Module: Match met de Markt

Module: Match met de Markt

Leer om écht raak te schieten op jouw droomorganisatie!

Weet jij al hoe jouw droombaan in duurzaamheid eruit ziet en bij welke organisatie je zou willen werken? Of ben je zelfs al een sollicitatie- of netwerkgesprek aan het voeren? In de training Match met de Markt leer je om écht raak te schieten op de organisatie die jij voor ogen hebt. In slechts 1 dag vergroot je daarmee je kansen enorm om jouw droombaan te bemachtigen. Immers, degene die de baan krijgt, is de kandidaat die het beste weet wat díe organisatie PRECIES nodig heeft!

Eerstvolgende datum: donderdag 17 oktober

Meld je nu aan voor 17 oktober

Voor wie?

Ben jij al een aantal jaar werkzaam, ambieer jij een carrière in duurzaamheid en:

 • Weet jij al waar jouw talenten liggen en wat jij wilt doen binnen duurzaamheid?
 • Heb je al een specifieke organisatie of bedrijf voor ogen waar je wilt werken? 
 • Is er al een vacature, zit je al in een sollicitatieprocedure of wil je graag een netwerkgesprek bij deze organisatie?

En loop je tegen de volgende zaken aan:

 • Bij sollicitaties kom je er niet tussen?
 • Na netwerkgesprekken is er geen follow-up?
 • Merk je dat je potentiële werkgevers niet weet te overtuigen?

Dan is de training ‘Match met de Markt’ echt wat jou! 

Wat levert het je op?

Concreet krijg je in de training Match met de Markt:

 • Maatwerkbegeleiding in een groep van 4 tot 12 deelnemers
 • Een haarscherpe pitch specifiek voor jouw droomorganisatie
 • Doorvertaling naar een ijzersterke sollicitatiebrief, C.V. én mondelinge pitch
 • Een tool waarmee je je pitch in de toekomst kunt aanpassen op vacatures en werkgevers
 • Na de dag nog 45 minuten individuele begeleiding via skype
 • En last but not least: onze up-to-date kennis van en netwerk binnen duurzame organisaties!

Kortom, na deze dag maak jij veel meer kans om jouw droombaan te bemachtigen!

Programma

We gaan in deze training a.d.h.v. een tool heel concreet aan de slag met een korte en krachtige pitch, je C.V., sollicitatiebrief en LinkedIn profiel waarbij je direct feedback krijgt van Sustainable Talent én van de andere deelnemers. Je oefent deze dag ook je mondelinge pitch in de groep. Na de dag volgt een individueel skypegesprek waarin we e.e.a. nog verder aanscherpen en waarin je tips krijgt hoe je in contact kunt komen met voor jou relevante werkgevers.

Praktische info

Datum: donderdag 17 oktober
Deadline aanmelden: vrijdag 11 oktober
Duur: 1 dag (09.30-17.00) + daarna nog een individueel skype gesprek van 45 min.
Groepsgrootte: 4 - 12 deelnemers
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten: € 397,- (excl. b.t.w.). Incl. biologisch-vegetarische lunch en materiaal.
Voorbereiding: Graag ontvangen we vooraf je C.V. en laatste sollicitatiebrief.
Taal: Nederlands

Aanmelden

Weet jij hoe jouw droombaan in duurzaamheid eruit ziet en bij welke organisatie je zou willen werken? En wil jij je kansen om die droombaan te bemachtigen enorm vergroten, in slechts 1 dag? Meld je dan aan voor onze training Match met de Markt! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik meld me aan voor 17 oktober!

Reacties van deelnemers


Bas Verheugt,
Siemens Windenergie
"Ik zou het iedereen aanraden die zoekende is, naar formulering eigen doelen of meer concreet naar aan nieuwe functie. Ik ben zelf getriggerd om aan de slag te gaan met het concretiseren van mijn eigen doelen. Ik denk verder dat er mogelijk in de toekomst nog wel vruchten van elkaar worden geplukt binnen de groep, sparren, ideeën uitwisselen etc."
2017-03-22T08:49:09+00:00
Bas Verheugt, Siemens Windenergie "Ik zou het iedereen aanraden die zoekende is, naar formulering eigen doelen of meer concreet naar aan nieuwe functie. Ik ben zelf getriggerd om aan de slag te gaan met het concretiseren van mijn eigen doelen. Ik denk verder dat er mogelijk in de toekomst nog wel vruchten van elkaar worden geplukt binnen de groep, sparren, ideeën uitwisselen etc."


Maike van Grootel,
Projectmanager Sustainability p2
"Ongeveer 3 jaar geleden liep ik uit het kantoor van Sustainable Talent. Een drietal goede zinnen rijker over hoe m'n volgende job eruit moest gaan zien. Op dat moment drong de waarde van een goede pitch nog niet 100% tot me door. Nu terugkijkend heb ik veel aan deze pitch gehad. Voor mijn stichting Sunny Side Up heb ik hem gebruikt voor het verkrijgen van opdrachten voor zonne-energie in Afrika en Azië. En tijdens mijn sollicitatie bij p2 kon ik precies zeggen wat ik zocht en hoppa: daar was een match! Ik ben ervan overtuigd: als je precies weet wat je zoekt en dat kort en bondig kan vertellen, dan zal je het vinden!"
2017-03-22T08:24:37+00:00
Maike van Grootel, Projectmanager Sustainability p2 "Ongeveer 3 jaar geleden liep ik uit het kantoor van Sustainable Talent. Een drietal goede zinnen rijker over hoe m'n volgende job eruit moest gaan zien. Op dat moment drong de waarde van een goede pitch nog niet 100% tot me door. Nu terugkijkend heb ik veel aan deze pitch gehad. Voor mijn stichting Sunny Side Up heb ik hem gebruikt voor het verkrijgen van opdrachten voor zonne-energie in Afrika en Azië. En tijdens mijn sollicitatie bij p2 kon ik precies zeggen wat ik zocht en hoppa: daar was een match! Ik ben ervan overtuigd: als je precies weet wat je zoekt en dat kort en bondig kan vertellen, dan zal je het vinden!"

Nog vragen?

Heb je interesse in dit programma maar heb je nog vragen? Mail naarinfo@sustainabletalent.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk!

Print Friendly, PDF & Email