Nieuws

Nieuws

Nieuws
Susanne de Klerk

Impactvol ondernemen in de praktijk

Samen met  (Sustainable MBA in One Day compagnon) Paul van Ruiten (redactie) en co-auteurs Elise Vonk, Hanneke Oude Elberink-Schieving, Ton Bastein, Anouk Brack en Jan Selen schreef Annick Schmeddes mee aan het boek Impactvol Ondernemen in de Praktijk.

Lees verder »
Nieuws
Beheerder

Duurzame kalender 2023

Duurzame kalender 2023 Blijf op de hoogte van alle duurzame events, belangrijke data en groene weetjes van 2023.  Download de duurzame kalender 2023  hier Hang deze kalender op je prikbord of koelkast!

Lees verder »
Nieuws
Beheerder

Duurzaam talent is broodnodig, in alle sectoren – met Annick Schmeddes

Duurzaam talent is broodnodig, in alle sectoren. Luister de podcast met Annick Schmeddes hier.  Annick Schmeddes, oprichter van Sustainable Talent voor carrière coaching, advies en werving en selectie in ”de duurzame sector”. Zij heeft het aantal mensen dat op zoek is naar zinvoller werk in de afgelopen jaren structureel zien groeien. Het aanbod van dergelijke banen groeide eveneens maar een goede match vraagt meer dan een volle database. ESG spreekt met Annick over haar drijfveren en die van haar ‘matches’ en wat zij werkgever en werknemer in deze zou adviseren. Luister hier via Spotify Luister hier via Apple Podcasts

Lees verder »
Nieuws
Annick Schmeddes

Sustainable Talent at Work | Niels van Geenhuizen nieuwe Manager Duurzaamheid bij Total Care B.V.

Niels van Geenhuizen is op 13 februari 2023 benoemd tot Manager Duurzaamheid bij Total Care B.V. Deze nieuwe functie sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsambities van CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (particuliere schoonmaak- en gemaksdiensten), de drie bedrijven die onder Total Care B.V. vallen. De bedrijven willen bijdragen aan een schonere en gelukkigere toekomst. Duurzaamheid is daarbij van het grootste belang. 

Lees verder »