Rittenkaart Loopbaanbegeleiding

Rittenkaart Loopbaanbegeleiding

Maatwerk begeleiding van dè loopbaancoach in duurzaamheid

Let op: de loopbaantrajecten zitten vol tot eind oktober. Je kan je wel opgeven voor het najaar.

Heb jij een specifieke vraag of behoefte binnen jouw carrière in duurzaamheid waar je graag maatwerk loopbaanbegeleiding voor wilt? En wil je dat doen met dé loopbaancoach voor de duurzame arbeidsmarkt in Nederland? Met een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding ga je op tijden dat het jou uitkomt, aan de slag met jouw specifieke vraag onder begeleiding van coach Annick Schmeddes. Annick staat jou terzijde met coachingsinstrumenten, up to date kennis van de duurzame arbeidsmarkt én een enorm netwerk!

Voor wie?

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring en:

 • Wil jij graag een baan met meer duurzame of maatschappelijke impact?
 • Of ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid?
 • Weet jij nog niet precies hoe jouw volgende carrièrestap er uit moet zien of lukt het je niet om jouw droombaan in duurzaamheid te bemachtigen?
 • Loop jij binnen je organisatie tegen zaken aan of wil jij inhoudelijk sparren over een thema in duurzaamheid?
 • Wil je daarbij één op één maatwerk loopbaanbegeleiding waarbij jij zelf kan aangeven wat er op het programma staat?
 • Wil jij flexibel zijn in wanneer de gesprekken plaatsvinden?
 • Wil jij dit doen met dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt in Nederland?

Meld je dan aan voor een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding bij Sustainable Talent!

Wat levert het je op?

Bij een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding (naar keuze 3 of 5 gesprekken) bepaal jij zelf wat er op het programma staat en waar we aan gaan werken. Wat het je exact oplevert, hangt dan ook af van de vraag waarmee je bij ons komt. Een Rittenkaart is dus maatwerk maar levert je altijd op:

 

 • Kwalitatief hoogwaardige loopbaanbegeleiding door loopbaancoach Annick Schmeddes. Annick heeft ruim 15 jaar ervaring heeft in loopbaanbegeleiding binnen de duurzame arbeidsmarkt en al meer dan 1000 professionals begeleid in hun carrière in duurzaamheid.
 • Tussentijdse opdrachten afgestemd op jouw specifieke vraag en behoefte.
 • Tussentijdse ondersteuning, begeleiding en advies.
 • Toegang tot het enorme netwerk van Sustainable Talent binnen de duurzame sector.
 • Toegang tot up to date kennis over ontwikkelingen in duurzaamheid en de duurzame arbeidsmarkt.
 • Een volwaardige sparringpartner voor inhoudelijke vraagstukken binnen duurzaamheid.
 • Onze uiterste inzet om jou te helpen aan jouw droombaan in duurzaamheid!

Kortom: zoek je individuele loopbaanbegeleiding voor een baan in duurzaamheid waarbij jij zelf het programma kan bepalen? Meld je dan aan voor een Rittenkaart!

Programma

De Rittenkaart Loopbaanbegeleiding bestaat uit een serie van naar keuze 3 of 5 coachingsgesprekken van 2 uur met ervaren loopbaancoach Annick Schmeddes. Hoe de coaching exact wordt ingevuld wordt afgestemd op de specifieke vraag en behoefte die jij hebt. Het kan zijn dat we gebruik maken van bepaalde tests of coachingsinstrumenten, soms is het nodig om inhoudelijk de diepte in te gaan of gaan we juist concreet aan de slag met je C.V. en sollicitatiebrief. Daarnaast ga je tussen de coachingsgesprekken door aan de slag met één of meerdere specifieke opdrachten en krijg je tussentijdse ondersteuning bij vragen en eventuele acties naar aanleiding van de gesprekken.

Praktische info

Datum: in overleg
Duur: 3 of 5 gesprekken van 2 uur
Groepsgrootte: individueel
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten:
- 3 Rittenkaart (3 gesprekken á 2 uur, + gratis Strategische Sessie van 45 min): € 700,00 ex. btw
- 5 Rittenkaart (5 gesprekken á 2 uur, + gratis Strategische Sessie van 45 min): € 1.150,00 ex. btw

Aanmelden

Om je aan te melden voor een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding, stuur je een e-mail naar info@sustainabletalent.nl. Ben je nog niet zeker of een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding de juiste keuze is? Samen kijken we, door middel van een vragenlijst, naar jouw vraag en behoeften, geven we je direct al gedegen advies en checken we of een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding inderdaad een geschikt traject voor je is. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op: de loopbaantrajecten zitten vol tot eind oktober. Je kan je wel opgeven voor het najaar.

Reacties van deelnemersHelen Kranstauber
Food Cabinet
'Annick heeft me geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met haar enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geeft ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. En daar plezier in te hebben!"


'De gesprekken met Harriet heb ik als zeer prettig ervaren. Samen met haar ben ik op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling"
2018-02-22T10:39:14+00:00
Helen Kranstauber Food Cabinet 'Annick heeft me geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met haar enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geeft ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. En daar plezier in te hebben!" 'De gesprekken met Harriet heb ik als zeer prettig ervaren. Samen met haar ben ik op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling"Lizette van der Kamp

Annick vond ik op het juiste moment, toen ik concrete stappen en/óf een richtingsverandering zocht in mijn carrière. Ze stelt de juiste vragen en heeft kennis van zaken. Geen gedroom en luchtballonnetjes, maar juist dingen net even anders bekijken en iets meer focus. Mede door een aantal strategische sessies (‘kritische gesprekken’) met Annick en huiswerk-opdrachten, heb ik een aantal grote keuzes durven maken. Annick is recht door zee is, en heeft weinig woorden nodig om iemand een aantal stapjes vooruit te helpen. Ze kan uit je halen wat er eigenlijk al in zit!
2017-07-20T14:32:34+00:00
Lizette van der Kamp Annick vond ik op het juiste moment, toen ik concrete stappen en/óf een richtingsverandering zocht in mijn carrière. Ze stelt de juiste vragen en heeft kennis van zaken. Geen gedroom en luchtballonnetjes, maar juist dingen net even anders bekijken en iets meer focus. Mede door een aantal strategische sessies (‘kritische gesprekken’) met Annick en huiswerk-opdrachten, heb ik een aantal grote keuzes durven maken. Annick is recht door zee is, en heeft weinig woorden nodig om iemand een aantal stapjes vooruit te helpen. Ze kan uit je halen wat er eigenlijk al in zit!Marijke van Waarden

Ik wil je bedanken voor je hulp bij mijn zoektocht. Het was erg fijn om met je te spreken. Je hebt me vooral erg geholpen met duidelijker krijgen waar ik goed in ben en hoe ik dat in een sollicitatie naar voren breng. De laatste sollicitatiegesprekken voelde ik me echt helemaal in controle en dat gaf een erg goed gevoel.
2017-11-01T13:26:41+00:00
Marijke van Waarden Ik wil je bedanken voor je hulp bij mijn zoektocht. Het was erg fijn om met je te spreken. Je hebt me vooral erg geholpen met duidelijker krijgen waar ik goed in ben en hoe ik dat in een sollicitatie naar voren breng. De laatste sollicitatiegesprekken voelde ik me echt helemaal in controle en dat gaf een erg goed gevoel.Linda Prosé
Nogmaals bedankt voor al je hulp. Je hebt me echt geholpen om mijn zoekrichting duidelijk af te bakenen en mijn kwaliteiten helder naar voren te brengen. Dit laatste heeft me ook geholpen tijdens beide sollicitatie gesprekken.
2018-01-04T15:31:05+00:00
Linda Prosé Nogmaals bedankt voor al je hulp. Je hebt me echt geholpen om mijn zoekrichting duidelijk af te bakenen en mijn kwaliteiten helder naar voren te brengen. Dit laatste heeft me ook geholpen tijdens beide sollicitatie gesprekken.


Marlou Pijnappel-Clark,

Senior Advisor Raedelijn
"Annick heeft een scherpe blik en stelt je vragen waardoor je echt weer een stapje verder komt op het carrierepad. Daarnaast is ze een enthousiaste sparring partner, heeft inhoudelijke kennis en beschikt over een groot netwerk. Een leuk mens om mee samen te werken!"
2017-03-22T11:31:30+00:00
Marlou Pijnappel-Clark, Senior Advisor Raedelijn "Annick heeft een scherpe blik en stelt je vragen waardoor je echt weer een stapje verder komt op het carrierepad. Daarnaast is ze een enthousiaste sparring partner, heeft inhoudelijke kennis en beschikt over een groot netwerk. Een leuk mens om mee samen te werken!"

Nog vragen?

Heb je interesse in dit programma maar heb je nog vragen? Mail naarinfo@sustainabletalent.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk!

Print Friendly, PDF & Email