Programmadirecteur MSC Benelux (Gesloten)

Programmadirecteur MSC Benelux (Gesloten)

Marine Stewardship Council is per heden op zoek naar:
Programmadirecteur MSC Benelux
Fulltime, Den Haag,
Gesloten

MSC zoekt Programmadirecteur om leiding te geven aan MSC Benelux

MSC heeft als missie de oceanen weer te laten krioelen van het leven, met duurzaam beheerde visbestanden. Dat doen we met ons bekende blauwe keurmerk en een programma waarmee duurzame visserij wordt erkend in de markt. Zo dragen niet alleen duurzame vissers, maar ook consumenten, merken, supermarkten, handel, verwerking, horeca en detailhandel bij aan gezonde oceanen.

We zijn op zoek naar een gedreven programmadirecteur om vanuit Den Haag leiding te geven aan ons team Benelux (ca 12 mensen, gevestigd in Den Haag en Antwerpen). Je verbindt het programma in de Benelux met de MSC-organisatie; je bent lid van het Senior European Team, en werkt intensief samen met ons hoofdkantoor in London.

Ben jij wie we zoeken?

Een ervaren en inspirerende leider met goede netwerkvaardigheden en een overtuigende presentatie. Je verbindt onze wereldwijde missie met de context van de Benelux. Je weet het team te motiveren en samen te binden. Je hebt visie op duurzame en ethische consumptie en de rol van keurmerken. Je ontwikkelt de integrale strategie voor Nederland en België. Daarin komt de MSC-visie op ontwikkeling van duurzame visserij, markt, communicatie, marketing en beleid samen. Je bent resultaatgericht én omgevingssensitief.  Samenwerken zit in je DNA. Je bent analytisch, dynamische en klantgericht. Je hebt autoriteit, en een scherpe, flexibele geest. Je bent stressbestendig, hebt een CAN-DO mentaliteit en beschikt over humor.

Bovenal …. heb je een warm kloppend hart voor duurzaamheid en onze oceanen. Je werkt graag voor een missie gedreven organisatie.

Meer informatie vanuit MSC:

Gesloten