Neem leiding in je loopbaan naar een duurzame toekomst

VIP Individueel programma. Eén op één coaching voor jouw carrière in duurzaamheid!

 

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière in duurzaamheid? Weet je ongeveer wat je wilt, maar kom je er bij je zoektocht naar vacatures niet precies uit wát je wilt of hóe je bij de juiste werkgevers aan tafel komt? En wil je snel stappen zetten met ruimte voor maatwerk? Meld je dan aan voor het VIP Individueel Programma en word één op één begeleid door dé loopbaancoach van de duurzame arbeidsmarkt! 

Met onze up to date kennis, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de duurzame sector helpen we je op weg naar jouw droombaan in duurzaamheid!

Klik op onderstaande afbeelding en lees het volledige interview met Paul, die werkte bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en nu Head of Impact is bij Tony’s Chocolonely.

Na het VIP Individueel Programma ben jij helemaal klaar om te netwerken èn te solliciteren voor jouw droombaan in duurzaamheid!

Niels Hazekamp

Annick heeft mij uitstekend geholpen en begeleid in het vinden van mijn drive. Samen gingen we op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Tijdens het voorbereiden van selectiegesprekken hielp ze mij focussen op mijn sterke kwaliteiten en gaf ze me handvatten om deze te benutten tijdens het gesprek. Mede dankzij haar hulp heb ik nu een super leuke nieuwe baan waar ik met veel nieuwe energie aan de slag ga. Annick, bedankt!

Codebase Steward / Foundation for Public code

Felix Faassen

Het is heel erg fijn om te kunnen spiegelen met mensen die ook vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring je kunnen coachen. Annick heeft mij fantastisch geholpen. Haar open en persoonlijke benadering en kritische vragen, gecombineerd met een solide proces hielpen mij om op zoek te gaan naar mijn kernwaarden.

Praktische info & Aanmelden

Data: in overleg
Duur: Het traject duurt doorgaans zo’n 2 tot 3 maanden en omvat 5 gesprekken van gemiddeld 2 uur + 3 uur aan voorbereidende testen.
Groepsgrootte: individueel
Locatie: Sustainable Talent of online, zie routebeschrijving
Voorbereiding: Voorafgaand aan de coaching sessies krijg je een werkboek en een aantal testen. Het kost 2 tot 3 uur om deze te maken.

Meer informatie over hoe een VIP werkt? Klik dan op https://www.sustainabletalent.nl/job-exploring/vip-individueel-programma/

Ben je nog niet zeker of het VIP Individueel Programma de juiste keuze is? Samen kijken we, door middel van een vragenlijst, naar jouw vraag en behoeften, geven we je direct al gedegen advies en checken we of het VIP Individueel Programma inderdaad een geschikt traject voor je is. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.