Your Future Proof Career

Your Future Proof Career

Écht werk maken van jouw droombaan in duurzaamheid!

Wil jij een baan in duurzaamheid of een baan met meer maatschappelijke impact? Zit je al ávonden te googlen maar weet je nog niet precies wat je wilt of bij welke organisaties je zou willen werken? Of ben je al aan het netwerken of solliciteren maar kom je er niet tussen? En wil jij écht werk maken van jouw droombaan in duurzaamheid? Volg dan Your Future Proof Career bij Sustainable Talent! In een kort maar krachtig traject van 3 maanden, begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt, vergroot je je kansen enorm op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid!
Het slagingspercentage van dit programma is maar liefst 85%!*

 

Eerstvolgende startdatum: donderdag 5 september

Meld je aan!

 

Voor wie?

Ben jij al een aantal jaar werkzaam, ambieer jij een carrière in duurzaamheid of met meer maatschappelijke impact en:

 • Weet jij nog niet precies wat je wilt doen of bij welke organisaties je zou willen werken?
 • Weet jij niet goed waar jouw talenten liggen of hoe je die kunt inzetten voor duurzaamheid?
 • Of weet jij niet hoe je duurzaamheid in je huidige baan in zou kunnen passen?
 • Heb jij nog onvoldoende kennis van de duurzame sector en de duurzame arbeidsmarkt?
 • Ben jij al aan het solliciteren of netwerken maar lukt het je niet om die droombaan te bemachtigen?
 • Wil jij je netwerk uitbreiden en écht kans maken op jouw droombaan in duurzaamheid?

Dan is Your Future Proof Career écht wat voor jou!

Wat levert het je op?

Your Future Proof Career is een kort maar krachtig programma van zo'n 3 maanden waarbij je:

 • Focus krijgt en kiest wat jij precies wilt in duurzaamheid. Wil je iets met duurzame energie doen, met duurzame voeding, of met sociale innovatie? Focus is belangrijk om meer kennis op te kunnen doen, je te kunnen verdiepen en een netwerk op te bouwen.
 • Leert wat jouw talenten zijn en waar jouw toegevoegde waarde ligt binnen het werkveld van duurzaamheid.
 • Inzicht krijgt in de duurzame arbeidsmarkt en waar duurzame werkgevers behoefte aan hebben.
 • Organisaties in kaart brengt waar je zou willen werken en onderzoekt wat er op dit moment bij hen speelt.
 • Een match maakt tussen jouw talenten en de behoeften van jouw droomorganisatie(s).
 • Leert om duidelijk over te brengen in een pitch, sollicitatiegesprek, C.V. en LinkedIn waarom jij de geschikte kandidaat bent voor jouw droomorganisatie.
 • Je netwerk in duurzaamheid direct al uitbreidt en gebruik kan maken van het zeer uitgebreide netwerk van Sustainable talent.
 • Gestart bent met het voeren van netwerk- of sollicitatiegesprekken met relevante organisaties!

Kortom, met dit traject vergroot je je kansen enorm op het vinden van jouw droombaan in duurzaamheid! Het slagingspercentage is maar liefst 85%!*

 

* Maar liefst 85% van de deelnemers aan deze training heeft binnen 4 weken een positief netwerkgesprek (waarbij er verder wordt gepraat over het creëren van een vacature) of een sollicitatiegesprek - waarbij de deelnemer de baan heeft gekregen!

Programma

Het Your Future Proof Careerprogramma bestaat uit de twee modules Koers & Kompas en Match met de Markt. Er zijn twee trainingsdagen en twee individuele skypegesprekken met dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt Annick Schmeddes.

 

Trainingsdag 1: Koers & Kompas
Op de eerste trainingsdag onderzoeken we waar jouw unieke talent ligt, wat jouw drijfveren zijn, wat jij binnen het brede veld van duurzaamheid écht interessant vindt en waar jij het beste aansluiting bij kunt vinden òf wat je nog dient te verbeteren. We doen dit aan de hand van het Business Model You, een speelse maar zeer effectieve tool die je ook blijvend kunt gebruiken om jouw propositie aan te scherpen. Tenslotte breng je concreet in kaart bij welke organisaties je zou willen (en kunnen) werken.

 

Individueel skypegesprek
Na de eerste trainingsdag heb je een individueel skypegesprek van 45 minuten.

 

Trainingsdag 2: Match met de Markt
Deze dag gaan we a.d.h.v. een tool heel concreet aan de slag met een korte en krachtige pitch, je C.V., sollicitatiebrief en LinkedIn profiel waarbij je direct feedback krijgt van Sustainable Talent én van de andere deelnemers. Je oefent deze dag ook je mondelinge pitch in de groep.

 

Individueel skypegesprek
Ook na de tweede trainingsdag heb je een individueel skypegesprek waarin we e.e.a. nog verder aanscherpen en waarin je tips krijgt hoe je in contact kunt komen met voor jou relevante werkgevers.

Praktische info

Eerstvolgende startdatum: donderdag 5 september (deadline aanmelden: 30 augustus)
Trainingsdagen:
- Koers & Kompas (donderdag 5 september, 9:30-17:00)
- Match met de Markt (donderdag 17 oktober, 9:30-17:00)
De individuele skypegesprekken worden met de deelnemers afgestemd.
Groepsgrootte: max. 12 deelnemers. De coachingsgesprekken zijn één op één.
Locatie: Sustainable Talent, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht. Zie Routebeschrijving
Kosten: € 527,-* (excl. b.t.w.). Incl. biologisch-vegetarische lunches en diverse werkmaterialen.
Voorbereiding: Graag ontvangen we van te voren je C.V. en je krijgt van ons een vragenlijst die je vooraf indient te vullen.
Taal: Nederlands

 

* Your Future Proof Career bestaat uit de - ook los te boeken - modules Koers & Kompas (á € 247,-) en Match met de Markt (á € 397,-). Wanneer je deze beide los boekt betaal je in totaal €644,-. Omdat je je kansen het meest vergroot als je beide modules volgt, biedt Sustainable Talent het Your Future Proof Careerprogramma aan voor €527,-, dus met een korting van €117,-!

Aanmelden

Wil jij in een kort maar krachtig traject je kansen op het vinden én krijgen van jouw droombaan in duurzaamheid enorm vergroten? Meld je dan aan voor Your Future Proof Career! Twijfel je nog of dit programma voor jou geschikt is of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Reacties van deelnemers


Muriel Stokhuyzen,

HR Advisor War Child
"Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"
2017-03-22T11:21:23+00:00
Muriel Stokhuyzen, HR Advisor War Child "Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"


Agnes Otten,

Coördinator Duurzaamheid
Fontys Hogescholen

"Je wordt meegenomen in de juiste energiestroom voor het zoeken naar werk. Mede door het enthousiasme en de MVO kennis van Annick is het inspirerend om je eigen carrièreperspectief in Duurzaamheid te (her)ontdekken. Het voelde alsof ik een nieuwe duurzame snelweg op rijdt die betrouwbaar en overzichtelijk is, en een prachtig uitzicht geeft. Vanuit deze MVO weg zie ik allerlei zijwegen die naar nieuwe banen leiden."
2017-03-22T12:25:20+00:00
Agnes Otten, Coördinator Duurzaamheid Fontys Hogescholen "Je wordt meegenomen in de juiste energiestroom voor het zoeken naar werk. Mede door het enthousiasme en de MVO kennis van Annick is het inspirerend om je eigen carrièreperspectief in Duurzaamheid te (her)ontdekken. Het voelde alsof ik een nieuwe duurzame snelweg op rijdt die betrouwbaar en overzichtelijk is, en een prachtig uitzicht geeft. Vanuit deze MVO weg zie ik allerlei zijwegen die naar nieuwe banen leiden."


Gerlinde Goudswaard

Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.
2018-09-30T18:20:34+00:00
Gerlinde Goudswaard Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.Nanda Slikkerveer
Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!
2019-01-24T08:56:05+00:00
Nanda Slikkerveer Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!

Nog vragen?

Heb je interesse maar heb je nog vragen? Stuur een e-mail en we antwoorden je zo snel mogelijk!

 

Print Friendly, PDF & Email