VIP Individueel Programma

VIP Individueel Programma

Één op één coaching voor jouw carrière in duurzaamheid!

Let op: de VIP trajecten zitten vol tot eind oktober. Je kan je wel opgeven voor het najaar.

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Weet je ongeveer wat je wilt, maar kom je er bij je zoektocht naar vacatures niet precies uit wát je wilt of hóe je bij de juiste werkgevers aan tafel komt? En wil je snel stappen zetten met ruimte voor maatwerk? Meld je dan aan voor het VIP Individueel Programma en word één op één begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt! Met onze up to date kennis, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de duurzame sector helpen we je op weg naar jouw droombaan in duurzaamheid!

Voor wie?

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring, affiniteit met duurzaamheid en weet je ongeveer wat je wilt doen binnen de duurzame arbeidsmarkt? Heb je je al verdiept en naar vacatures gezocht maar:

 • Weet je nog steeds niet precíes wat je wilt doen?
 • Weet je niet exact waar jouw toegevoegde waarde ligt en waar jouw kansen liggen op de duurzame arbeidsmarkt?
 • Wil je stappen zetten in je carrière maar merk je dat het er niet van komt om hier concreet mee aan de slag te gaan?
 • Of is je vak minder uitdagend geworden, wil je groeien in je rol of wil je (nog) meer impact in duurzaamheid hebben?
 • Wil je graag een kort maar krachtig individueel coachingstraject van dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt?

Dan is het VIP Individueel Programma zeker wat voor jou!

Wat levert het je op?

Na het VIP Individueel Programma:

 • Weet je waar jouw talenten liggen en welke richting je op wilt.
 • Weet je hoe de markt er binnen jouw gekozen sector uit ziet.
 • Heb je een krachtige persoonlijke waardepropositie geformuleerd.
 • Heb je je C.V. en LinkedIn profiel geoptimaliseerd.
 • Weet je welke organisaties op dit moment behoefte hebben aan jouw waardepropositie of hoe jouw waardepropositie binnen je organisatie past.
 • Heb je geleerd om effectief te netwerken met relevante organisaties.
 • Hebben we een maatwerk plan van aanpak gemaakt om bij deze organisaties aan tafel te komen.

Kortom, na het VIP Individueel Programma ben jij helemaal klaar om te netwerken èn te solliciteren voor jouw droombaan in duurzaamheid!

Programma

Het VIP Individueel Programma is een kort maar krachtig één op één loopbaantraject van zo’n 2 á 3 maanden. Sustainable Talent heeft een uniek stappenplan voor je samengesteld en daarnaast is er tijd voor maatwerk en persoonlijke reflectie. Je gaat eerst aan de slag gaat met een werkboek en een aantal persoonlijkheidstesten zodat je inzage krijgt in wat je precies zoekt in duurzaamheid en wat je talenten zijn. Daarna volgen 5 één op één coachingsessies van 2 uur met dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt, Annick Schmeddes. Tussen de coachingsessies krijg je opdrachten mee naar huis, afgestemd op jouw vraag en behoefte.

Praktische info

Data: in overleg
Duur: Het traject duurt doorgaans zo’n 2 tot 3 maanden en omvat 5 gesprekken van gemiddeld 2 uur + 3 uur aan voorbereidende testen.
Groepsgrootte: individueel
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten: € 1.597,- (excl. b.t.w.)
Voorbereiding: Voorafgaand aan de coaching sessies krijg je een werkboek en een aantal testen. Het kost 2 tot 3 uur om deze te maken.

Aanmelden

Om je aan te melden voor het VIP Individueel Programma, stuur je een e-mail naar info@sustainabletalent.nl.
Ben je nog niet zeker of het VIP Individueel Programma de juiste keuze is? Samen kijken we, door middel van een vragenlijst, naar jouw vraag en behoeften, geven we je direct al gedegen advies en checken we of het VIP Individueel Programma inderdaad een geschikt traject voor je is. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op: de VIP trajecten zitten vol tot eind oktober. Je kan je wel nu al opgeven voor de trajecten van dit najaar.

Reacties van deelnemers


Niels Hazekamp,
Both ENDS
“Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!"
2017-03-02T13:22:28+00:00
Niels Hazekamp, Both ENDS “Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!"


Paul Schoenmakers

Met VIP Individueel Programma heb ik veel meer scherpte in mijn propositie kunnen brengen. In mijn gesprekken met Annick hebben we samen veel mogelijke organisaties verkend. Annick heeft een enorm relevant netwerk en veel kennis van de laatste ontwikkelingen. Door met haar te sparren en te spiegelen werd het me steeds duidelijker welke soort organisaties bij mij passen. We hebben veel leuke en inspirerende gesprekken gevoerd en dankzij haar support heb ik nu de baan gevonden die ik zocht!
2017-07-20T14:11:35+00:00
Paul Schoenmakers Met VIP Individueel Programma heb ik veel meer scherpte in mijn propositie kunnen brengen. In mijn gesprekken met Annick hebben we samen veel mogelijke organisaties verkend. Annick heeft een enorm relevant netwerk en veel kennis van de laatste ontwikkelingen. Door met haar te sparren en te spiegelen werd het me steeds duidelijker welke soort organisaties bij mij passen. We hebben veel leuke en inspirerende gesprekken gevoerd en dankzij haar support heb ik nu de baan gevonden die ik zocht!


Nancy Bommel,

Brand Essentials - for Conscious Brands
“Sustainable Talent heeft mij vooral inzicht gegeven in de mogelijkheden om mijn bedrijfsplan om te zetten naar een duurzaam model. Ik heb geleerd wie de decision makers zijn in bedrijven als het om sustainability gaat, hoe ik mijn plan omzet in een betaalde baan en welke criteria voor mij van belang zijn bij het benaderen en selecteren van klanten.”
2017-03-22T13:14:28+00:00
Nancy Bommel, Brand Essentials - for Conscious Brands “Sustainable Talent heeft mij vooral inzicht gegeven in de mogelijkheden om mijn bedrijfsplan om te zetten naar een duurzaam model. Ik heb geleerd wie de decision makers zijn in bedrijven als het om sustainability gaat, hoe ik mijn plan omzet in een betaalde baan en welke criteria voor mij van belang zijn bij het benaderen en selecteren van klanten.”

Nog vragen?

Heb je interesse in dit programma maar heb je nog vragen? Mail naarinfo@sustainabletalent.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk!

Print Friendly, PDF & Email