Keuzehulp

Keuzehulp

Binnen 2 minuten advies

Deze keuzehulp helpt je met het vinden van het programma dat het beste bij je past. Wij zijn gespecialiseerd in trainen, coachen en matchen van professionals in duurzaamheid. We hebben hierin een aanbod van webinars, events, trainingen en coaching. Daarnaast werven we kandidaten voor duurzame organisaties. Met de keuzehulp ontvang je advies op maat.

Reviews

Tim de Broekert

Annick really helped me in finding a job in the CSR working field. We had one session where we discussed my ambitions in sustainability and my profile. A few months later, she introduced me to an organisation with a vacancy where I would fit and I got the job! Annick has a high value network for professionals in sustainability.

Marleen Kuyt

Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in hoe ik meer focus kan aanbrengen in de rol die ik wil vervullen op het gebied van duurzaamheid en de vervolgstappen die ik hierin kan nemen. Geïnspireerd en met nieuwe zin ben ik aan het einde van de dag naar huis gegaan.

Maaike Snijder

Een goed advies van Sustainable Talent was om te kijken of je binnen de eigen organisatie een stap kan maken richting duurzaamheid. Ik heb dat besproken en krijg daar nu support voor!

Partner, moderator, spreker / Food Cabinet

Helen Kranstauber

Sustainable Talent heeft mij geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met de enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geven ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Sustainability Policy and Dialogue / Rabobank

Johan Verburg

Intervisie geeft een goede omgeving waarin je beter naar jezelf kunt kijken zonder je zorgen te maken over wat andere dagelijkse collega’s van je vinden.

Wil je weten hoe Sustainable Talent je kan helpen bij het vinden van een baan in duurzaamheid?

Doe mee met het online vragenkwartiertje van Sustainable Talent en ontdek welke dienstverlening bij jou past.