maatwerk voor bedrijven

Maatwerk voor bedrijven

Vergroot de duurzaamheidsslagkracht van uw organisatie

Er is een transitie nodig naar een verduurzaming van onze economie. Er is veel animo van getalenteerde professionals terwijl de banen niet altijd vindbaar zijn en doorspecialisatie vragen. Sustainable Talent draagt bij door aan de ene kant professionals in duurzaamheid te laten groeien in hun rol en aan de andere kant organisaties te verbinden met professionals in duurzaamheid.

Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt en in die tijd veel kennis van MVO ontwikkelingen opgebouwd alsmede een groot netwerk. Dit stelt ons in staat om de juiste talenten aan uw organisatie te binden, met uw organisatie op executive niveau te sparren en uw organisatie te adviseren op HR gebied. Uiteraard zijn andere maatwerktrajecten zoals Incompany trainingen ook mogelijk. Meer weten? Bekijk de verschillende diensten of neem contact met ons op.

Onze diensten

Werving & Selectie

Recruitment 3.0

Op de duurzame arbeidsmarkt is op dit moment een groter aanbod van professionals dan van vacatures. Hierdoor solliciteren veel professionals op iedere vacature die ze zien, hetgeen veel ruis veroorzaakt bij de zoekende organisatie. Hierdoor gaan organisaties vacatures nóg minder uitzetten en een schil van experts om zich heen bouwen die pro-actief talenten naar voren kunnen schuiven. Dit is een belangrijk onderdeel van Recruitment 3.0. Sustainable Talent sluit hierbij aan door het aanbieden van Retained Search.

Meer informatie

Loopbaanbegeleiding & Talentontwikkeling

Vergroot de duurzaamheidsslagkracht van uw organisatie

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid gaan snel en als organisatie of bedrijf bent u dan ook constant in beweging. Ook veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. Ook op HR gebied zult u hier op in moeten spelen. Hoe haalt u het beste uit uw medewerkers, hoe behoudt u talenten binnen uw organisatie en hoe kunt u tijdens een reorganisatie uw medewerkers de juiste begeleiding geven? Sustainable Talent helpt u hier graag bij!

Meer informatie

Medewerkersbetrokkenheid

Betrekken van sleutelpersonen om duurzaamheid te versterken

Duurzaamheid of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een veranderingsstrategie. Om effectief te kunnen zijn, is het zaak dat MVO écht in het DNA komt van uw medewerkers. Sustainable Talent helpt u hierbij door o.a. te zorgen dat uw medewerkers de juiste kennis krijgen én hen te leren hoe zij deze kennis kunnen toepassen in hun functie, waardoor er daadwerkelijk een gedragsverandering plaatsvindt.

Meer informatie

Sustainable MBA in 1 Day - op maat

De MVO kennis van uw medewerkers weer up to date

Bent u als organisatie op zoek naar best practices op het gebied van duurzaamheid? De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan ontzettend snel en het is bijna onmogelijk om dit allemaal bij te houden. Sustainable Talent biedt daarom speciaal voor organisaties de Sustainable MBA in 1 Day aan, op maat gemaakt voor uw sector en organisatie! In slechts 1 dag brengen wij de MVO kennis van uw medewerkers weer up to date brengen én oefenen zij hoe zij de opgedane kennis kunnen toepassen in hun eigen werk en organisatie.

Meer informatie

Inspiratiedag Duurzaamheid

Op basis van overzicht over leiderschapsvraagstukken bij bedrijven en organisaties, organiseert directeur Annick Schmeddes regelmatig inspiratiedagen, met (inter)nationale sprekers. Zo is Sustainable Talent reeds betrokken als programma manager bij Springtij op het gebied van Duurzaam Leiderschap. Als uw organisatie voor het management team, raad van bestuur of raad van commissarissen een inspiratiedag wilt organiseren, neemt u dan contact op met info@sustainabletalent.nl.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email