Personal Branding

Personal Branding

Onderscheid je en word zichtbaar voor potentiële werkgevers

Werkgevers zijn altijd op zoek naar de juiste talenten voor hun organisatie. Daarom is het belangrijk dat je jouw toegevoegde waarde weet over te brengen. Maar daarnaast moet je je persoonlijke motivatie en visie duidelijk kunnen maken. Je wéét dat je heel graag bij een bepaalde organisatie wilt werken. Je weet ook hóe je het verschil kunt maken. Maar hoe kan je jouw motivatie overbrengen en hoe overtuig je de werkgever dat het je menens is? En hoe word je nu zichtbaar? Meld je aan voor onze training Personal Branding en leer hier alles over!

Eerstvolgende datum:  donderdag 17 december

Ja, ik meld me aan!

Voor wie?

Ben jij een professional (of zzp’er) in duurzaamheid en:

 • Wéét jij wat je wilt en bij welke organisaties je zou willen werken?
 • Heb je kennis van de duurzame sector en weet je wat jouw toegevoegde waarde is?
 • Heb jij je pitch daarover klaar?

Maar...:

 • Kom je er toch niet tussen bij de juiste werkgevers of krijg je maar moeilijk opdrachten als zzp’er?
 • Vind je vragen als ‘Waarom wil je hier werken’ of ‘Wat is jouw visie op....’ lastig?
 • Vind je het lastig om binnen je netwerk duidelijk te maken waar jij als persoon voor staat?
 • Merk je dat je steeds een ander verhaal vertelt over jezelf?

Dan is de training Personal Branding zeker wat voor jou!

Wat levert het je op?

Na deze ééndaagse training Personal Branding:

 • Heb jij een inspirerend verhaal over wie jij bent, wat jouw ambities zijn en wat jou uniek maakt.
 • Kan jij helder en overtuigend overbrengen waar jij voor staat en wat jouw visie is.
 • Kan jij dus niet alleen je toegevoegde waarde overbrengen, maar je ook onderscheiden én met potentiële werkgevers op gevoelsniveau verbinding maken.
 • Heb jij geleerd hoe je jouw persoonlijke verhaal – authentiek maar effectief - kunt gebruiken om zichtbaar te worden bij voor jou interessante werkgevers.

Kortom, na slechts 1 dag kan jij overtuigend overbrengen waar jij als persoon voor staat èn heb je geleerd hoe je dit kunt inzetten om te groeien binnen jouw carrière in duurzaamheid.

Programma

In groepsverband gaan we onze mondelinge pitches verbeteren en verdiepen met jouw persoonlijke verhaal. We spelen het Personal Brand spel, we oefenen met Storytelling, we werken ons social media profiel bij en we oefenen met hoe jij jouw persoonlijke verhaal kunt inzetten via de verschillende kanalen. Je krijgt feedback van je mededeelnemers die je ook meteen kunt verwerken. De dag wordt geleid door een coach van Sustainable Talent en regelmatig wordt een externe expert uitnodigd, bijvoorbeeld voor Stylingsadviezen voor duurzame professionals, of een expert op het gebied van Videopitching.

Praktische info

Datum: Donderdag 17 januari (deadline aanmelden: 11 januari)
Duur: 1 dag (10.00 - 17.00)
Groepsgrootte: 4 - 12 deelnemers
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten: € 127,- (excl. b.t.w.). Incl. biologische lunch
Voorbereiding: Geen voorbereiding nodig

Aanmelden

Wil jij voortaan zonder moeite kunnen overbrengen waar jij als persoon voor staat? Wil jij ontdekken wat dit kan doen voor jouw carrière? Meld je dan aan voor onze training Personal Branding! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik meld me aan!

Reacties van deelnemers


Bernice Thijm,
Social Innovation & Stakeholder Engagement Strategist

“Ik zou Sustainable Talent zeker aanraden. Ik heb onze sessie ervaren als zeer waardevol om helder te krijgen wie ik wil zijn en wat ik wil doen en hoe ik waarde wil toevoegen. Daarbij heb je mij een uitgebreid beeld gegeven van het netwerk en wat er speelt. Met hele concrete voorbeelden en aanbevelingen. En dat waardeer ik enorm. Niet alleen op high-level kijken naar wie je bent, wat je kan en wat je wil. Maar dit ook meteen concreet maken.”
2017-04-04T08:06:01+00:00
Bernice Thijm, Social Innovation & Stakeholder Engagement Strategist “Ik zou Sustainable Talent zeker aanraden. Ik heb onze sessie ervaren als zeer waardevol om helder te krijgen wie ik wil zijn en wat ik wil doen en hoe ik waarde wil toevoegen. Daarbij heb je mij een uitgebreid beeld gegeven van het netwerk en wat er speelt. Met hele concrete voorbeelden en aanbevelingen. En dat waardeer ik enorm. Niet alleen op high-level kijken naar wie je bent, wat je kan en wat je wil. Maar dit ook meteen concreet maken.”


Frederik Hengeveld,

Utrecht Natuurlijk
"Ik heb Sustainable Talent al enkele keren aangeraden en ik zeg dan steeds, dat het mij het inzicht heeft gegeven welke ik nodig had om mij op de juiste manier te positioneren, dat het mij tips heeft gegeven om mij goed voor te bereiden op mijn sollicitatie gesprekken. Daarnaast denk ik dat het heel goed aansluit bij de vraag die vele mensen hebben hoe ze wat meer kunnen betekenen op het maatschappelijk verantwoorde vlak."

 
2017-03-22T09:47:53+00:00
Frederik Hengeveld, Utrecht Natuurlijk "Ik heb Sustainable Talent al enkele keren aangeraden en ik zeg dan steeds, dat het mij het inzicht heeft gegeven welke ik nodig had om mij op de juiste manier te positioneren, dat het mij tips heeft gegeven om mij goed voor te bereiden op mijn sollicitatie gesprekken. Daarnaast denk ik dat het heel goed aansluit bij de vraag die vele mensen hebben hoe ze wat meer kunnen betekenen op het maatschappelijk verantwoorde vlak."  


Rhesa Baar,

Solutions Architect ASML
“Door het programma leer je jezelf veel beter kennen. Vaak weet je diep van binnen wel hoe het zit maar weet je nog niet hoe je dat naar buiten kunt krijgen. Sustainable talent helpt je om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken waardoor je uit eindelijk de dingen gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.”
2017-04-04T07:56:44+00:00
Rhesa Baar, Solutions Architect ASML “Door het programma leer je jezelf veel beter kennen. Vaak weet je diep van binnen wel hoe het zit maar weet je nog niet hoe je dat naar buiten kunt krijgen. Sustainable talent helpt je om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken waardoor je uit eindelijk de dingen gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.”

Nog vragen?

Heb je interesse in deze training maar heb je nog vragen? Stel hier direct je vraag, we antwoorden je zo snel mogelijk!
Print Friendly, PDF & Email