Projectleider verduurzaming goederenvervoer

Projectleider Verduurzaming Goederenvervoer

0,8 – 1,0 Fte| Locatie: Zoetermeer, Zuid-Holland

 

Keywords: transport, logistiek, goederenvervoer, duurzaamheid, CO2 reductie, digitalisering, projectleider

De verduurzamingsslag is in volle gang. Ook in de handel en logistiek. Veel van onze leden zijn al bezig, bijvoorbeeld met het verduurzamen van hun wagenpark. Maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken. Van jou.

Onderwerpen waar leden zoal mee te maken hebben zijn: zero-emissiezones, modal shift, CO2-uitstoot bijhouden, beschikbaarheid van laadinfrastructuur en de voordelen van ketensamenwerking. Ook digitalisering speelt hierbij een rol.

Met jouw enthousiasme, doorzettingsvermogen en jouw vaardigheden om mensen samen te brengen, ben je ervoor geknipt om deze ‘duurzame reis’ voor onze leden goed te begeleiden.

Dit doe je bijvoorbeeld met het delen van kennis en informatie, samenwerken met overheden, bedenken van onderzoeken en projecten en het samenbrengen van leden in actieve netwerken.

Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen. Je hebt een heel team van betrokken collega’s naast je staan, die dezelfde gedrevenheid hebben om bedrijven verder te helpen bij het verduurzamen van hun goederenvervoer.

Dit doen wij

Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. We delen op grote schaal kennis met meer dan 10.000 leden en nemen hindernissen voor ze weg. De leden van onze vereniging zijn divers: van de grootste chipmachinefabrikant ter wereld tot de bakker op de hoek. Door al die uiteenlopende activiteiten loopt een rode draad: al deze ondernemingen hebben logistiek of internationaal ondernemen nodig om van hun bedrijf een succes te maken. En daarom zijn ze lid van evofenedex.

Dit mag jij van ons verwachten

Ons dynamische werk zie je ook terug op onze hoofdlocatie in Zoetermeer. Hier is altijd iets gaande: van opleidingen in onze simulatiehal tot evenementen waar overheid en leden elkaar ontmoeten. Je hebt de vrijheid om te kiezen voor een 50/50 mix tussen thuiswerken en het werken op deze levendige locatie. ’s Ochtends de kinderen naar school? De spits mijden? Ook hier heb jij vrijheid in zolang je het werk met toewijding uitvoert.

Bij ons heerst een informele sfeer waar weinig hiërarchie is. Het is dus heel normaal dat je op vrijdagmiddag met collega’s op de padelbaan staat voor een ontspannen potje. Bij evofenedex zijn we meer dan alleen collega’s; het verenigingswezen zit in onze genen.

Naast een inspirerende werkomgeving bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor jouw inzet en toewijding in deze functie. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen bij evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.

Dit bieden wij

 • Een fulltime werkweek van 37,5 uur, of bij een parttime dienstverband van 0,8 fte 30 uur per week.
 • Een marktconform salaris: afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 3.250 en € 4.250 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden. Zoals een waarderingsuitkering van maximaal 10 procent van het bruto jaarsalaris, 8 procent vakantiegeld, 28,5 vrije dagen en 2 collectieve vrije dagen.
 • De mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten. Je krijgt een thuiswerkvergoeding en een volledig ingerichte ergonomische thuiswerkplek.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Top-ICT-voorzieningen.
 • Een sportvergoeding.
 • Werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met creativiteit, kwaliteit en ambitie. En waarbij je alle mogelijkheden krijgt om te leren en veel kennis op te doen.

Vereisten

Dit verwachten we van jou

 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Relevante werkervaring zoals het werken in projecten, bij voorkeur op het snijvlak van verduurzaming en/of goederenvervoer.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent doortastend, enthousiast, kunt goed zelfstandig werken, hebt een goed inlevingsvermogen en bent in staat om op korte termijn een netwerk van bedrijven en contacten op te bouwen.
 • Je beschikt over zeer goede analytische vaardigheden, bent resultaatgericht en creatief in het vinden van de juiste oplossingen.

Kom jij ons team versterken?

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV. 
De werving en selectie verloopt via Sustainable Talent. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lina Baranowski van Sustainable Talent via mail@sustainabletalent.nl of bellen naar 06-46853248.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden met Sustainable Talent. De overige twee gespreksrondes zullen plaatsvinden bij evofenedex. Een competentie- en capaciteitentest via een extern onderzoeksbureau maakt onderdeel uit van het selectieproces en geeft goed inzicht in je kwaliteiten, competenties en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling in je loopbaan.

 

Lina Baranowski | Sustainable Talent

Matchmaker
06-46853248
mail@sustainabletalent.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.