Over ons

Over ons

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadviesbureau van Nederland

Sustainable Talent gelooft in de kracht van talenten. Onze missie is om deze talenten op de juiste plek te krijgen en daarmee de transitie naar duurzaamheid te versnellen. We doen dit door professionals te leren hoe ze zich beter kunnen positioneren én profileren binnen de duurzame arbeidsmarkt door middel van trainingen en coaching. Ook verzorgt Sustainable Talent de werving & selectie voor een aantal duurzame organisaties. Meer weten?

Onze diensten

Loopbaanbegeleiding voor MVO professionals
Bij Sustainable Talent staat de professional centraal. Door onze persoonlijke benadering en intensieve begeleiding kunnen we garanderen dat je daadwerkelijk een enorme stap zet in jouw duurzame carrière. Dit kan zijn in de vorm van meer maatschappelijke impact binnen je huidige baan, een betere profilering van jezelf als duurzame professional mét een duurzame businesscase, of in het vinden van een nieuwe baan. Interesse? Bekijk onze diensten voor loopbaanbegeleiding of volg een Introductieworkshop!

Recruitmentpartner voor duurzame werkgevers
Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt en in die tijd veel kennis van MVO ontwikkelingen opgebouwd alsmede een groot netwerk. Dit stelt ons in staat om de juiste talenten aan uw organisatie te binden, met uw organisatie op executive niveau te sparren en uw organisatie te adviseren op HR gebied. Uiteraard zijn andere maatwerktrajecten zoals Incompany trainingen ook mogelijk. Meer weten? Bekijk de verschillende diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Sustainable Talent?

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadvies bureau van Nederland, zowel voor MVO professionals als duurzame werkgevers:

  • Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt.
  • We hebben in recente jaren meer dan 1000 professionals gecoacht en begeleid in carrière groei.
  • Door onze vakinhoudelijke kennis omtrent MVO ontwikkelingen en de duurzame arbeidsmarkt zijn we in staat om op strategisch niveau mee te denken.
  • Door ons grote netwerk in de duurzame sector zijn we in staat de juiste match te maken tussen talentvolle MVO professionals en bedrijven die hun duurzaamheidsslagkracht willen vergroten. 
  • Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid garanderen wij het beste resultaat!

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Nanda Slikkerveer

Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!

Partner, moderator, spreker / Food Cabinet

Helen Kranstauber

Sustainable Talent heeft mij geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met de enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geven ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Marjolijn Vendrig

Sustainable Talents Koers en Kompasdag heeft me gestimuleerd om echt aan de slag te gaan om een baan in de duurzame sector te vinden. Het heeft richting gegeven aan mijn zoektocht en mij gedwongen om uit te spreken voor wat soort organisatie ik wil werken en wat ik meebreng aan ervaring/skills en competenties.

Duurzaamheid Manager / Heineken

Esther Kruiper

Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!

Ondernemer / &Groei

Tanja Vos

Your Future Proof Career heeft mij meer duidelijkheid gebracht over de grote duurzame wereld en waar ik mijzelf daarin zie. Welke organisaties en bedrijven me aanspreken. En welke ook absoluut niet. Mede dankzij de persoonlijke coaching in het traject heb ik deze stap naar het ondernemerschap durven te zetten.

projectmanager sustainable scale-up

Jasper

Sustainable Talent coach Yvette kan goed snel doordringen tot de kern van het probleem. Mijn vraagstelling was in het begin wat vaag, ook voor mezelf, maar Yvette wist daar snel de kern uit te halen. Via verschillende oefeningen heeft ze me mezelf in slechts een paar sessies echt beter laten leren kennen. Hiermee heb ik nu meer regie in zowel m’n werk als daarbuiten.

Deze website ondergaat een restyling

Het kan zijn dat sommige pagina's niet werken zoals je gewend bent.