Workshop Sustainable Talent

Workshop Sustainable Talent

Inspirerende workshops voor organisaties en bedrijven

Sustainable Talent verzorgd inspirerende workshops voor organisaties en bedrijven. Hierbij kan je denken aan workshops voor starters en universiteiten, maar ook voor ondernemers en brancheverenigingen om ondernemers aan het denken te zetten. Ook verzorgen we workshops bij duurzame evenementen leiderschapscongressen.

 

Interesse? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. We nemen z.s.m. contact met je op.

Aanvraag workshop

Heb je interesse in een workshop van Sustainable Talent? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in waarin je vermeld:

  • Organisatie
  • Datum
  • Tijdstip
  • Lokatie
  • Aantal mensen
  • Omschrijf het publiek
  • Gewenste taal (Nederlands of Engels)
  • Beschikbaar budget
  • Geef aan wat het beoogde resultaat van de workshop is
  • Geef jouw wensen omtrent de inhoud van de workshop aan
Reacties van deelnemers


Erica Zwaan,
Walk & Talk Women

“Sustainable Talent helpt je inzicht te krijgen in je waarden en vaardigheden, helpt focus aanbrengen en tips en tools om je goed te kunnen presenteren op een manier die dicht bij jezelf blijft, terwijl je je weet te verplaatsen in een potentiële werkgever. Ook biedt het een netwerk, klankbord en begeleiding (zowel van coach als groep) die niet ophoudt bij de einddatum van de cursus.”
2017-03-02T13:21:34+00:00
Erica Zwaan, Walk & Talk Women “Sustainable Talent helpt je inzicht te krijgen in je waarden en vaardigheden, helpt focus aanbrengen en tips en tools om je goed te kunnen presenteren op een manier die dicht bij jezelf blijft, terwijl je je weet te verplaatsen in een potentiële werkgever. Ook biedt het een netwerk, klankbord en begeleiding (zowel van coach als groep) die niet ophoudt bij de einddatum van de cursus.”


Hanneke van Biegstraaten,

Touche Tout
"Annick, je bent een vakvrouw met een enorm veel kennis van en netwerk in duurzaamheid/MVO. Je weet veel van organisaties en fase waarin ze verkeren. Je kent de actualiteiten of weet ze snel te achterhalen. Je bent ambitieus gedreven, reageert adequaat en bent in staat snel te schakelen. Waar ik vragen heb of twijfel ben je direct te bereiken en beschikbaar om met me mee te denken, spiegelen, je netwerk in te zetten of zaken te achterhalen. Je zet een uniek programma neer waar behoefte aan is voor meer vervulling als werknemer in organisaties die werken aan een betere wereld."
2017-03-22T11:18:22+00:00
Hanneke van Biegstraaten, Touche Tout "Annick, je bent een vakvrouw met een enorm veel kennis van en netwerk in duurzaamheid/MVO. Je weet veel van organisaties en fase waarin ze verkeren. Je kent de actualiteiten of weet ze snel te achterhalen. Je bent ambitieus gedreven, reageert adequaat en bent in staat snel te schakelen. Waar ik vragen heb of twijfel ben je direct te bereiken en beschikbaar om met me mee te denken, spiegelen, je netwerk in te zetten of zaken te achterhalen. Je zet een uniek programma neer waar behoefte aan is voor meer vervulling als werknemer in organisaties die werken aan een betere wereld."


Muriel Stokhuyzen,

HR Advisor War Child
"Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"
2017-03-22T11:21:23+00:00
Muriel Stokhuyzen, HR Advisor War Child "Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"


Agnes Otten,

Coördinator Duurzaamheid
Fontys Hogescholen

"Je wordt meegenomen in de juiste energiestroom voor het zoeken naar werk. Mede door het enthousiasme en de MVO kennis van Annick is het inspirerend om je eigen carrièreperspectief in Duurzaamheid te (her)ontdekken. Het voelde alsof ik een nieuwe duurzame snelweg op rijdt die betrouwbaar en overzichtelijk is, en een prachtig uitzicht geeft. Vanuit deze MVO weg zie ik allerlei zijwegen die naar nieuwe banen leiden."
2017-03-22T12:25:20+00:00
Agnes Otten, Coördinator Duurzaamheid Fontys Hogescholen "Je wordt meegenomen in de juiste energiestroom voor het zoeken naar werk. Mede door het enthousiasme en de MVO kennis van Annick is het inspirerend om je eigen carrièreperspectief in Duurzaamheid te (her)ontdekken. Het voelde alsof ik een nieuwe duurzame snelweg op rijdt die betrouwbaar en overzichtelijk is, en een prachtig uitzicht geeft. Vanuit deze MVO weg zie ik allerlei zijwegen die naar nieuwe banen leiden."


Gerlinde Goudswaard

Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.
2018-09-30T18:20:34+00:00
Gerlinde Goudswaard Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.
Print Friendly, PDF & Email