FAQ

1 Ik wil graag kennismaken, hoe kan ik een afspraak maken?
Sustainable Talent krijgt veel aanvragen voor kennismakingsgesprekken. Om aan de behoefte te voldoen hebben we een aantal diensten waarin je alvast kan kennismaken met ons.

  • Eens in de zes weken bieden we een gratis webinar aan, waarin we de meest gestelde vragen in een zoektocht naar een baan in duurzaamheid behandelen. Je kunt je aanmelden via de website.
  • Ook kun je een vrijblijvend telefonisch gesprek van 15 minuten inplannen via de website. We horen dan graag waar je naar op zoek bent.
  • Ben je gericht op zoek naar een training of coaching? We hebben een keuzehulp ontwikkeld om je te helpen de juiste training te kiezen.

2 Voor wie is Sustainable Talent precies?
Sustainable Talent is voor iedereen die de transitie wilt maken naar een (nieuwe) baan in duurzaamheid of op zoek is naar een Sustainable Talent voor haar organisatie. Wij richten ons zowel op starters als op professionals met ervaring maar met een zoektocht naar duurzame impact in hun werk.. Ook duurzame professionals kunnen wij, met onze uitgebreide en diepgaande kennis en netwerk, helpen met een volgende stap en groei.

3 Zijn jullie een recruitment bureau?
In de kern is Sustainable Talent een adviesbureau, waarbij je terecht kunt met vragen rondom je zoektocht naar een baan in duurzaamheid. Omdat we dat al meer dan 7 jaar zijn, kunnen wij voor (ver)duurzame(nde) werkgevers een goede recruitment partner zijn, aangezien wij een groot netwerk hebben van professionals die hun motivatie in lijn hebben gebracht met hun kennis en kunde. Bovendien weten wij wie er om zich heen aan het kijken is. Gemiddeld vervullen wij jaarlijks zo’n 10 vacatures.

4 Wat kan Sustainable Talent nog meer betekenen voor werkgevers?
We gaan graag in gesprek over het betrekken, ontwikkelen en behouden van Sustainable Talents in jouw organisatie. Wij vinden het interessant om een partnerschap aan te gaan met werkgevers en onze talent community in te zetten voor deze partners.

5 Wat doet Sustainable Talent aan het ontwikkelen van onze professionals?
Het team van Sustainable Talent biedt zowel leiderschapstrainingen aan, als de kennisdag Duurzaamheid in één dag, als intervisie trajecten. Wij dragen graag bij aan professionele groei van jullie werknemers.

6 Is een eventuele coachingsessie mogelijk om advies te krijgen over hoe ik mij het best op internationale functies kan richten?
Ja, in onze trainingen kunnen wij hier op ingaan.

7 I don’t speak Dutch, can you help me?
Unfortunately we don’t have an English site, because our focus is on the Dutch job market, where, for 90% of the jobs, (basic) Dutch is a requirement. We are able to offer you an introductory session that can help you on your way. We advise a private Strategic Session. These can be done in English. If you’re interested, you can order it on the website: Strategische sessie

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar MVO vacatures?

Meld je dan aan voor onze LinkedIn groep of volg ons op Facebook en Instagram. Daar plaatsen we alle vacatures die we zien. Regelmatig is Sustainable Talent ook zelf recruiter. De vacatures waar wij voor werven vind je op onze duurzame vacaturepagina.