Module: Koers & Kompas

Module: Koers & Kompas

Wéét wat je wilt en waar jouw kansen liggen in duurzaamheid

Wil jij een carrièreswitch naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid maar wil je een volgende stap zetten in jouw carrière? Zit je al ávonden te googlen naar duurzame vacatures maar kom je er niet uit wat je precies wilt of wat jouw mogelijkheden zijn? Zonde, want dan laat je veel kansen liggen! Zet de eerste stap in het vinden van jouw droombaan en meld je aan voor onze ééndaagse training Koers en Kompas in Duurzaamheid! Na slechts 1 dag weet jij wat je wilt én waar jouw kansen liggen op de duurzame arbeidsmarkt.

Eerstvolgende datum: donderdag 5 september

Meld je aan!

Voor wie?

Ben jij al een aantal jaren werkzaam maar haal je geen voldoening uit je huidige werk? Wil jij een carrièreswitch maken naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of werk je al in duurzaamheid en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Maar...:

 

  • Weet je niet precies wat je wilt doen binnen het duurzame werkveld of wat jouw mogelijkheden zijn?
  • Weet je niet goed waar jouw talenten liggen of hoe je die kunt inzetten voor duurzame of maatschappelijke impact?
  • Zit je al ávonden te googlen op duurzame of maatschappelijke vacatures maar weet je niet of het zin heeft om te solliciteren?
  • Heb je al tientallen sollicitaties verstuurd maar word je niet uitgenodigd op gesprek?
  • Ben je al aan het netwerken maar lukt het je nog niet om duidelijk te zijn wat je precies zoekt en vooral ook, te bieden hebt?

Dan is de training Koers en Kompas zeker wat voor jou!

Wat levert het je op?

Na deze dag:

  • Heb je goed in kaart wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke impact.
  • Heb je focus binnen welk werkveld van duurzaamheid je wilt werken.
  • Heb je meer inzicht in hoe jij van toegevoegde waarde bent voor deze werkgevers.
  • Kan je makkelijker de juiste organisaties of bedrijven vinden.
  • Kan je je beter profileren richting deze organisaties en bedrijven.

Kortom, na deze dag kan weet jij wat je wilt èn waar jouw kansen liggen binnen de duurzame arbeidsmarkt!

Programma

In deze ééndaagse training onderzoeken we waar jouw unieke talent ligt, wat jouw drijfveren zijn, wat jij binnen het brede veld van duurzaamheid écht interessant vindt en waar jij het beste aansluiting bij kunt vinden òf wat je nog dient te verbeteren. We doen dit aan de hand van het Business Model You, een speelse maar zeer effectieve tool die je ook blijvend kunt gebruiken om jouw propositie aan te scherpen. De dag wordt begeleid door Sandra Mantingh en dè loopbaancoach van de duurzame sector Annick Schmeddes zal bij sommige onderdelen aansluiten. Omdat je in groepsverband werkt, krijg je ook direct feedback van de andere deelnemers. Na de training krijg je, via Skype, een individuele sessie met Annick van 45 minuten.

Praktische info

Datum: donderdag 5 september (deadline aanmelden: vrijdag 30 augustus)
Duur: 1 dag (09.30 – 17.00) + individuele skype sessie van 45 minuten
Groepsgrootte: 4 - 8 deelnemers
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten: € 247,- (excl. b.t.w.) Tip: Boek het volledige programma Your Future Proof Career en ontvang €117,- korting!
Voorbereiding: Van te voren ontvangen we graag je C.V.
Taal: Nederlands

Aanmelden

Wil jij een carrièreswitch naar een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact? Of wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Maar zit je al ávonden te googlen naar wat en hoe precies? Meld je dan aan voor onze training Koers en Kompas! Daarmee zet je de eerste concrete stap naar een carrière in duurzaamheid! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik meld me aan!

Reacties van deelnemersEva Aertse
Sustainable talent heeft mij geholpen meer focus aan te brengen in het type werk en type werkgever waar ik naar op zoek ben. Dit maakt het zoeken naar passende vacatures én het netwerken veel gerichter evenals het benoemen van mijn vaardigheden en het vormgeven van mijn pitch in die zoektocht. Als je niet precies weet waar te beginnen, vast zit of gewoon
nieuwsgierig bent naar een ander perspectief, zou ik zeker contact opnemen met Sustainable talent.

 
2017-11-22T15:00:17+00:00
Eva Aertse Sustainable talent heeft mij geholpen meer focus aan te brengen in het type werk en type werkgever waar ik naar op zoek ben. Dit maakt het zoeken naar passende vacatures én het netwerken veel gerichter evenals het benoemen van mijn vaardigheden en het vormgeven van mijn pitch in die zoektocht. Als je niet precies weet waar te beginnen, vast zit of gewoon nieuwsgierig bent naar een ander perspectief, zou ik zeker contact opnemen met Sustainable talent.  Marjolijn Vendrig
Sustainable talent Koers en Kompas dag heeft me gestimuleerd om echt aan de slag te gaan om een baan in de duurzame sector te vinden. En het heeft richting gegeven aan mijn zoektocht en me gedwongen om uit te spreken voor wat soort organisatie ik wil werken en wat ik meebreng aan ervaring/skills en competenties.
2018-01-08T07:45:13+00:00
Marjolijn Vendrig Sustainable talent Koers en Kompas dag heeft me gestimuleerd om echt aan de slag te gaan om een baan in de duurzame sector te vinden. En het heeft richting gegeven aan mijn zoektocht en me gedwongen om uit te spreken voor wat soort organisatie ik wil werken en wat ik meebreng aan ervaring/skills en competenties.


Gerlofke Hekelaar
'Als je graag in de duurzame sector zou willen werken, maar je hebt nog geen idee hoe je dit
aan wilt pakken en wat jij toe te voegen hebt, is deze workshop zeker een aanrader. Wat
bovendien heel motiverend is, is dat je een dag lang optrekt met bevlogen mensen die de
wereld mooier willen maken. Hierdoor kijk ik terug op een inspirerende dag vol goede
gesprekken en waardevolle tips.'


 
2018-07-24T15:02:02+00:00
Gerlofke Hekelaar 'Als je graag in de duurzame sector zou willen werken, maar je hebt nog geen idee hoe je dit aan wilt pakken en wat jij toe te voegen hebt, is deze workshop zeker een aanrader. Wat bovendien heel motiverend is, is dat je een dag lang optrekt met bevlogen mensen die de wereld mooier willen maken. Hierdoor kijk ik terug op een inspirerende dag vol goede gesprekken en waardevolle tips.'  Linda Mans
De trainers van Sustainable Talent zijn prettige en stimulerende mensen die mij helpen beter na te denken over wat ik wil (en niet wil) qua carrièreperspectief in duurzaamheid. En mij van daaruit gerichter kunnen helpen/adviseren.
2019-06-17T10:29:44+00:00
Linda Mans De trainers van Sustainable Talent zijn prettige en stimulerende mensen die mij helpen beter na te denken over wat ik wil (en niet wil) qua carrièreperspectief in duurzaamheid. En mij van daaruit gerichter kunnen helpen/adviseren.


Wing-Mee Mok,

CS /webworks
"Bij elke training staat er als het ware een grote spiegel voor je neus. Je zal toch zelf aan de slag moeten gaan en de belangrijke vragen zelf moeten beantwoorden over waarom je een baan zoekt in duurzaamheid en waar jouw talenten liggen die je hiervoor kunt benutten? De sleutel ligt bij jezelf. Gelukkig krijg je ook goede feedback terug van de groep en trainer en je ontvangt een hoge dosis inspiratie waar je energie van krijgt en zin hebt om weer aan de slag te gaan!"
2017-03-22T09:45:04+00:00
Wing-Mee Mok, CS /webworks "Bij elke training staat er als het ware een grote spiegel voor je neus. Je zal toch zelf aan de slag moeten gaan en de belangrijke vragen zelf moeten beantwoorden over waarom je een baan zoekt in duurzaamheid en waar jouw talenten liggen die je hiervoor kunt benutten? De sleutel ligt bij jezelf. Gelukkig krijg je ook goede feedback terug van de groep en trainer en je ontvangt een hoge dosis inspiratie waar je energie van krijgt en zin hebt om weer aan de slag te gaan!"

Nog vragen?

Heb je interesse in dit programma maar heb je nog vragen? Mail naarinfo@sustainabletalent.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk!

Print Friendly, PDF & Email