Senior (team)coach, trainer en matchmaker (24-32 uur)

Senior (team)coach, trainer en matchmaker 

24 – 32 uur | Locatie: Utrecht | Start september 2024

Sustainable Talent heeft als missie om duurzame transities te versnellen door de juiste mensen, met de juiste skills en mindset, op de juiste plek te zetten. Dit doen wij door duurzaam gedreven professionals te versterken in hun leiderschap, bij te dragen aan vernieuwing van teams en capacity building. De diensten van Sustainable Talent zijn gericht op zowel de professional als de organisatie.

Met maatwerk in:

 1. Learning & Development

 2. Coaching (individueel en in groepsverband)

 3. Matching (werving en selectie)

Daarmee versterkt Sustainable Talent het human capital om duurzaamheidsdoelen versneld te realiseren. 

Als trainer en coach help je professionals stil te laten staan bij hun talenten, hun valkuilen en focus te geven waaraan ze willen bijdragen binnen duurzaamheid. We geven ze kennis over duurzaamheidsstrategieën en –modellen, we geven ze inzicht in de gevraagde competenties opdat ze zich een visie kunnen vormen over welke rol ze kunnen spelen. We geven ze tools om de markt beter in kaart te brengen en tools om een sterke waardepropositie of business case te maken voor eigen groeistappen. Daarnaast linkt Sustainable Talent professionals aan relevante netwerken in duurzaamheid.

Ook helpt Sustainable Talent organisaties met het binden en boeien van sustainable talents aan de organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door het voeren van jaarlijkse Intervisiegesprekken op het gebied van duurzaamheidskennis, –visie en –waardepropositie als onderdeel van het persoonlijke ontwikkelingsplan.

Wegens groei zoekt Sustainable Talent een:

Senior (team)coach, trainer en matchmaker

De ideale kandidaat:

We zoeken een allround loopbaan- en leiderschapscoach die bij wil dragen aan de sustainability workforce van de toekomst.

Aan de ene kant coach je professionals die duurzame impact in hun werk willen bouwen en verkrijgen. Aan de andere kant help je onze verduurzamende werkgevers en de HR managers hoe zij hun Talent Journeys meer impactvol kunnen maken, zodat zij de sustainabiltiy workforce van de toekomst bouwen en houden. 

Je vindt het leuk om deze verschillende activiteiten af te wisselen. 

Het liefst heb je al > 5 jaar ervaring als loopbaan- en/of leiderschapscoach en heb je ook aantoonbaar duurzame motivatie. Dat wil zeggen dat je goed beseft wat deze professionals bezielt en soms ook belemmert. Je begrijpt dat organisaties duurzame innovaties ambiëren en dat hun mensen het verschil maken. De juiste mensen op de juiste plek  zetten, om duurzaamheid te bereiken: dat is onze missie. En om dát goed te doen moeten we weten wat de duurzame professionals kunnen én wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen op duurzaam leiderschap. 

We werken alleen met professionals en werkgevers met duurzame ambities; kwaliteit in relatiemanagement is essentieel.

Dankzij jouw werk kunnen we de groei van duurzame professionals en werkgevers versnellen. Sustainable Talent voegt waarde toe met (leiderschaps)coaching, inhoudelijke trainingen en matchmaking.

Een werkweek bij ons kan bestaan uit het geven van een training, het houden van enkele persoonlijke coachingsgesprekken, afgewisseld met gesprekken opdrachtgevers. Daarnaast ben je ook betrokken bij senior recruitments voor sustainability managers

Sleutelwoorden zijn:

 • leiderschapscoaching, persoonlijk en team
 • gedreven om duurzame sociale innovatie te creëren;
 •  training

Jouw werkervaring:

 •  >5 jaar werkervaring als loopbaan/leiderschapscoach
 • Je hebt aantoonbare motivatie op het gebied van duurzaamheid, bijv je hebt traningen op dit gebied gevolgd of je bent actief bij een duurzaam netwerk.
 •  Accountmanagement en projectmanagement
 • Ervaring met bouwen van  trainingsprogramma’s is een pré.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
 •  Je hebt universitaire opleiding, bent analytisch
 •  Je bent proactief
 • Je houdt van variatie in jouw werkzaamheden
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend.

Wat bieden wij:

 • Je komt te werken in een team waarbij persoonlijke ontplooiing en leiderschap centraal staat. Zie hier ons team.
 • Onze kernwaarden zijn Impactvol Ondernemen in de Praktijk waarbij integriteit voorop staat.
 • Samen met het team werken we aan de missie: een wereld waarbij professionals zelf regie kunnen nemen op hun duurzame ambities.  De ambities zijn groot, de resultaten zijn concreet.  Je werk bestaat uit leren van, bij en mét  duurzame innovatieve organisaties. Zie hier Annick’s TED Talk die onze Strategie vertelt.
 • Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Reageer naar annick@sustainabletalent.nl  of via de solliciteer hier button. Wij zijn geïnteresseerd naar je ervaring.

Gesprekken worden gepland na analyse van je CV én motivatie voor de rol. De startdatum is september 2024.

Meer informatie?
Annick Schmeddes| Sustainable Talent | Oprichter

annick@sustainabletalent.nl
030-8882050