Reacties van deelnemers

Reacties van deelnemers

Lees hier wat deze Sustainable Talents vonden van onze trainingen!

Strategische SessieStefan Roolvink
De sessie met Annick heeft me ontzettend geholpen bij het vinden van een duurzame baan. Door haar vragen en adviezen weet ik nu goed hoe ik mijn ambitie en vaardigheden het beste kan presenteren, zowel op papier als tijdens een gesprek. Haar kennis en netwerk zijn een meerwaarde voor iedereen die werk zoekt op het gebied van duurzaamheid!
2017-11-21T15:52:36+00:00
Stefan Roolvink De sessie met Annick heeft me ontzettend geholpen bij het vinden van een duurzame baan. Door haar vragen en adviezen weet ik nu goed hoe ik mijn ambitie en vaardigheden het beste kan presenteren, zowel op papier als tijdens een gesprek. Haar kennis en netwerk zijn een meerwaarde voor iedereen die werk zoekt op het gebied van duurzaamheid!

Personal Branding


Rhesa Baar,

Solutions Architect ASML
“Door het programma leer je jezelf veel beter kennen. Vaak weet je diep van binnen wel hoe het zit maar weet je nog niet hoe je dat naar buiten kunt krijgen. Sustainable talent helpt je om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken waardoor je uit eindelijk de dingen gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.”
2017-04-04T07:56:44+00:00
Rhesa Baar, Solutions Architect ASML “Door het programma leer je jezelf veel beter kennen. Vaak weet je diep van binnen wel hoe het zit maar weet je nog niet hoe je dat naar buiten kunt krijgen. Sustainable talent helpt je om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken waardoor je uit eindelijk de dingen gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.”

Intervisie MVO Professionals


Esther Kruiper,

Duurzaamheid Manager Heineken
"Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!"
2017-03-22T10:19:38+00:00
Esther Kruiper, Duurzaamheid Manager Heineken "Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!"Karen van den Einden
Groene 11
In de intervisie is het fijn dat je met andere professionals dan je collega's spart. Onderling worden er doormiddel van leuke intervisie methoden goede vragen gesteld. Met de frisse input die ik kreeg, kon ik direct aan de slag.
2018-10-18T10:05:15+00:00
Karen van den Einden Groene 11 In de intervisie is het fijn dat je met andere professionals dan je collega's spart. Onderling worden er doormiddel van leuke intervisie methoden goede vragen gesteld. Met de frisse input die ik kreeg, kon ik direct aan de slag.

Koers en Kompas


Tessa van Soest,
Corporate Responsibility Manager EY
"Sustainable Talent heeft mij geholpen focus aan te brengen in bedrijven en organisaties, en in het maken van keuzes over wat écht bij me past en waarom. Bovendien heeft Sustainable Talent een zeer uitgebreid netwerk waardoor ik via hen mijn expertise en beschikbaarheid gericht kon ‘pitchen’ bij bepaalde organisaties. Zo kreeg ik ook een directe link naar een vacature waardoor ik uiteindelijk kon kiezen tussen twee banen.”
2017-03-22T12:06:58+00:00
Tessa van Soest, Corporate Responsibility Manager EY "Sustainable Talent heeft mij geholpen focus aan te brengen in bedrijven en organisaties, en in het maken van keuzes over wat écht bij me past en waarom. Bovendien heeft Sustainable Talent een zeer uitgebreid netwerk waardoor ik via hen mijn expertise en beschikbaarheid gericht kon ‘pitchen’ bij bepaalde organisaties. Zo kreeg ik ook een directe link naar een vacature waardoor ik uiteindelijk kon kiezen tussen twee banen.”

Netwerken in Duurzaamheid


Sven Drillenburg Lelijveld,

Market Development Manager UTZ
"Annick has an extensive network and shares this with others, because she believes sharing creates a more sustainable world. She matched me with the job that I was looking for."
2017-03-22T10:05:57+00:00
Sven Drillenburg Lelijveld, Market Development Manager UTZ "Annick has an extensive network and shares this with others, because she believes sharing creates a more sustainable world. She matched me with the job that I was looking for."

VIP Individueel Programma


Niels Hazekamp,
Both ENDS
“Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!"
2017-03-02T13:22:28+00:00
Niels Hazekamp, Both ENDS “Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!"

Match met de Markt


Kim van Gameren,
Strategisch communicatie- en organisatieadviseur
"Wie in zijn zoektocht naar een MVO-baan nog zoekende is naar scherpte in zijn propositie is bij Annick aan het goede adres. Door haar ervaring en netwerk weet ze wat er speelt op MVO-vlak en door het stellen van de juiste vragen zet ze je aan het denken. Vooral het praktische deel van de workshop vond ik heel bruikbaar. Aan het eind van de dag was mijn verhaal niet alleen concreter maar had ik ook een paar concrete tools waarmee ik carrièrekansen nu op een andere manier bekijk."
2017-05-10T12:39:10+00:00
Kim van Gameren, Strategisch communicatie- en organisatieadviseur "Wie in zijn zoektocht naar een MVO-baan nog zoekende is naar scherpte in zijn propositie is bij Annick aan het goede adres. Door haar ervaring en netwerk weet ze wat er speelt op MVO-vlak en door het stellen van de juiste vragen zet ze je aan het denken. Vooral het praktische deel van de workshop vond ik heel bruikbaar. Aan het eind van de dag was mijn verhaal niet alleen concreter maar had ik ook een paar concrete tools waarmee ik carrièrekansen nu op een andere manier bekijk."

Your Future Proof Career


Muriel Stokhuyzen,

HR Advisor War Child
"Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"
2017-03-22T11:21:23+00:00
Muriel Stokhuyzen, HR Advisor War Child "Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"


Gerlinde Goudswaard

Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.
2018-09-30T18:20:34+00:00
Gerlinde Goudswaard Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.

Rittenkaart Loopbaanbegeleiding


Marlou Pijnappel-Clark,

Senior Advisor Raedelijn
"Annick heeft een scherpe blik en stelt je vragen waardoor je echt weer een stapje verder komt op het carrierepad. Daarnaast is ze een enthousiaste sparring partner, heeft inhoudelijke kennis en beschikt over een groot netwerk. Een leuk mens om mee samen te werken!"
2017-03-22T11:31:30+00:00
Marlou Pijnappel-Clark, Senior Advisor Raedelijn "Annick heeft een scherpe blik en stelt je vragen waardoor je echt weer een stapje verder komt op het carrierepad. Daarnaast is ze een enthousiaste sparring partner, heeft inhoudelijke kennis en beschikt over een groot netwerk. Een leuk mens om mee samen te werken!"
Print Friendly, PDF & Email