Leadership

10 stappen die jij nú kan nemen om een duurzame baan te vinden!

Meld je vrijblijvend aan  voor onze 10 daagse vlogreeks op:

https://www.sustainabilitycareerguide.nl/10-stappen-naar-een-duurzame-baan/

 

Leadership

Beter worden als duurzame professional?​

Werk jij al aan duurzame impact  en wil jij beter worden in jouw vak? 

Sustainable Talent ondersteunt met zowel kennis, als intervisie als leiderschapscoaching.

Wij begrijp jouw vak, en jouw professionele uitdagingen. Door onze grote community helpen we jou met best cases. En hoe jij dit in jouw situatie kan toepassen. Jouw duurzame  carrière wordt versterkt.

Wil jij eerst kennismaken met ons? Volg dan ons gratis introductiewebinar of neem contact met ons op.

Sustainable MBA in One Day

Hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens de Sustainable MBA in One Day leer je alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.

Intervisie MVO professionals

Groeien in je vak door te sparren met collega’s uit de sector

De problemen die professionals in duurzaamheid tegenkomen, zijn vaak voor iedereen herkenbaar en toch kijkt iedereen er anders naar. Dat is de sleutel. Door in groepsverband te bespreken waar je tegen aanloopt, breng je elkaar op nieuwe ideeën, krijg je nieuwe inspiratie, doorbreek je je eigen gedachtencirkel en kan je effectiever zijn. Werk jij al geruime tijd in duurzaamheid, loop je tegen bepaalde zaken aan en wil je graag sparren met en leren van vakgenoten? Meld je dan aan voor het programma Intervisie MVO professionals! 

Leiderschapscoaching

Sustainable Talent kan professionals coachen op persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Soms wil je niet een nieuwe baan, maar komt je drempels tegen. Als je vastloopt kan persoonlijke coaching jou helpen. Binnen Sustainable Talent werken er 2 coaches die gespecialiseerd zijn in persoonlijke effectiviteit en leiderschap, en de context van MVO professionals goed kent en begrijpt. Dit traject bevat persoonlijke gesprekken, afgestemd na een  strategische sessie.

Korte strategische sessie

Heb jij een korte (toets) vraag over een situatie waarin jij je nu  bevindt?

In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kansen maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn. Je krijgt advies en inzicht in hoe jij een volgende stap kan zetten in jouw carrière in duurzaamheid!

Sustainable Talent adviseert organisaties in het opzetten en onderhouden van een alumni netwerk en creëren van ambassadeurs voor de organisatie

Niels Hazekamp

Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!

Codebase Steward / Foundation for Public code

Felix Faassen

Het is heel erg fijn om te kunnen spiegelen met mensen die ook vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring je kunnen coachen. Annick heeft mij fantastisch geholpen. Haar open en persoonlijke benadering en kritische vragen, gecombineerd met een solide proces hielpen mij om op zoek te gaan naar mijn kernwaarden.