Kansen verkennen in duurzaamheid

Wil jij nu, zeker anno 2020, je werk maken van duurzaamheid? Onder “duurzaamheid” verstaan wij bijdragen aan zowel “people” als “planet”.  Duurzaam ondernemen is inmiddels niet meer onbekend en wordt steeds strategischer voor veel organisaties. Wil jij daaraan bijdragen?

Sustainable Talent heeft een nieuw blended (deels online, deels interactief) programma mét ondersteuning van coaches en ook de mogelijkheid
om met andere Sustainable Talents de samenwerking op te zoeken.

Wil je een goed beeld krijgen van de inhoud van onze modules, bekijk dan hier onze demo-video.

Loopbaancoach Annick Schmeddes laat zien hoe de modules van de Sustainability Career Guide zijn opgebouwd en welke ondersteuning je van ons kan verwachten binnen de blended-trainingen van Sustainable Talent.

Klik op onderstaande afbeelding en lees het volledige interview met Brigitte, die bij Shell werkte en daarna, via eerst een baan als Research Director bij The Ocean Cleanup, terecht gekomen is bij Oceans of Energy als Research and Offshore Director. 

Nanda Slikkerveer

Sustainable Talent heeft mij concrete handvatten geboden om een volgende stap te kunnen zetten in mijn wens om een carrière switch te maken naar duurzaamheid. Vooral het inzicht om je goed te verdiepen in de pains en gains van een bedrijf en daarmee helder te krijgen wat ik als individu kan toevoegen vond ik heel waardevol. Ik vind beide cursussen een mooie aanvulling op elkaar. De aanstekelijke energie van Annick werkt erg motiverend. Dank je wel!

Partner, moderator, spreker / Food Cabinet

Helen Kranstauber

Sustainable Talent heeft mij geholpen om het talent binnen mijn organisatie nog beter te benutten. Met de enorme kennis over duurzaam ondernemen en aanstekelijke energie geven ze je echt een enorme boost om dingen naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talent. Het heeft me in een moeizame en (te) drukke tijd op mijn werk, geholpen om weer de controle terug te krijgen op mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Marjolijn Vendrig

Sustainable Talents Koers en Kompasdag heeft me gestimuleerd om echt aan de slag te gaan om een baan in de duurzame sector te vinden. Het heeft richting gegeven aan mijn zoektocht en mij gedwongen om uit te spreken voor wat soort organisatie ik wil werken en wat ik meebreng aan ervaring/skills en competenties.

Duurzaamheid Manager / Heineken

Esther Kruiper

Heerlijk om lastige cases uitvoerig met collega Sustainability professionals te kunnen bespreken. Iedere deelnemer komt met een unieke case. Toch is iedere case een oase van herkenning en dus zeer leerzaam. Met de tools die Harriet en Annick in huis hebben is deze intervisie iedere keer weer een feestje!

Ondernemer / &Groei

Tanja Vos

Your Future Proof Career heeft mij meer duidelijkheid gebracht over de grote duurzame wereld en waar ik mijzelf daarin zie. Welke organisaties en bedrijven me aanspreken. En welke ook absoluut niet. Mede dankzij de persoonlijke coaching in het traject heb ik deze stap naar het ondernemerschap durven te zetten.

projectmanager sustainable scale-up

Jasper

Sustainable Talent coach Yvette kan goed snel doordringen tot de kern van het probleem. Mijn vraagstelling was in het begin wat vaag, ook voor mezelf, maar Yvette wist daar snel de kern uit te halen. Via verschillende oefeningen heeft ze me mezelf in slechts een paar sessies echt beter laten leren kennen. Hiermee heb ik nu meer regie in zowel m’n werk als daarbuiten.

Praktische informatie & Aanmelden

We hebben een programma ontwikkeld voor “starters” (minder dan 5 jaar werkervaring) en we hebben een programma ontwikkeld voor mensen met meer werkervaring de “switchers” (meer dan 5 jaar) maar nog niet op het gebied van duurzaamheid. Ons volledige programma bestaat uit 3 modules, die elk los te volgen zijn voor zowel de starters als de switchers.

Module 1: De wereld van Duurzaamheid – Wat is voor jou een duurzame baan?

Module 2: Reis voorbereiden in duurzaamheidsgebied – De “lonely planet” verschillende duurzaamheidsgebieden.

Module 3: En route, optimaliseer je reis – De reis in jouw duurzaamheidsland.

Neem een kijkje op onze site voor meer informatie en om je aan te melden:

Wil je alle drie de modules in één keer afnemen?  Bestel dan gemakkelijk via deze link ons totaalprogramma:

www.sustainabilitycareerguide.nl/totaal-programma