Leadership

Hulp nodig?

Nog niet gevonden wat je zoekt, ga dan naar onze keuzehulp:

Voor nóg meer duurzame vacatures, van andere duurzame werkgevers en andere recruiters:  meld je aan voor onze LinkedIn groep of volg ons op Facebook en Instagram. Daar plaatsen we alle vacatures die we zien.

Regelmatig is Sustainable Talent ook zelf recruiter. De vacatures waar wij voor werven vind je hier op onze duurzame vacaturepagina.

Leadership

Beter worden als duurzame professional?​

Werk jij al aan duurzame impact  en wil jij beter worden in jouw vak? Wij helpen je met training en coaching

Sustainable Talent ondersteunt jouw professionele groei met zowel kennis, als intervisie als leiderschapscoaching.

Wij begrijpen jouw vak, en jouw professionele uitdagingen. Door onze grote community helpen we jou met de beste cases. En hoe jij dit in jouw situatie kan toepassen. Jouw duurzame  carrière wordt versterkt.

Wil jij eerst kennismaken met ons? Volg dan ons gratis introductiewebinar of neem contact met ons op.

Training: Sustainable MBA in One Day

Hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens de Sustainable MBA in One Day leer je alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.

Deze 1 daagse training is geschikt voor professsionals met < 5 jaar ervaring op het gebied van sustainability in het bedrijfsleven. Vragen die aan bod komen zijn: hoe vergroot  je je impact, door de inzet van business cases op het gebied van duurzaamheid, de aanpak van circulaire strategie? Welke elementen van markttransformatie en transitiemanagement als ook van gedragspsychologie kunnen jouw impact versterken? Gedurende de dag krijg je theorie én ruimte om te oefenen en aan het einde van de dag is je actieplan klaar.

 

Voor Finance&Controle professionals hebben we, in samenwerking met het lectoraat Sustainable Business van Avans Hogeschool, een maatwerk Sustainable MBA in One Day voor financials ontwikkeld. 

Intervisie MVO professionals

Groeien in je vak door te sparren met collega’s uit de sector

De problemen die professionals in duurzaamheid tegenkomen, zijn vaak voor iedereen herkenbaar en toch kijkt iedereen er anders naar. Dat is de sleutel. Door in groepsverband te bespreken waar je tegenaan loopt, breng je elkaar op nieuwe ideeën, krijg je nieuwe inspiratie, doorbreek je je eigen gedachtencirkel en kan je effectiever zijn. Werk jij al geruime tijd in duurzaamheid, loop je tegen bepaalde zaken aan en wil je graag sparren met en leren van vakgenoten? Meld je dan aan voor het programma Intervisie MVO professionals!

Coaching 1-op-1: VIP Leadership

Loop je tegen grenzen aan? Wil jij een groeistap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Heb jij behoefte aan analyse en spiegeling van jouw situatie zodat jouw leiderschap groeit?

Meld je dan aan voor het VIP Leadership, een individueel programma, en word één-op-één begeleid door één van de coaches van Sustainable Talent.  Lees hier over het VIP Leadership programma

Leiderschapscoaching-jaarprogramma

In september 2022 lanceren we nieuw programma.

Het programma staat stil bij:

  1. verdieping van je persoonlijke drijfveren.
  2. effectief communiceren naar je collega’s.
  3. effectief bijdragen aan (ver)duurzame(nde) strategie van je organisaatie.
  4. kennis van en bijdragen aan transitiemanagement

Heb je interesse om meer te weten over deelname? Neem contact op met info@sustainabletalent.nl

Strategische Sessie

Heb jij een korte (toets) vraag over een situatie waarin jij je nu  bevindt?

In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kans maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn. Je krijgt advies en inzicht in hoe jij een volgende stap kan zetten in jouw carrière in duurzaamheid!

Sustainable Talent adviseert organisaties in het opzetten en onderhouden van een alumni netwerk en het creëren van ambassadeurs voor de organisatie