Leadership

Leadership

Beter worden als duurzame professional?​

Werk jij al aan duurzame impact  en wil jij beter worden in jouw vak? 

Sustainable Talent ondersteunt met zowel kennis, als intervisie als leiderschapscoaching.

Wij begrijpen jouw vak, en jouw professionele uitdagingen. Door onze grote community helpen we jou met de beste cases. En hoe jij dit in jouw situatie kan toepassen. Jouw duurzame  carrière wordt versterkt.

Wil jij eerst kennismaken met ons? Volg dan ons gratis introductiewebinar of neem contact met ons op.

Sustainable MBA in One Day

Hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens de Sustainable MBA in One Day leer je alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.

Intervisie MVO professionals

Groeien in je vak door te sparren met collega’s uit de sector

De problemen die professionals in duurzaamheid tegenkomen, zijn vaak voor iedereen herkenbaar en toch kijkt iedereen er anders naar. Dat is de sleutel. Door in groepsverband te bespreken waar je tegenaan loopt, breng je elkaar op nieuwe ideeën, krijg je nieuwe inspiratie, doorbreek je je eigen gedachtencirkel en kan je effectiever zijn. Werk jij al geruime tijd in duurzaamheid, loop je tegen bepaalde zaken aan en wil je graag sparren met en leren van vakgenoten? Meld je dan aan voor het programma Intervisie MVO professionals!

FutureProof heldenreis in 12 stappen

Veel huidige loopbaanvragen, o.a. naar boven gekomen door de disruptie van Covid19, de klimaatproblematiek en de economische crisis , gaan over hoe de toekomst van je werk zal zijn. Gaan we allen voortaan thuiswerken? Hoe ga ik met mijn collega’s en partners samenwerken? Hoe ga ik mijn werk-privé balans inrichten? En hoe ga ik mijn werk weer relevant(er) krijgen? 

Lees hier wat jij kan doen om FutureProof uit deze, niet alleen gezondheidscrisis, maar ook (nog even voortdurende) economische crisis te komen!

Leiderschapscoaching

Sustainable Talent kan professionals coachen op persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Ook in deze onzekere tijd door de Coronacrisis is het goed werkgeverschap om werknemers toekomstbestendig te maken. Soms wil je niet een nieuwe baan, maar kom je drempels tegen. Als je vastloopt, kan persoonlijke coaching jou helpen. Binnen Sustainable Talent werken er twee coaches die gespecialiseerd zijn in persoonlijke effectiviteit en leiderschap, en de context van MVO professionals goed kennen en begrijpen. Dit traject bevat persoonlijke gesprekken, netwerken en kennismaken met “peers” van andere organisaties. Interesse? Neem contact op via 030-8882050 of info@sustainabletalent.nl .

Korte strategische sessie

Heb jij een korte (toets) vraag over een situatie waarin jij je nu  bevindt?

In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kans maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn. Je krijgt advies en inzicht in hoe jij een volgende stap kan zetten in jouw carrière in duurzaamheid!

Sustainable Talent adviseert organisaties in het opzetten en onderhouden van een alumni netwerk en het creëren van ambassadeurs voor de organisatie