Kennismaken?

Kennismaken?

Bekijk de mogelijkheden of vul de keuzehulp in!

Sustainable Talent krijgt veel aanvragen van Sustainable Talents voor kennismakingsgesprekken. Helaas kunnen we niet met iedereen een afzonderlijk kennismakingsgesprek voeren. Om aan de behoefte tegemoet te komen, hebben we een aantal diensten waarin je kan wel alvast kan kennismaken met Sustainable Talent. Ook hebben we een keuzehulp ontwikkeld zodat je makkelijker kan zien welke training het meest geschikt is voor jou.

Kennismaking voor Sustainable Talents

Gratis Introductiewebinar

Regelmatig geven we live introductiewebinars waar we je van harte voor uitnodigen. Het webinar is gratis en vrijblijvend en is een hele goede manier om kennis te maken met Sustainable Talent. We gaan meteen aan de slag met de mogelijkheden voor jouw carrière(groei) en met netwerken!

Lees meer >>

 

Snel advies op maat

Wil jij een carrièreswitch maken of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière in duurzaamheid? Maar weet je niet precies hoe zo’n volgende stap er uit zou moeten zien en wat de mogelijkheden zijn? In een Strategische Sessie van 45 minuten ontvang je direct feedback op maat Lees meer >>

 

Keuzehulp trainingen

Ben jij al een stapje verder en gericht op zoek naar een training of coaching? We hebben een keuzehulp ontwikkeld om je te helpen de juiste training te kiezen. Vul de stappen hieronder in:

 

Stap 1: Weet jij al wat je zoekt binnen jouw carrière in duurzaamheid?

 

Stap 2: Weet jij met welke kwaliteit of talent jij een bepaalde rol wilt spelen?

 

Stap 3: Komt jouw talent nu ook aan bod in jouw huidige werk?

 

Stap 4: Komt jouw missie aan bod bij jouw organisatie?

 

Stap 5: Is het jou duidelijk hoe jij de organisatie helpt in duurzaamheid?

  • Ja, voor de volle 100% > Mail ons op info@sustainabletalent.nl met je vraag om te kijken waar we je verder mee kunnen helpen.
  • Dit is me niet altijd duidelijk > Dan raden we je de module Match met de Markt aan
  • Nee, het is me niet duidelijk hoe ik duurzame organisaties kan versterken > Dan raden we je de module Match met de Markt aan

 

Heb je na het doorlopen van de keuzehulp nog vragen? Stuur ons dan een mail met jouw antwoorden op bovenstaanden vragen op info@sustainabletalent.nl

Op zoek naar een recruitmentpartner?

Is jouw organisatie of bedrijf op zoek naar een recruitmentpartner? Sustainable Talent verzorgt voor meerdere organisaties in duurzaamheid de werving & selectie. Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Op zoek naar MVO vacatures?

Meld je dan aan voor onze LinkedIn groep of volg ons op Facebook. Daar plaatsen we alle vacatures die we zien. Regelmatig is Sustainable Talent ook zelf recruiter. De vacatures waar wij voor werven vind je op onze duurzame vacaturepagina.

 

   

Ontvang gratis Tips & Tricks!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de Sustainable Talent nieuwsbrief en ontvang elke maand tips & tricks, de laatste trends en kortingen automatisch in je mailbox!

 

Print Friendly, PDF & Email