Senior Communications Manager PR & Media Marine Stewardship Council Benelux

Senior Communications Manager PR & Media Marine Stewardship Council Benelux

MSC Benelux office is looking for a:
Senior Communications Manager PR & Media 
Vacature gesloten

MSC heeft als missie de oceanen weer te laten krioelen van het leven, met duurzaam beheerde visbestanden. Dat doen we met ons bekende blauwe keurmerk en een programma waarmee duurzame visserij wordt erkend in de markt. Zo dragen niet alleen duurzame vissers, maar ook consumenten, merken, supermarkten, handel, verwerking, horeca en detailhandel bij aan gezonde oceanen.

Voor ons team Benelux, gevestigd in Den Haag, zoeken we versterking. We zijn op zoek naar een ervaren communicatiemanager, die een dubbele uitdaging aangaat. Enerzijds verzorg je onze PR (relatiemanagement naar pers, schrijven en laten ontwikkelen van content, woordvoering). Anderzijds geef je als senior leiding aan ons communicatiecluster (waaronder ook nog marketing en digitale communicatie vallen).

Ben jij wie we zoeken? Een ervaren communicator, met een rappe en vloeiende pen, goede netwerkvaardigheden, en een overtuigende mondelinge presentatie. Die het ingewikkelde eenvoudig kan vertellen. Die de hoofdlijn uitdraagt, maar de details begrijpt. Die integrale communicatiestrategieën ontwikkelt, maar ook uitvoert. Een teamplayer, een scherpe, flexibele geest. Oplossings- en klantgericht. Stressbestendig, en met een CAN-DO mentaliteit en humor. Bovenal heb je een warm kloppend hart voor onze oceanen en duurzaamheid.

De (vaste) functie is beschikbaar vanaf 1 februari. We bieden super uitdagend werk, in een aantrekkelijke omgeving en een goed salaris, in een internationale organisatie die zich snel ontwikkelt. Ben je geïnteresseerd? Maak dan contact met Annick Schmeddes van Sustainable Talent. annick@sustainabletalent.nl 06-54392115. Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk in op 6 januari 2019.

De uitgebreide functieomschrijving voor deze vacature vind je hier: https://www.msc.org/docs/default-source/nl-files/job-description-senior-comms-manager-benelux-feb-19.pdf?sfvrsn=70687195_0

Gelieve met deze data rekening te houden
Sustainable Talent gesprekken: 8 januari of 10 januari
MSC gesprekken: 1e ronde 17 januari (inclusief casus),  2e ronde in de week 21 – 25 januari