Loopbaanbegeleiding & Talentontwikkeling

Loopbaanbegeleiding & Talentontwikkeling

Vergroot de duurzaamheidsslagkracht van uw organisatie

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid gaan snel en als organisatie of bedrijf bent u dan ook constant in beweging. Ook veel professionals worden alsmaar kritischer als het gaat om de prestaties van organisaties op het gebied van people en planet. Ook op HR gebied zult u hier op in moeten spelen. U wilt talenten binnen uw organisatie behouden maar hoe bindt u deze talenten aan uw organisatie? Hoe zorgt u dat zij kunnen doorgroeien? Of wellicht veranderen door een reorganisatie functies van medewerkers of moet u zelfs bezuinigen op personeel. Sustainable Talent heeft de kennis, ervaring en het netwerk om u te adviseren en te begeleiden op dit gebied.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Sustainable Talent biedt verschillende diensten aan op het gebied van loopbaanbegeleiding en levert altijd maatwerk. Enkele voorbeelden zijn:

 

Loopbaanbegeleiding medewerkers
Sustainable Talent begeleidt medewerkers in hun loopbaan, hier zijn verschillende (incompany)trajecten voor mogelijk.

 

Talentontwikkeling
CSR Talent Development is een intensief en versterkend programma speciaal gericht op professionals die al werkzaam zijn in duurzaamheid. Door verschillende aanleidingen (promotie, of juist wellicht minder mogelijkheden) wil de professional zijn rol in duurzaamheid behouden en vergroten en wil aan zijn/haar career development werken met een specialist die kennis van zaken heeft.

 

Intervisie
Voor MVO professionals die willen groeien in hun vak biedt Sustainable Talent intervisiesessies aan. Door te sparren met collega’s uit de sector, brengen medewerkers elkaar op nieuwe ideeën, krijgen nieuwe inspiratie, doorbreken hun eigen gedachtencirkel en kunnen effectiever zijn. 

 

Outplacement
Het outplacementtraject dat wij aanbieden bestaat uit 4 stappen:

  1. Persoonlijke analyse: o.a talenten, valkuilen, drijfveren, ambities, ervaringen en effectiviteit.
  2. Arbeidsmarktanalyse: in kaart brengen van passende organisaties en functies.
  3. Marktbenadering: jezelf doelgericht presenteren via verschillende media en netwerken
  4. Vinden van een passende functie: meekijken vacatures, meelezen brieven en gezamenlijk voorbereiden (netwerk)gesprekken.

Waarom Sustainable Talent?

Sustainable Talent is dé partner voor Loopbaanbegeleiding & Talentontwikkeling op het gebied van duurzaamheid:

 

  • Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt.
  • We hebben in recente jaren meer dan 1000 professionals gecoacht en begeleid in carrière groei.
  • Door onze inhoudelijke kennis omtrent MVO ontwikkelingen zijn we in staat om op strategisch niveau met u mee te denken.
  • Door ons grote netwerk zijn we in staat de juiste match te maken tussen talentvolle professionals en hoe zij maatschappelijke meerwaarde kunnen creëren voor organisaties en bedrijven.

Kortom, wij helpen u graag om vanuit onze expertise de duurzaamheidsslagkracht van uw organisatie te vergroten!

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Annick Schmeddes voor een gratis kennismaking via 030 - 888 20 50 of info@sustainabletalent.nl. Wij nemen binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u op.

Recente opdrachtgevers

Print Friendly, PDF & Email