arbeidsmarkt en waar duurzame werkgevers behoefte aan hebben.
 • Organisaties in kaart brengt waar je zou willen werken en onderzoekt wat er op dit moment bij hen speelt.
 • Een match maakt tussen jouw talenten en de behoeften van jouw droomorganisatie(s).
 • Leert om duidelijk over te brengen in een pitch, sollicitatiegesprek, C.V. en LinkedIn waarom jij de geschikte kandidaat bent voor jouw droomorganisatie.
 • Je netwerk in duurzaamheid direct al uitbreidt en gebruik kan maken van het zeer uitgebreide netwerk van Sustainable talent.
 • Gestart bent met het voeren van netwerk- of sollicitatiegesprekken met relevante organisaties!

Kortom, met dit traject vergroot je je kansen enorm op het vinden van jouw droombaan in duurzaamheid! Het slagingspercentage is maar liefst 85%!*

* Maar liefst 85% van de deelnemers aan deze training heeft binnen 4 weken een positief netwerkgesprek (waarbij er verder wordt gepraat over het creëren van een vacature) of een sollicitatiegesprek – waarbij de deelnemer de baan heeft gekregen!

Aanmelden

Wil jij in een kort maar krachtig traject je kansen op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid enorm vergroten? Meld je dan aan voor Your Future Proof Career van 10 november – 10 december!

Twijfel je nog of dit programma voor jou geschikt is of wil je liever direct van start? Kijk dan naar onze Online Academie SustainabilityCareerGuide of neem  contact met ons op via info@sustainabletalent.nl.

Programma

Het Your Future Proof Careerprogramma bestaat uit de twee modules Koers & Kompas en Match met de Markt.

Wegens het Coronavirus worden zowel Koers en Kompas als Match met de Markt online gegeven in 2 dagdelen. Tussen deze trainingen in zijn er twee individuele skypegesprekken met dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt Annick Schmeddes.

Training 1: Koers & Kompas

Op de eerste trainingsdag onderzoeken we waar jouw unieke talent ligt, wat jouw drijfveren zijn, wat jij binnen het brede veld van duurzaamheid écht interessant vindt en waar jij het beste aansluiting bij kunt vinden òf wat je nog dient te verbeteren. We doen dit aan de hand van het Business Model You, een speelse maar zeer effectieve tool die je ook blijvend kunt gebruiken om jouw propositie aan te scherpen. Tenslotte breng je concreet in kaart bij welke organisaties je zou willen (en kunnen) werken.
Individueel skypegesprek
Na de eerste trainingsdag heb je een individueel skypegesprek van 45 minuten.

Training 2: Match met de Markt
Deze dag gaan we a.d.h.v. een tool heel concreet aan de slag met een korte en krachtige pitch, je C.V., sollicitatiebrief en LinkedIn profiel waarbij je direct feedback krijgt van Sustainable Talent én van de andere deelnemers. Je oefent deze dag ook je mondelinge pitch in de groep.
Individueel skypegesprek
Ook na de tweede trainingsdag heb je een individueel skypegesprek waarin we e.e.a. nog verder aanscherpen en waarin je tips krijgt hoe je in contact kunt komen met voor jou relevante werkgevers.

meer info:

Koers & Kompas

en

Match met de Markt

Praktische info

Praktische informatie en tijden voor trainingsdagen:

Your Future Proof Career bestaat uit de – ook los te boeken – modules Koers & Kompas (á € 322,-) en Match met de Markt (á € 472,-).

Wanneer je deze beide los boekt betaal je in totaal € 794,-. Omdat je je kansen het meest vergroot als je beide modules volgt, biedt Sustainable Talent het Your Future Proof Careerprogramma aan voor € 677,-, dus met een korting van € 117,-! Aanmelden voor deze training kan tot 3 november 2020.

De individuele skypegesprekken worden met de deelnemers afgestemd.

Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers.

Locatie: Sustainable Talent, Utrecht

Kosten: € 677,-(excl. BTW) incl. diverse werkmaterialen. ZZP-ers, medewerkers van Social Enterprise NL-leden en B-Corps -leden krijgen € 100,- korting. Neem daarvoor contact met ons op.

Voorbereiding: Aanmelden voor 3 november 2020. Graag ontvangen we van te voren je CV. Ook krijg je van ons een vragenlijst die je vooraf indient te vullen.

Taal: Nederlands