Senior Manager Duurzaamheid (gematcht)

Senior Manager Duurzaamheid (gesloten)

Uren:
32 tot 40 uur per week.

Locatie:

Uden/Flexibel

Start datum:

z.s.m.

Informatie:

Annick Schmeddes

030-8882050

Senior Manager Duurzaamheid

Het succes van CSU begint bij jou!
Een boegbeeld op het gebied van duurzaamheid die graag impact maakt!

Ga er maar aan staan
Innovatief, influencer en inspirerend leider van multifunctionele teams; Als Manager Duurzaamheid bij CSU, Tzorg en Zizo, één van de beste werkgevers van Nederland en ‘gewoon’ ons familiebedrijf, heb je niet zomaar een baan! Met gezamenlijk ca. 28.000 medewerkers in de schoonmaak en thuiszorg behoren we tot de top van de Nederlandse branche.

Ons succes begint bij jou
Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat een strategie goed wordt gedragen en uitgevoerd in een grote organisatie. Daarom stort jij je met jouw kennis van en passie voor duurzaamheid op het bepalen van de duurzaamheidsstrategie voor Total Care en diens bedrijven. Samen met de diverse afdelingen, klanten en met (toekomstige) partners zorg jij voor draagvlak en borging. Je bent het boegbeeld voor Total Care naar de binnen- en buitenwereld en wordt als zodanig ook gezien en erkend door onze medewerkers, klanten, partners en andere instanties die jou dan ook altijd weten te vinden voor ondersteuning en advies.

En er is meer… want als Senior Manager Duurzaamheid:

Formuleer je in opdracht van de RvB voor alle werkmaatschappijen één duurzaamheidsbeleid op alle thema’s en breng je dit tot leven binnen en buiten de organisatie.
• Haal je uitdagingen en kansen van buiten de organisatie op en vertaal je naar een duurzaamheidsstrategie, met focus op het realiseren van schaalbare innovatieve producten en diensten.
• Bepaal je samen met diverse interne verantwoordelijke afdelingen (HR, inkoop, kwaliteit, commercie etc) over hoe de strategie te vertalen naar relevante projecten.
Vertaal jij de duurzaamheidsstrategie naar een meerjarenplanning en breng je deze, met behulp van ambassadors, kwalitatief en kwantitatief tot uitvoering
• Je hebt hierbij ook een coördinerende rol en houdt overview over de afdelingen heen op het gebied van duurzaamheidsthema’s.
• Ben jij de influencer in de schoonmaak / thuiszorg op het gebied van duurzaamheid (presentaties, inspiratiesessies, blogs, voorbeeldcasussen, kennis, rapportages en dashboards etc).
• Weet jij, samen met de HR directeur, het gedrag van onze directe en indirecte collega’s en van onze klanten en partners aantoonbaar te beïnvloeden om duurzaamheid in de hele keten door te creëren.

Met elkaar
Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je bent onderdeel van Stafteam op het hoofdkantoor in Uden, maar schakelt ook veel met het gehele landelijke directieteam en de RvB. En al is Total Care, met dochterondernemingen CSU, Tzorg en Zizo, een groot en groeiend bedrijf, er is altijd tijd en ruimte om te sparren of te brainstormen over nieuwe ideeën. We geven elkaar de vrijheid en het vertrouwen in ons werk. Teamspirit, betrokkenheid en aandacht voor de ander staan daarbij centraal. De organisatie is innovatief en sterk in ontwikkeling. Er is ruimte en aandacht voor zelfontwikkeling en om flexibel te werken.
Je rapporteert in deze rol aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur, John van Hoof.

Jij hebt het in je
Jij voelt je het fijnst in een baan waarin je pro actief en zelfstandig thema’s aan kunt pakken, maar bent ook een teamspeler waar nodig. Je bent zelfstartend en -sturend, in staat een plan te maken en te prioriteren. Je hebt aandacht voor detail en bent een goede luisteraar en krachtige motivator. Je houdt er van ‘moeilijke dingen makkelijk te maken’ en dit te ondersteunen met heldere dashboards, metingen en rapportages. Overzicht houden over meerdere projecten en initiatieven is jouw tweede natuur.
Verder heb je:
• HBO/WO werk- en denkniveau; met een afgeronde opleiding in een bij de rol passende richting, zoals bedrijfseconomie, innovatiemanagement, duurzaamheid, milieukunde, etc.
• Een aantal jaren relevante werkervaring op het gebied van duurzaamheid op strategisch niveau bij voorkeur in een grote, resultaatgerichte organisatie.

Wat je van ons kan verwachten
Toegegeven, we vragen een hoop van jou als Senior Manager Duurzaamheid, maar wij hebben jou ook veel te bieden. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden je in jouw loopbaan te blijven ontwikkelen. Zo bieden wij jou op basis van 40 uur per week:

• Een senior salaris dat past bij jouw kennis, ervaring en ontwikkeling.
• Een tijdelijk contract van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
• 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen.
• Leaseauto of mobiliteitsbudget
• (vaste) vergoedingen en waarderingstantièmes. Bij CSU wordt bij vaste medewerkers participatie mogelijk gemaakt.
• (Technische) middelen en devices om jouw functie optimaal te kunnen vervullen zowel onderweg, op kantoor als thuis
• Budget voor ondersteuning met expertise, bijv Ecochain, etc.
• Een pensioenregeling bij de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.
• Fris in je werk: het programma voor duurzame inzetbaarheid. Dit pakket biedt jou onder andere doorgroei- en trainingsmogelijkheden.

Dus…
Ben jij die Senior Manager Duurzaamheid die onze organisatie gaat laten uitblinken? Aarzel niet langer en solliciteer!

Solliciteren doe je gemakkelijk door jouw motivatie en cv te sturen naar onze Recruitment Partner in dit proces, Sustainable Talent. Contact met Annick Schmeddes, 030-8882050, annick@sustainabletalent.nl. We waarderen snelle respons, evt ook interimmers.