Reacties van deelnemers

Reacties van deelnemers

Lees hier wat deze Sustainable Talents vonden van onze trainingen!

Strategische SessieStefan Roolvink
De sessie met Annick heeft me ontzettend geholpen bij het vinden van een duurzame baan. Door haar vragen en adviezen weet ik nu goed hoe ik mijn ambitie en vaardigheden het beste kan presenteren, zowel op papier als tijdens een gesprek. Haar kennis en netwerk zijn een meerwaarde voor iedereen die werk zoekt op het gebied van duurzaamheid!
2017-11-21T15:52:36+00:00
Stefan Roolvink De sessie met Annick heeft me ontzettend geholpen bij het vinden van een duurzame baan. Door haar vragen en adviezen weet ik nu goed hoe ik mijn ambitie en vaardigheden het beste kan presenteren, zowel op papier als tijdens een gesprek. Haar kennis en netwerk zijn een meerwaarde voor iedereen die werk zoekt op het gebied van duurzaamheid!Partnerships director bij innovatieve start-up

Ik heb zeker veel gehad aan het advies over mijn CV. Ik ben daardoor gerichter in gesprek gegaan bij scale-ups en heb mijn bereikte resultaten beter kunnen overbrengen. Dit heeft geleid tot 3 banen waar ik uit kon kiezen. In mijn nieuwe job ga ik mij richten op het verder bouwen van een nieuwe organisatie die duurzame innovaties in vastgoed test en implementeert. Een geweldig resultaat.
2019-01-28T14:43:39+00:00
Partnerships director bij innovatieve start-up Ik heb zeker veel gehad aan het advies over mijn CV. Ik ben daardoor gerichter in gesprek gegaan bij scale-ups en heb mijn bereikte resultaten beter kunnen overbrengen. Dit heeft geleid tot 3 banen waar ik uit kon kiezen. In mijn nieuwe job ga ik mij richten op het verder bouwen van een nieuwe organisatie die duurzame innovaties in vastgoed test en implementeert. Een geweldig resultaat.

Personal Branding


Rhesa Baar,

Solutions Architect ASML
“Door het programma leer je jezelf veel beter kennen. Vaak weet je diep van binnen wel hoe het zit maar weet je nog niet hoe je dat naar buiten kunt krijgen. Sustainable talent helpt je om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken waardoor je uit eindelijk de dingen gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.”
2017-04-04T07:56:44+00:00
Rhesa Baar, Solutions Architect ASML “Door het programma leer je jezelf veel beter kennen. Vaak weet je diep van binnen wel hoe het zit maar weet je nog niet hoe je dat naar buiten kunt krijgen. Sustainable talent helpt je om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken waardoor je uit eindelijk de dingen gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.”

Intervisie MVO Professionals


Esther Kruiper,

Duurzaamheid Manager Heineken
"Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!"
2017-03-22T10:19:38+00:00
Esther Kruiper, Duurzaamheid Manager Heineken "Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!"Karen van den Einden
Groene 11
In de intervisie is het fijn dat je met andere professionals dan je collega's spart. Onderling worden er doormiddel van leuke intervisie methoden goede vragen gesteld. Met de frisse input die ik kreeg, kon ik direct aan de slag.
2018-10-18T10:05:15+00:00
Karen van den Einden Groene 11 In de intervisie is het fijn dat je met andere professionals dan je collega's spart. Onderling worden er doormiddel van leuke intervisie methoden goede vragen gesteld. Met de frisse input die ik kreeg, kon ik direct aan de slag.


Lycia Bakker,

Communicatiemanager bij Start Foundation
"Het is een fijne beschermde omgeving, waarin je zelf actief kunt bijdragen maar je ook veel mee krijgt"
2019-05-31T12:48:45+00:00
Lycia Bakker, Communicatiemanager bij Start Foundation "Het is een fijne beschermde omgeving, waarin je zelf actief kunt bijdragen maar je ook veel mee krijgt"


Johan Verburg,
Sustainability Policy and Dialogue at Rabobank

"Intervisie geeft een goede omgeving waarin je beter naar jezelf kunt kijken zonder je zorgen te maken over wat andere dagelijkse collega’s van je vinden"

2019-06-17T11:23:59+00:00
Johan Verburg, Sustainability Policy and Dialogue at Rabobank "Intervisie geeft een goede omgeving waarin je beter naar jezelf kunt kijken zonder je zorgen te maken over wat andere dagelijkse collega’s van je vinden"

Koers en Kompas

Netwerken in Duurzaamheid


Sven Drillenburg Lelijveld,

Market Development Manager UTZ
"Annick has an extensive network and shares this with others, because she believes sharing creates a more sustainable world. She matched me with the job that I was looking for."
2017-03-22T10:05:57+00:00
Sven Drillenburg Lelijveld, Market Development Manager UTZ "Annick has an extensive network and shares this with others, because she believes sharing creates a more sustainable world. She matched me with the job that I was looking for."

VIP Individueel Programma


Niels Hazekamp,
Both ENDS
“Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!"
2017-03-02T13:22:28+00:00
Niels Hazekamp, Both ENDS “Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!"

Match met de Markt

Your Future Proof Career


Muriel Stokhuyzen,

HR Advisor War Child
"Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"
2017-03-22T11:21:23+00:00
Muriel Stokhuyzen, HR Advisor War Child "Het grootste compliment kreeg ik tijdens een koffie-afspraak met mijn ex-HR-adviseur: “Muriel, ik zie dat je de afgelopen maanden echt gegroeid bent!” Zeker weten dankzij jouw programma! Belangrijkste wat ik anderen vertel is dat je niet alleen aan ‘simpel’ loopbaanadvies aan de basis doet maar dat je écht van toegevoegde waarde bent door: een directe koppeling te maken naar de arbeidsmarkt,  je extreem grote netwerk en je inhoudelijk up-to-date MVO kennis. En bovenal ben je een fijn mens, niet onbelangrijk!"


Gerlinde Goudswaard

Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.
2018-09-30T18:20:34+00:00
Gerlinde Goudswaard Annick heeft me geholpen aan het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Om uit te vinden waar ik graag een bijdrage aan wil leveren en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Maar ook wat ik graag doe en waar ik goed in ben. We zijn eerst helemaal de breedte gaan verkennen en dan uitvinden wat echt bij me past. Hierdoor ben ik beter in staat om tijdens het solliciteren te bedenken of ik wel bij dat bedrijf wil werken en welke vragen ik wil stellen om hier achter te komen.Nanda Slikkerveer
Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!
2019-01-24T08:56:05+00:00
Nanda Slikkerveer Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!

Rittenkaart Loopbaanbegeleiding


Marlou Pijnappel-Clark,

Senior Advisor Raedelijn
"Annick heeft een scherpe blik en stelt je vragen waardoor je echt weer een stapje verder komt op het carrierepad. Daarnaast is ze een enthousiaste sparring partner, heeft inhoudelijke kennis en beschikt over een groot netwerk. Een leuk mens om mee samen te werken!"
2017-03-22T11:31:30+00:00
Marlou Pijnappel-Clark, Senior Advisor Raedelijn "Annick heeft een scherpe blik en stelt je vragen waardoor je echt weer een stapje verder komt op het carrierepad. Daarnaast is ze een enthousiaste sparring partner, heeft inhoudelijke kennis en beschikt over een groot netwerk. Een leuk mens om mee samen te werken!"
Print Friendly, PDF & Email