Koers & Kompas

Koers

 Naast onze fysieke trainingen heeft Sustainable Talent een online programma mét ondersteuning van coaches en ook de mogelijkheid om met andere Sustainable Talents de samenwerking op te zoeken.  Na je aanmelding kan je direct van start met een van onze modules. Meer informatie op onze site: 

Linda Mans

De trainers van Sustainable Talent zijn prettige en stimulerende mensen die mij helpen beter na te denken over wat ik wil (en niet wil) qua carrièreperspectief in duurzaamheid. En mij van daaruit gerichter kunnen helpen/adviseren.

Gerlofke Hekelaar

Als je graag in de duurzame sector zou willen werken, maar je hebt nog geen idee hoe je dit aan wilt pakken en wat jij toe te voegen hebt, is deze workshop zeker een aanrader. Wat bovendien heel motiverend is, is dat je een dag lang optrekt met bevlogen mensen die de wereld mooier willen maken. Hierdoor kijk ik terug op een inspirerende dag vol goede gesprekken en waardevolle tips.

Marjolijn Vendrig

Sustainable Talents Koers en Kompasdag heeft me gestimuleerd om echt aan de slag te gaan om een baan in de duurzame sector te vinden. Het heeft richting gegeven aan mijn zoektocht en mij gedwongen om uit te spreken voor wat soort organisatie ik wil werken en wat ik meebreng aan ervaring/skills en competenties.

Koers & Kompas

Wéét wat je wilt en waar jouw kansen liggen in duurzaamheid

Wil jij een carrièreswitch naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid maar wil je een volgende stap zetten in jouw carrière? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures maar kom je er niet uit wat je precies wilt of wat jouw mogelijkheden zijn? Zonde, want dan laat je veel kansen liggen! 

Zet de eerste stap in en meld je aan voor onze training Koers en Kompas in Duurzaamheid!

Na slechts 1 dag weet jij wat je wil én waar jouw kansen liggen op de duurzame arbeidsmarkt.

Let op: vanwege de huidige Corona situatie bieden wij deze training nu online in 2 dagdelen aan.

Datum training: woensdag 17 januari en  vrijdag 19 januari van 9-12 uur online, 3 weken later gevolgd door individuele online sessies.

Voor wie?

Ben jij al een aantal jaren werkzaam, maar haal je geen voldoening uit je huidige werk? Wil jij een carrièreswitch maken naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Maar…:

  • Weet je niet precies wat je wilt doen binnen het duurzame werkveld of wat jouw mogelijkheden zijn?
  • Weet je niet goed waar jouw talenten liggen of hoe je die kunt inzetten voor duurzame of maatschappelijke impact?
  • Zit je al ávonden te googlen op duurzame of maatschappelijke vacatures maar weet je niet of het zin heeft om te solliciteren?
  • Heb je al tientallen sollicitaties verstuurd maar word je niet uitgenodigd voor een gesprek?
  • Ben je al aan het netwerken, maar lukt het je nog niet om duidelijk te zijn over wat je precies zoekt en vooral ook wat je te bieden hebt?

Dan is de training Koers en Kompas zeker wat voor jou!

Wat levert het je op

Na deze training:

  • Heb je goed in kaart wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke impact.
  • Heb je focus binnen welk werkveld van duurzaamheid je wilt werken.
  • Heb je meer inzicht in hoe jij van toegevoegde waarde bent voor deze werkgevers.
  • Kan je makkelijker de juiste organisaties of bedrijven vinden.
  • Kan je je beter profileren richting deze organisaties en bedrijven.

Kortom, na deze dag kan weet jij wat je wilt èn waar jouw kansen liggen binnen de duurzame arbeidsmarkt!

Twijfel je nog of dit programma voor jou geschikt is of wil je liever direct van start? Kijk dan naar onze Online Academie SustainabilityCareerGuide of neem  contact met ons op via info@sustainabletalent.nl.

Programma

In deze  training onderzoeken we waar jouw unieke talent ligt, wat jouw drijfveren zijn, wat jij binnen het brede veld van duurzaamheid écht interessant vindt en waar jij het beste aansluiting bij kunt vinden òf wat je nog dient te verbeteren. We doen dit aan de hand van het Business Model You, een speelse maar zeer effectieve tool die je ook blijvend kunt gebruiken om jouw propositie aan te scherpen. De dag wordt begeleid door dé loopbaancoaches van de duurzame sector Annick Schmeddes en Juultje de Groot. Omdat je in groepsverband werkt, krijg je ook direct feedback van de andere deelnemers. Na de training krijg je, via Teams, een individuele sessie van 45 minuten.

Praktische info & Aanmelden

Datum:  woensdag 19 januari en vrijdag 21 januari 2022
van 9 tot 12 uur.

Duur: 2 dagdelen + individuele online sessie van 45 minuten.

Groepsgrootte: 4 – 8 deelnemers

Locatie: Online

Kosten: € 350,- (excl. b.t.w.)
Tip: Boek het volledige programma Your Future Proof Career en ontvang €117,- korting!

Voorbereiding: Deadline aanmelding: 14 januari. Van te voren ontvangen we graag je C.V. En je krijgt een vragenlijst van te voren (max 1 uur werk)

Taal: Nederlands

Wil jij een carrièreswitch naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Maar zit je al ávonden te googlen naar wat en hoe precies? Meld je dan aan voor onze training Koers en Kompas! Daarmee zet je de eerste concrete stap naar een carrière in duurzaamheid!