Introductiewebinar

Introductiewebinar

Hoe vind jij die baan in duurzaamheid? Zet de eerste stap!

In het bedrijfsleven is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. Sta jij wel eens stil bij welke stappen je zelf wilt maken in je carrière? Volg dan een introductiewebinar; dè uitgelezen kans om kennis te maken met Sustainable Talent en jouw carrière in duurzaamheid direct al een boost te geven!

Ja, ik meld me aan voor het webinar op donderdag 22 augustus

Voor wie?

Het introductiewebinar is geschikt voor zowel professionals die al werkzaam zijn in duurzaamheid als voor mensen die een carrièreswitch willen maken naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact.

  • Zit jij al ávonden te googlen naar duurzame vacatures?
  • Wil jij concreet advies van dé expert in de duurzame arbeidsmarkt?
  • Wil jij weten hoe je je kansen kunt vergroten op jouw droombaan in duurzaamheid?
  • Of wil jij vrijblijvend kennismaken met Sustainable Talent?

Meld je dan aan voor het introductiewebinar!

Wat levert het je op?

Het volgen van een introductiewebinar:

  • Levert concrete focus op wat je moet doen.
  • Maakt je pro-actief in plaats van reactief, zoekende naar vacatures.
  • Geeft je veel advies en feedback m.b.t. wat je al doet en wat je nog kunt verbeteren.
  • Levert je inspiratie op en je breidt direct al je netwerk in duurzaamheid uit!

Kortom, met het volgen van een introductiewebinar heb jij de eerste stap gezet naar een carrière in duurzaamheid!

Programma

De introductiewebinars zijn live en interactief. Sustainable Talent presenteert zichzelf maar laat je ook zien wat de trends en wensen van duurzame werkgevers zijn en wat jij kan doen om jouw kansen te vergroten. Je gaat ook meteen oefenen, je krijgt kansen om live jouw vragen te stellen en je hoort de verhalen van andere webinar deelnemers. Je ziet de andere deelnemers niet maar je hoort ze wel en zij kunnen jou horen.

Praktische info & Aanmelden

Eerstvolgend Webinar:

Datum: donderdag 22 augustus 2019 (20.00 - 21.15)
Lokatie: online vanuit je luie stoel!
Deadline aanmelden: woensdag 21 augustus mei 2019
Kosten: gratis!
Taal: Nederlands

Ja, ik meld mij aan!

Reacties van deelnemers

Maaike Snijder

Maaike Snijder

Ja zeker! Een goed advies was om te kijken of je binnen de eigen organisatie een stap kan maken richting duurzaamheid. Ik heb dat besproken en krijg daar support voor. Groet, maaike
2017-07-06T08:10:43+00:00
Maaike Snijder Ja zeker! Een goed advies was om te kijken of je binnen de eigen organisatie een stap kan maken richting duurzaamheid. Ik heb dat besproken en krijg daar support voor. Groet, maaike


Marleen Kuyt,
Karma in Business
"Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in hoe ik meer focus kan aanbrengen in de rol die ik wil vervullen op het gebied van duurzaamheid en de vervolgstappen die ik hierin kan nemen. Geïnspireerd en met nieuwe zin ben ik aan het einde van de dag naar huis gegaan."
2017-04-04T07:30:20+00:00
Marleen Kuyt, Karma in Business "Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in hoe ik meer focus kan aanbrengen in de rol die ik wil vervullen op het gebied van duurzaamheid en de vervolgstappen die ik hierin kan nemen. Geïnspireerd en met nieuwe zin ben ik aan het einde van de dag naar huis gegaan."


Anoniem,
deelnemer webinar
“De inhoud van het webinar was boven verwachting. Ik heb erg veel gehad aan de oefening over de persoonlijk pitch en het ‘scoping en focus’ schema. Ook was het interessant om de verhalen van de andere webinarvolgers te horen. Ik raad een ieder die de ‘duurzaamheidsmarkt’ wil opgaan, om deze webinar te volgen. Het geeft je concrete handvatten voor een snelle en gedegen start.”
2017-03-24T08:42:02+00:00
Anoniem, deelnemer webinar “De inhoud van het webinar was boven verwachting. Ik heb erg veel gehad aan de oefening over de persoonlijk pitch en het ‘scoping en focus’ schema. Ook was het interessant om de verhalen van de andere webinarvolgers te horen. Ik raad een ieder die de ‘duurzaamheidsmarkt’ wil opgaan, om deze webinar te volgen. Het geeft je concrete handvatten voor een snelle en gedegen start.”
Print Friendly, PDF & Email