Sustainable MBA in 1 Day – op maat

Sustainable MBA in 1 Day – op maat

De MVO kennis van uw medewerkers weer up to date

Bent u als organisatie op zoek naar best practices op het gebied van duurzaamheid? De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan ontzettend snel en het is bijna onmogelijk om dit allemaal bij te houden. Sustainable Talent biedt daarom speciaal voor organisaties de Sustainable MBA in 1 Day aan, op maat gemaakt voor uw sector en organisatie! In slechts 1 dag brengen wij de MVO kennis van uw medewerkers weer up to date brengen én oefenen zij hoe zij de opgedane kennis kunnen toepassen in hun eigen werk en organisatie.

 

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op!

Programma

Sustainable MBA in 1 Day is een vakinhoudelijke module waarin we de elementaire én nieuwe theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid bespreken. We stemmen de inhoud af op uw sector en organisatie. De dag wordt geleid door Annick Schmeddes, samen met 1 of meerdere externe sprekers. Er is ruimte en een werkboek om de opgedane kennis toe te passen in de huidige functies van de medewerkers.

Wat levert het uw organisatie op?

In slechts één dag:

  • Heeft de vakinhoudelijke MVO kennis van uw medewerkers een enorme boost gekregen.
  • Zijn uw medewerkers weer up to date over de laatste ontwikkelingen binnen de duurzame sector.
  • Hebben uw medewerkers inzicht gekregen in hoe zij deze theorieën kunnen toepassen in hun huidige werk.
  • Hebben uw medewerkers inspiratie opgedaan op het gebied van duurzaamheid.

Meer weten?

Wilt u de MVO kennis van uw medewerkers een enorme boost geven? Neem dan vrijblijvend contact op met Annick Schmeddes via 030 - 888 20 50 of info@sustainabletalent.nl. Wij nemen binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u op.

Recente opdrachtgevers

Print Friendly, PDF & Email