Senior Sustainability Consultant Lead | Climate Neutral Group (gematcht)

Geef verandering kracht als senior adviseur duurzaamheid

Locatie: Utrecht (centrum) Nederland | Uren: 32 – 40 uur | Contract: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging | Salaris: max. 85.000 op jaarbasis

Ben je op zoek naar een kans om te werken bij een levendig en snelgroeiend bedrijf, dat een weg baant met een enorm potentieel op het gebied van klimaatkwesties? Word je gedreven door de wens om professionaliteit te combineren met idealisme? Als je klaar bent om dagelijks nieuwe uitdagingen aan te gaan, zoek dan niet verder – Climate Neutral Group heeft de perfecte kans voor jou.

Samenvatting van de rol

Als doorgewinterde consultant met meer dan acht jaar ervaring, waarvan minimaal drie jaar in een leidinggevende functie, beschik je over uitzonderlijke sociale vaardigheden waarmee je moeiteloos door verschillende niveaus en disciplines binnen organisaties navigeert. Je vermogen om steun te krijgen van het management, relevante managers en alle werknemers te betrekken, onderscheidt jou. Je blinkt uit in het onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten en hebt een talent voor het identificeren en veiligstellen van nieuwe kansen.

Over Climate Neutral Group

Bij Climate Neutral Group (CNG) is onze missie kristalhelder: het voortouw nemen op de Net Zero-reis en klimaatverandering bestrijden. Sinds onze oprichting in 2002 maken we ons sterk voor klimaatneutraal ondernemen van A naar Zero CO2-uitstoot. Onze recente fusie met de Anthesis Group heeft ons engagement om echt impact te maken verder versterkt.

We helpen organisaties door inzicht te geven in hun CO2-emissies, hun voetafdruk te verkleinen en eventuele resterende emissies te compenseren via ons Climate Neutral Certification Program. Ga voor meer informatie naar: www.climateneutralgroup.com

Belangrijkste vereisten:

 • Minimaal 8+ jaar ervaring als consultant: eindverantwoordelijk voor omvangrijke projecten, met leidinggevende / coaching ervaring en een sterke commerciële mindset.
 • Het unieke vermogen om beslissingen op alle niveaus van een organisatie te navigeren en te beïnvloeden, en positieve verandering teweeg te brengen door jouw invloed.
 • Sterk projectmanagement en interpersoonlijke vaardigheden, ondersteund door een professionele aanwezigheid die snel persoonlijke geloofwaardigheid en expertise opbouwt.
 • Een talent voor het bouwen van bruggen tussen verschillende functies binnen klantorganisaties, het stimuleren van kansen voor verbetering en het uitbreiden van ons dienstenportfolio.
 • Een netwerk van branche-relevante connecties, met een bewezen staat van dienst in het aanspreken van potentiële klanten, werknemers en andere belanghebbenden.

Kennis, opleiding en gewenste kwalificaties:

 • De ideale kandidaat heeft eerdere ervaring in de (agri)food- of maakindustrie.
 • Relevante universitaire opleiding, zoals Food Technology, Product Design, Industrial Ecology, Industrial Engineering and Management, Energy Technology, Sustainable Energy Technology, Climate Studies, Business Administration, Agricultural Studies, Sustainability Science and Policy, or equivalent master’s degrees.
 • Uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden.
 • Effectief tijdmanagement en organisatorische vaardigheden, waardoor je uitstekend kunt gedijen in een dynamische en snelle werkomgeving.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge Engelse communicatieve vaardigheden. Vloeiend Nederlands is essentieel (in woord en geschrift).
 • Een sterke teamspeler, die met veel enthousiasme wil bijdragen aan de groei en het succes van ons groeiende team.
 • Toont senioriteit en vertoont uitzonderlijke interpersoonlijke vaardigheden.

Wat biedt Climate Neutral Group

Sluit je aan bij ons jonge en dynamische consultancyteam, waar jouw bijdragen en inzichten de toekomst vorm zullen geven. Geef vorm aan je eigen rol, ontwikkel innovatieve proposities en begeleid junior en medior consultants.

Als onderdeel van ons gepassioneerde team, dat zich inzet voor het verminderen van het klimaatprobleem, ervaar je een inspirerende, dynamische en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris (maximaal 85k per jaar), staat bij CNG jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop.

Zo krijg je toegang tot de CNG consultancy academy, evenals een persoonlijk ontwikkelingsbudget, waardoor je continu kunt blijven leren en ontwikkelen. We bieden een pensioenregeling, de mogelijkheid om extra vakantiedagen in te kopen en flexibele werktijden, waaronder de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Eventueel woon-werkverkeer wordt uiteraard vergoed.

We bevorderen een informele werksfeer, organiseren regelmatig kennissessies en organiseren leuke bedrijfsuitjes.

Zet de volgende stap

Ben je klaar om een blijvende impact te maken in de strijd tegen klimaatverandering? Wil je werken bij een bedrijf dat jouw expertise waardeert en jouw groei ondersteunt? Aarzel dan niet om te solliciteren! Help ons verandering te stimuleren en een duurzame toekomst voor iedereen op te bouwen.

Wil je direct solliciteren? Stuur je CV en korte motivatie via de ‘Apply now’ button. De deadline voor deze vacature is 10 november 2023.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? In dat geval kun je contact opnemen met Eva Haanraadts via 030-8882050 of info@sustainabletalent.nl

Wees er snel bij, want we zijn continu op zoek naar talentvolle en gedreven collega’s!

Recruiter Profile Photo

Eva Haanraadts

Matchmaker & HR adviseur
0621862585
eva@sustainabletalent.nl