Neem leiding in je loopbaan naar een duurzame toekomst

VIP Individueel programma. Eén op één coaching voor jouw carrière in duurzaamheid!

 

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Weet je ongeveer wat je wilt, maar kom je er bij je zoektocht naar vacatures niet precies uit wát je wilt of hóe je bij de juiste werkgevers aan tafel komt? En wil je snel stappen zetten met ruimte voor maatwerk? Meld je dan aan voor het VIP Individueel Programma en word één op één begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt! 

Met onze up to date kennis, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de duurzame sector helpen we je op weg naar jouw droombaan in duurzaamheid!

Klik op onderstaande afbeelding en lees het volledige interview met Paul, die werkte bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en nu Head of Impact is bij Tony’s Chocolonely.

Na het VIP Individueel Programma ben jij helemaal klaar om te netwerken èn te solliciteren voor jouw droombaan in duurzaamheid!

Niels Hazekamp

“Na een reis van een paar jaar van campagnevoeren bij Milieudefensie Jong, schoolpleinen vergroenen bij IVN, Instituut voor natuureducatie en telefoons recyclen bij Closing the Loop vond ik met hulp van Annick Schmeddes uiteindelijk de ultieme baan voor mij bij Both ENDS. Dat werk doe ik al 7,5 jaar met veel plezier. Zo is het me samen met vele internationale partners gelukt om de exportsteun van Nederland en andere overheden aan olie en gasprojecten te verminderen, kaart ik met lokale gemeenschappen zorgen en impacten op hun dagelijkse leven aan en prijs ik me gelukkig met collega's die zich met veel liefde inzetten voor een mooiere wereld.”  

Felix Faassen

Het is heel erg fijn om te kunnen spiegelen met mensen die ook vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring je kunnen coachen. Annick heeft mij fantastisch geholpen. Haar open en persoonlijke benadering en kritische vragen, gecombineerd met een solide proces hielpen mij om op zoek te gaan naar mijn kernwaarden.

Liesbeth Willemsen

Ik was al werkzaam bij een duurzame koploper in het buitenland. Wegens mijn terugkeer naar Nederland wilde ik het Nederlandse landschap in kaart krijgen van duurzame werkgevers die aan échte systeemtransities werken. Dankzij gesprekken met Karin en Annick als carrièrecoaches met duurzame netwerken is het mij gelukt en kan ik aan de slag bij een innovatieve transitiespeler in de bouw.

Praktische info & Aanmelden

Data: in overleg
Duur: Het traject duurt doorgaans zo’n 2 tot 3 maanden en omvat 5 gesprekken van gemiddeld 2 uur + 3 uur aan voorbereidende testen.
Groepsgrootte: individueel
Locatie: Sustainable Talent of online, zie routebeschrijving
Voorbereiding: Voorafgaand aan de coaching sessies krijg je een werkboek en een aantal testen. Het kost 2 tot 3 uur om deze te maken.

Meer informatie over hoe een VIP werkt? Klik dan op https://www.sustainabletalent.nl/job-exploring/vip-individueel-programma/

Ben je nog niet zeker of het VIP Individueel Programma de juiste keuze is? Samen kijken we, door middel van een vragenlijst, naar jouw vraag en behoeften, geven we je direct al gedegen advies en checken we of het VIP Individueel Programma inderdaad een geschikt traject voor je is. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.