loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Stappen zetten in jouw carrière in duurzaamheid

Wil jij een baan met meer duurzame en maatschappelijke impact? Maar weet je niet hoe je jouw talenten en vakkennis kunt koppelen aan zo’n baan? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures? Sustainable Talent laat je zien waar jóuw duurzame talenten liggen en hoe je die in kunt zetten binnen de duurzame arbeidsmarkt. Door onze jarenlange ervaring, groot netwerk en persoonlijke betrokkenheid besparen we je veel tijd en afwijzingen en vergroten wij je kans op het vinden èn krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid!

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten. Twijfel je nog over welke training het beste aansluit bij jouw behoefte? Volg dan ons gratis introductiewebinar of neem contact met ons op.

Trainingen

Introductiewebinar

Hoe vind jij jouw droombaan in duurzaamheid? Zet de eerste stap!

In het bedrijfsleven is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. Welke invloed heeft duurzame ontwikkeling op de arbeidsmarkt van de toekomst? Sta je wel eens stil bij welke stappen je zelf wilt maken in je carrière? Volg dan ons gratis introductiewebinar; dè uitgelezen kans om kennis te maken met Sustainable Talent en jouw carrière in duurzaamheid direct al een boost te geven!

Meer informatie & aanmelden

Your Future Proof Career

Écht werk maken van jouw droombaan in duurzaamheid!

Wil jij een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Zit je al ávonden te googlen maar weet je nog niet precies wat je wilt of bij welke organisaties je zou willen werken? Of ben je al aan het netwerken of solliciteren maar kom je er niet tussen? En wil jij écht werk maken van jouw droombaan in duurzaamheid? Volg dan het Your Future Proof Careerprogramma! In een kort maar krachtig traject van 3 maanden vergroot je je kansen enorm op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid! Slagingspercentage 85%!

Meer informatie & aanmelden

Module: Koers & Kompas

Wéét wat je wilt en waar jouw kansen liggen in duurzaamheid

Wil jij een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid maar wil je een volgende stap zetten in jouw carrière? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures maar kom je er niet uit wat je precies wilt of wat jouw mogelijkheden zijn? Zonde, want dan laat je veel kansen liggen! Meld je aan voor onze ééndaagse training Koers & Kompas in Duurzaamheid! Na slechts 1 dag weet jij wat je wilt én waar jouw kansen liggen op de duurzame arbeidsmarkt.

Meer informatie & aanmelden

Module: Match met de Markt

Leer om écht raak te schieten op jouw droomorganisatie!

Weet jij al hoe jouw droombaan in duurzaamheid eruit ziet en bij welke organisatie je zou willen werken? Of ben je zelfs al een sollicitatie- of netwerkgesprek aan het voeren bij deze organisatie? In de module Match met de Markt leer je om écht raak te schieten op de organisatie die jij voor ogen hebt. In slechts 1 dag vergroot je daarmee je kansen enorm om jouw droombaan te bemachtigen. Immers, degene die de baan krijgt, is de kandidaat die het beste weet wat díe organisatie PRECIES nodig heeft!

Meer informatie & aanmelden

Programma’s & Community

Intervisie MVO professionals

Groeien in je vak door te sparren met collega’s uit de sector

De problemen die professionals in duurzaamheid tegenkomen, zijn vaak voor iedereen herkenbaar en toch kijkt iedereen er anders naar. Dat is de sleutel. Door in groepsverband te bespreken waar je tegen aanloopt, breng je elkaar op nieuwe ideeën, krijg je nieuwe inspiratie, doorbreek je je eigen gedachtencirkel en kan je effectiever zijn. Werk jij al geruime tijd in duurzaamheid, loop je tegen bepaalde zaken aan en wil je graag sparren met en leren van vakgenoten? Meld je dan aan voor het programma Intervisie MVO professionals!

Meer informatie & aanmelden

Sustainable MBA in 1 Day

Je kennis over duurzaamheid up to date

Professionals in duurzaamheid zijn continu op zoek naar best practices. De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan echter ontzettend snel en het is bijna onmogelijk om dit allemaal bij te houden. Wil jij je kennis over de duurzame sector in slechts 1 dag weer helemaal up to date brengen én je opgedane kennis meteen toepassen op je eigen werk en organisatie? En daarnaast je netwerk uitbreiden? Meld je dan aan voor Sustainable MBA in 1 Day, dè elementaire opfrisdag voor MVO professionals!

Meer informatie & aanmelden

Individuele Loopbaanbegeleiding

Strategisch Sessie

Direct maatwerk advies voor een volgende stap in jouw carrière

Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid? Maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er uit zou moeten zien en wat de mogelijkheden zijn? In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat om te weten óf je kansen maakt in duurzaamheid en waar die kansen dan ongeveer zijn. Je krijgt advies van Sandra Mantingh  en inzicht in hoe jij een volgende stap kan zetten in jouw carrière in duurzaamheid!

Meer informatie en aanmelden

VIP Individueel Programma

Één op één coaching voor jouw carrière in duurzaamheid!

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Weet je ongeveer wat je wilt, maar kom je er bij je zoektocht naar vacatures niet precies uit wát je wilt of hóe je bij de juiste werkgevers aan tafel komt? En wil je snel stappen zetten met ruimte voor maatwerk? Meld je dan aan voor het VIP Individueel Programma en word één op één begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt. Met onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk helpen we je op weg naar jouw droombaan in duurzaamheid!

Meer informatie & aanmelden

Rittenkaart Loopbaanbegeleiding

Maatwerk begeleiding van dè loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt

Heb jij een specifieke vraag of behoefte binnen jouw carrière in duurzaamheid waar je graag maatwerk loopbaanbegeleiding voor wilt? En wil je dat doen met dé loopbaancoach voor de duurzame arbeidsmarkt in Nederland? Met een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding ga je op tijden dat het jou uitkomt, aan de slag met jouw specifieke vraag onder begeleiding van coach Annick Schmeddes. Annick staat jou terzijde met coachingsinstrumenten, up to date kennis van de duurzame arbeidsmarkt én een enorm netwerk!

Meer informatie & aanmelden
Print Friendly, PDF & Email