Over ons

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadviesbureau van Nederland

Sustainable Talent gelooft in de kracht van talenten. Onze missie is om deze talenten op de juiste plek te krijgen en daarmee de transitie naar duurzaamheid te versnellen. We doen dit door professionals te leren hoe ze zich beter kunnen positioneren én profileren binnen de duurzame arbeidsmarkt door middel van trainingen en coaching. Ook verzorgt Sustainable Talent de werving & selectie voor een aantal duurzame organisaties. 

Onze diensten

Loopbaanbegeleiding voor MVO professionals
Bij Sustainable Talent staat de professional centraal. Door onze persoonlijke benadering en intensieve begeleiding kunnen we garanderen dat je daadwerkelijk een enorme stap zet in jouw duurzame carrière. Dit kan zijn in de vorm van meer maatschappelijke impact binnen je huidige baan, een betere profilering van jezelf als duurzame professional mét een duurzame businesscase, of in het vinden van een nieuwe baan. Interesse? Bekijk onze diensten voor loopbaanbegeleiding of volg een Introductieworkshop!

Recruitmentpartner voor duurzame werkgevers
Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt en in die tijd veel kennis van MVO ontwikkelingen opgebouwd alsmede een groot netwerk. Dit stelt ons in staat om de juiste talenten aan uw organisatie te binden, met uw organisatie op executive niveau te sparren en uw organisatie te adviseren op HR gebied. Uiteraard zijn andere maatwerktrajecten zoals Incompany trainingen ook mogelijk. Meer weten? Bekijk de verschillende diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Reviews

Tim de Broekert

Annick really helped me in finding a job in the CSR working field. We had one session where we discussed my ambitions in sustainability and my profile. A few months later, she introduced me to an organisation with a vacancy where I would fit and I got the job! Annick has a high value network for professionals in sustainability.

Marleen Kuyt

Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in hoe ik meer focus kan aanbrengen in de rol die ik wil vervullen op het gebied van duurzaamheid en de vervolgstappen die ik hierin kan nemen. Geïnspireerd en met nieuwe zin ben ik aan het einde van de dag naar huis gegaan.

Maaike Snijder

Een goed advies van Sustainable Talent was om te kijken of je binnen de eigen organisatie een stap kan maken richting duurzaamheid. Ik heb dat besproken en krijg daar nu support voor!

Partner, moderator, spreker

Helen Kranstauber

Sustainable Talent heeft mij geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met de enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geven ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Sustainability Policy and Dialogue

Johan Verburg

Intervisie geeft een goede omgeving waarin je beter naar jezelf kunt kijken zonder je zorgen te maken over wat andere dagelijkse collega’s van je vinden.

Linda Mans

De trainers van Sustainable Talent zijn prettige en stimulerende mensen die mij helpen beter na te denken over wat ik wil (en niet wil) qua carrièreperspectief in duurzaamheid. En mij van daaruit gerichter kunnen helpen/adviseren.

Communicatiemanager

Lycia Bakker

Het is een fijne beschermde omgeving, waarin je zelf actief kunt bijdragen maar je ook veel mee krijgt.

Waarom?

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadvies bureau van Nederland, zowel voor MVO professionals als duurzame werkgevers:

  • Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt.
  • We hebben in recente jaren meer dan 1000 professionals gecoacht en begeleid in carrière groei.
  • Door onze vakinhoudelijke kennis omtrent MVO ontwikkelingen en de duurzame arbeidsmarkt zijn we in staat om op strategisch niveau mee te denken.
  • Door ons grote netwerk in de duurzame sector zijn we in staat de juiste match te maken tussen talentvolle MVO professionals en bedrijven die hun duurzaamheidsslagkracht willen vergroten. 
  • Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid garanderen wij het beste resultaat!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!