De duurzame werkgeversmarkt concreet

Heb jij een specifieke duurzame vraag of behoefte binnen jouw carrière waar je graag  extra maatwerk loopbaanbegeleiding voor wilt? En wil je dat doen met dé loopbaancoach voor de duurzame arbeidsmarkt in Nederland? Met een Rittenkaart Loopbaanbegeleiding ga je op tijden dat het jou uitkomt, aan de slag met jouw specifieke vraagstuk onder begeleiding van coach Annick Schmeddes. 

Annick staat jou terzijde met coachingsinstrumenten, up to date kennis van de duurzame arbeidsmarkt én een enorm netwerk! 

Klik op onderstaande afbeelding en lees het volledige interview met Niels, die van  project manager naar een COO positie ging en nu impact maakt bij Schooldakrevolutie

Partner, moderator, spreker / Food Cabinet

Helen Kranstauber

Sustainable Talent heeft mij geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met de enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geven ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Niels Hazekamp

Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!

Codebase Steward / Foundation for Public code

Felix Faassen

Het is heel erg fijn om te kunnen spiegelen met mensen die ook vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring je kunnen coachen. Annick heeft mij fantastisch geholpen. Haar open en persoonlijke benadering en kritische vragen, gecombineerd met een solide proces hielpen mij om op zoek te gaan naar mijn kernwaarden.

projectmanager sustainable scale-up

Jasper

Sustainable Talent coach Yvette kan goed snel doordringen tot de kern van het probleem. Mijn vraagstelling was in het begin wat vaag, ook voor mezelf, maar Yvette wist daar snel de kern uit te halen. Via verschillende oefeningen heeft ze me mezelf in slechts een paar sessies echt beter laten leren kennen. Hiermee heb ik nu meer regie in zowel m’n werk als daarbuiten.

Praktische info & Aanmelden

Data: in overleg
Duur: Het traject duurt doorgaans zo’n 2 tot 3 maanden en omvat 3 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur 
Groepsgrootte: individueel
Voorbereiding: geen voorbereiding, jouw input is leidend hoe de sessies eruit komen te zien.

Ben je nog niet zeker of een 3 Rittenkaart de juiste keuze is? Samen kijken we, door middel van een vragenlijst, naar jouw vraag en behoeften, geven we je direct al gedegen advies en checken we een Rittenkaart inderdaad een geschikt traject voor je is. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.