Team & Partners

Team & Partners

Annick Schmeddes - Oprichtster & Eigenaar

Annick werkte ruim 13 jaar binnen de werving en selectie van duurzame professionals en heeft een enorm netwerk opgebouwd binnen de duurzame wereld. Ze richtte Jong OS op, werkte bij Duurzaamheid Werkt, SharePeople en ICCO, was bestuurslid van de CSR Chicks en voorzitter van Rankabrand. In de afgelopen jaren heeft ze reeds vele professionals gecoacht en gematcht, o.a. naar IDH, UTZ, Ahold, Bugaboo, RainbowCollection, MVO Nederland en Nature’s Pride. Momenteel is Annick actief bij NEDWORC Foundation, Stichting Work-with-Nature en Springtij. In 2017 kwam ze binnen op nummer 50 in de Trouw Duurzame Top 100“Wil jij een baan met meer maatschappelijk waarde en sociale impact? Wil jij een baan in duurzaamheid? Neem van mij aan, dat is écht leuker. Ik ga je helpen bij je zoektocht. Ik help je om jouw duurzame talenten te ontdekken, te vergroten èn te profileren binnen de duurzame sector!”

Lees meer over Annick op LinkedIn >>

Harriët Walinga - Trainer & Coach

Na haar studie in Wageningen heeft Harriët 9 jaar bij advies- en ingenieursbureau DHV gewerkt. Nog steeds heeft ze affiniteit met onderwerpen als ruimtelijke ontwikkeling, cultuurhistorie, natuur, water en duurzaamheid. Maar vooral is ze nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Daarom heeft ze in 2007 de overstap gemaakt naar het trainers- en coachvak. Harriët laat mensen eigenaarschap pakken voor hun (werkend) leven. Datgene te doen waar ze blij van worden en goed voor zichzelf te zorgen. Ze leert mensen te kunnen wat ze willen; hun eigen drijfveren te kennen en talenten effectief in te zetten. Ze zet mensen in beweging. Harriët is gecertificeerd voor Profile Dynamics®, een drijfverenanalyse die de drijfveren en waarden van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk maakt. Dit helpt in het vinden van aansluiting tussen mens, werk en organisatie. 

Lees meer over Harriët op LinkedIn >>

Susanne Kurvers - Coach & Trainer

Wat mensen beweegt en motiveert heeft Susanne altijd mateloos geïnteresseerd. Na haar opleiding sociale wetenschappen is ze dan ook binnen het HR werkveld aan de slag gegaan en heeft ze in 2014 de stap gezet naar zelfstandig trainer en coach. Zij helpt professionals om stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling door hen meer inzicht te geven in wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze willen bereiken. Ruimte creëren voor persoonlijk leiderschap en eigen regie, lef hebben om het verschil te kunnen en durven maken. Haar kracht is dat zij zich kan verbinden met verschillende mensen. Opzoek naar verbinding en vanuit vertrouwen gaat ze relaties aan. Ze is open, nieuwsgierig en gericht op resultaat. Susanne is gecertificeerd voor de gedrag & drijfveren assessments van TTI Succes Insight, die een mooie start zijn van een coachtraject. 

Lees meer over Susanne op LinkedIn >>

Sandra Mantingh - Trainer & Community Manager

Sandra is enthousiast, geïnteresseerd in mensen en wil graag een positieve impact leveren. Ze helpt Professionals met het daadwerkelijke zetten van de volgende duurzame stap op hun carrièrepad. Door het geven van trainingen en het opbouwen en ondersteunen van de Sustainable Talent community, krijgt deze stap de juiste richting en wordt deze laagdrempeliger. Haar kennis van HR en interesse in sustainability zorgen hierbij voor een goede basis.  Met als doel om ervoor te zorgen voor zoveel mogelijke duurzame2 matches tot stand komen. Een match op duurzaamheid én een duurzame match tussen werkgever en werknemer. Sustainable Talents komen namelijk pas echt tot hun recht op de juiste plek. Daar kunnen zij namelijk doen waar ze echt goed in zijn: samen de wereld verbeteren.

Lees meer over Sandra op LinkedIn >>

Laura den Houdijker - Freelance Event Producer

Bezoekers laten genieten van evenementen die iets bijdragen aan het milieu in plaats van ten koste gaan van het milieu, dat is wat Laura drijft. Vanuit haar bedrijf “Eerlijke Evenementen” helpt zij opdrachtgevers, waaronder Sustainable Talent”, bij het organiseren van evenementen. “Vaak vindt een opdrachtgever het lastig om de tijd te vinden om een event te organiseren naast de andere werkzaamheden. Ook structuur aanbrengen in dit proces is daarin een uitdaging. Door samen te kijken naar de kern van het evenement, de boodschap die je wilt overdragen en het resultaat dat je met het evenement wil boeken zorgen wij dat het evenement in overeenstemming is met de duurzame insteek van jouw bedrijf. Dat noem ik eerlijk en duurzaam.”

Lees meer over Laura op LinkedIn >>

Lindsay Melgarejo Sanchez - Ent - Virtual Professional

Sinds eind 2017 is Lindsay aan de slag als Virtual Professional bij Sustainable Talent. Als VP ondersteunt zij ondernemers in de voedsel en duurzaamheid branche bij noodzakelijke en tijdrovende taken, zodat er meer tijd vrijkomt, om te richten op groei en innovatie. Bij Sustainable Talent ondersteunt zij in het dagelijks management en werkt zij aan verbeter- en efficientie processen.

Lees meer over Lindsay op LinkedIn >>

Partners

                 

 

Print Friendly, PDF & Email