Programmadirecteur MSC Benelux

Programmadirecteur MSC Benelux

Marine Stewardship Council is per heden op zoek naar:
Programmadirecteur MSC Benelux
Fulltime, Den Haag,
Deadline 28 april 2019

MSC zoekt Programmadirecteur om leiding te geven aan MSC Benelux

MSC heeft als missie de oceanen weer te laten krioelen van het leven, met duurzaam beheerde visbestanden. Dat doen we met ons bekende blauwe keurmerk en een programma waarmee duurzame visserij wordt erkend in de markt. Zo dragen niet alleen duurzame vissers, maar ook consumenten, merken, supermarkten, handel, verwerking, horeca en detailhandel bij aan gezonde oceanen.

We zijn op zoek naar een gedreven programmadirecteur om vanuit Den Haag leiding te geven aan ons team Benelux (ca 12 mensen, gevestigd in Den Haag en Antwerpen). Je verbindt het programma in de Benelux met de MSC-organisatie; je bent lid van het Senior European Team, en werkt intensief samen met ons hoofdkantoor in London.

Ben jij wie we zoeken?

Een ervaren en inspirerende leider met goede netwerkvaardigheden en een overtuigende presentatie. Je verbindt onze wereldwijde missie met de context van de Benelux. Je weet het team te motiveren en samen te binden. Je hebt visie op duurzame en ethische consumptie en de rol van keurmerken. Je ontwikkelt de integrale strategie voor Nederland en België. Daarin komt de MSC-visie op ontwikkeling van duurzame visserij, markt, communicatie, marketing en beleid samen. Je bent resultaatgericht én omgevingssensitief.  Samenwerken zit in je DNA. Je bent analytisch, dynamische en klantgericht. Je hebt autoriteit, en een scherpe, flexibele geest. Je bent stressbestendig, hebt een CAN-DO mentaliteit en beschikt over humor.

Bovenal …. heb je een warm kloppend hart voor duurzaamheid en onze oceanen. Je werkt graag voor een missie gedreven organisatie.

Meer informatie vanuit MSC:

De vaste fulltime functie is per direct beschikbaar.

We bieden super uitdagend werk, in een aantrekkelijke omgeving en met een goed salaris in een internationale organisatie die zich snel ontwikkelt. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via deze link. Stuur je motivatiebrief (in het Nederlands), antwoord op de verplichte vragen (in het Nederlands) én CV (Engelstalig) uiterlijk in op zondag 28 april 2019.

Gelieve met deze data rekening te houden:

Sustainable Talent gesprekken: 3, 7, 9, 10 en 14 mei.

MSC gesprekken: 1e ronde 20 mei (inclusief casus), 2e ronde 24 mei.

Heb je inhoudelijke vragen neem dan contact op met Annick Schmeddes van Sustainable Talent, annick@sustainabletalent.nl , tel 030 – 888 20 50.