Koers en Kompas

Koers en Kompas

Weet wat je wilt en waar jouw kansen liggen in duurzaamheid

Wil jij een carrièreswitch naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid maar wil je een volgende stap zetten in jouw carrière? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures maar kom je er niet uit wat je precies wilt of wat jouw mogelijkheden zijn? Zonde, want dan laat je veel kansen liggen! 

Zet de eerste stap in het vinden van jouw droombaan en meld je aan voor onze training Koers en Kompas in Duurzaamheid!

Na slechts één dag weet jij wat je wil én waar jouw kansen liggen op de duurzame arbeidsmarkt.

Voor wie

Ben jij al een aantal jaren werkzaam, maar haal je geen voldoening uit je huidige werk? Wil jij een carrièreswitch maken naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Maar:

 • Weet je niet precies wat je wilt doen binnen het duurzame werkveld of wat jouw mogelijkheden zijn?
 • Weet je niet goed waar jouw talenten liggen of hoe je die kunt inzetten voor duurzame of maatschappelijke impact?
 • Zit je al ávonden te googlen op duurzame of maatschappelijke vacatures maar weet je niet of het zin heeft om te solliciteren?
 • Heb je al tientallen sollicitaties verstuurd maar word je niet uitgenodigd voor een gesprek?
 • Ben je al aan het netwerken, maar lukt het je nog niet om duidelijk te zijn over wat je precies zoekt en vooral ook wat je te bieden hebt?

Dan is de training Koers en Kompas zeker wat voor jou!

Programma

In deze  training onderzoeken we waar jouw unieke talent ligt, wat jouw drijfveren zijn, wat jij binnen het brede veld van duurzaamheid écht interessant vindt en waar jij het beste aansluiting bij kunt vinden òf wat je nog dient te verbeteren. We doen dit aan de hand van het Business Model You, een speelse maar zeer effectieve tool die je ook blijvend kunt gebruiken om jouw propositie aan te scherpen. De dag wordt begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame sector Annick Schmeddes. Omdat je in groepsverband werkt, krijg je ook direct feedback van de andere deelnemers. Na de training krijg je, via Teams, een individuele sessie van 45 minuten.

Wat levert het op

Na deze training:

 • Heb je goed in kaart wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke impact.
 • Heb je focus binnen welk werkveld van duurzaamheid je wilt werken.
 • Heb je meer inzicht in hoe jij van toegevoegde waarde bent voor deze werkgevers.
 • Kan je makkelijker de juiste organisaties of bedrijven vinden.
 • Kan je je beter profileren richting deze organisaties en bedrijven.
 • Kortom, na deze dag kan weet jij wat je wilt èn waar jouw kansen liggen binnen de duurzame arbeidsmarkt!

Twijfel je nog of dit programma voor jou geschikt is? Neem contact met ons op via info@sustainabletalent.nl.

Praktische info & aanmelden

Vrijdag 4 oktober 2024
Tijd: 9.00 – 17.00 uur
Duur: Eén dag plus individueel coachgesprek na afloop
Groepsgrootte: 4-12 personen
Locatie: Sustainable Talent, zie routebeschrijving
Kosten: € 450,- (excl. btw)
Optioneel: Etentje na afloop € 35,- excl. btw
Voorbereiding: Graag ontvangen we vooraf je cv en laatste sollicitatiebrief. Ook ontvang je van te voren een vragenlijst (1 uur werk).
Taal: Nederlands

Tip: Boek het volledige programma Versterk je duurzaam leiderschap en ontvang korting.

Reviews

Niels Hazekamp

“Na een reis van een paar jaar van campagnevoeren bij Milieudefensie Jong, schoolpleinen vergroenen bij IVN, Instituut voor natuureducatie en telefoons recyclen bij Closing the Loop vond ik met hulp van Annick Schmeddes uiteindelijk de ultieme baan voor mij bij Both ENDS. Dat werk doe ik al 7,5 jaar met veel plezier. Zo is het me samen met vele internationale partners gelukt om de exportsteun van Nederland en andere overheden aan olie en gasprojecten te verminderen, kaart ik met lokale gemeenschappen zorgen en impacten op hun dagelijkse leven aan en prijs ik me gelukkig met collega's die zich met veel liefde inzetten voor een mooiere wereld.”  

Felix Faassen

Het is heel erg fijn om te kunnen spiegelen met mensen die ook vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring je kunnen coachen. Annick heeft mij fantastisch geholpen. Haar open en persoonlijke benadering en kritische vragen, gecombineerd met een solide proces hielpen mij om op zoek te gaan naar mijn kernwaarden.

Liesbeth Willemsen

Ik was al werkzaam bij een duurzame koploper in het buitenland. Wegens mijn terugkeer naar Nederland wilde ik het Nederlandse landschap in kaart krijgen van duurzame werkgevers die aan échte systeemtransities werken. Dankzij gesprekken met Karin en Annick als carrièrecoaches met duurzame netwerken is het mij gelukt en kan ik aan de slag bij een innovatieve transitiespeler in de bouw.

Wil jij een baan in duurzaamheid of een baan met meer maatschappelijke impact?

Tijd om echt werk te maken van jouw droombaan in duurzaamheid!

In een kort maar krachtig traject van 3 maanden, begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt, vergroot je je kansen enorm op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid! Wees er snel bij! We starten op 4 oktober.